خوبه. تنظیم مقدار انعکاس متریالا یکم وقت میبره ولی ارزششو داره و ضمنا بجای این فیگورا اگه فیگورای واقعی تر بگذارید قطعا بهتر هم میشه. به متریال آب دقت بیشتری کنید . امیدوارم امید بهمون کمک کنه و تنظیمات متریال آب رو بگذاره
دادشی چقدر اینو نیاز داشتم دستت درد نکنه عزیزمبه هر حال ....یه لحظه فکر کردم کپی رایت و از این جور چیزاست ! بعد با خودم گفتم اینجا که از وی-ری بگیر تا کلی نرم افزارای دیگه رو میذارن چرا به این پلاگین روبی چند دلاری ناقابل !!!! گیر دادند !؟ باری ..... راستی شما فقط همین این تاپیک رو هر دفعه چک میکنید ؟ نه ؟ چون جاهی دیگه جوابمون رو نمیدی البته من تازه اینجا رو پیدا کردم ...
شما تو skethucation هم خیلی فعالید . نوشته های فارسیتون رو خوندم اما نمیدونم چرا به منی که این همه وقته کاربرشونم اجازه نداد چیزی بنویسم و فارسیشو بهم اجازه دسترسی ندادند و .... منم برا همیشه بیخیالشون شدم فقط میرم اونجا پلاگینی چیزی بیاد دانلود میکنم ...
رراستی ؟ دوباره sub divid smooth رو بزارم ؟ به دردتون میخوره ؟ منظورم اینه که خودتون نداریدش ؟ براتون تازگی داره ؟
به نظر من این پلاگین یکی از خفن ترینهای اسکچاپه و کاری رو که این sas میکنه به این صورتش حتی تو مکس هم نیست و اسکچاپ رو تا حد مایا برده بالا . در حالی که هنوز اسکچاپه و سریع ترین و راحتترین و خوشدست ترین برنامه ی سه بعدیه . ...
باری ... تو این تاپیکم اونو برا دانلود میزارم اونجا که گذاشتم کسی ککشم نگزید ....
http://www.www.www.iran-eng.ir/attachment.php?attachmentid=15179&stc=1&d=1258828559
با پلاگینل یا موتور رندرای مختلفی میتئنید اینکارو انجام بدید. برخی مثل twilightیا v-ray داخل اسکچاپ کار میکنن. برخی مثلkerkythea یا maxwellیاThearender خارج از اسکچاپ. همچنین برخی مدلسازی رو توی اسکچاپ (به خاطر سهولت و سرعتش) انجام میدن و رندر رو توی مکس. من یه تاتوریال برای kerkythea دارم اینجاببخشید یه سوال داشتم میخواستم ببینم شما چطور با اسکچ آپ رندر میگیرین که طبیعی در میاد؟من هرکاری میکنم نمیتونم اینجوری مثه شما رندر بگیرم
سلام دوست عزیز در این بخش ساخت متریال آب رو گذاشتم . می توونید استفاده کنیدبا سلام.
کسی آموزش ساخت متریال آب رو با vray داره؟
با تشکر موفق باشید.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
نمونه های مدلسازی و رندرینگ:AUTOCAD | گالری سه بعدی | 9 | |
ا | نمونه های مدلسازی و رندرینگ:REVIT | گالری سه بعدی | 199 | |
![]() |
نمونه های مدلسازی و رندرینگ:ARCHICAD | گالری سه بعدی | 163 | |
![]() |
نمونه های مدلسازی و رندرینگ:3DMAX | گالری سه بعدی | 687 | |
M | نمونه پروژههای طراحی روشنایی با نرم افزار Dialux | گالری سه بعدی | 3 |