خیلی خوبن. رنگ سبز تند گیاهارو بگیرید و هم آبجکتای بیشتری بگذارید و هم از بالشتای بهتری مثل نمونه زیر استفاده کنیدسلام، این اولین کار منه. خوشحال میشم نظرتون و مشکلات طرح رو بگید چون من رشته معماری نیستم و چند روزیه دارم کار میکنم. خلاصه اگه خیلی غیر حرفه ای بود ببخشید.
مشاهده پیوست 112545مشاهده پیوست 112546
کارهای دیگه: 1 2 3
خیی خوبه. با درختای طبیعیتر بهتر میشهسلام.این کار رو برای درس مرمت یکی از دوستا زدم.ممنون میشم نظر بدین.
مشاهده پیوست 112552
سلام.این کار رو برای درس مرمت یکی از دوستا زدم.ممنون میشم نظر بدین.
مشاهده پیوست 112552
این رندرو 2 ماه پیش گرفتم.پیداش میکنم و میزارم براتونمیشه متریالاتو بذاری .؟؟؟ مرسی .مخصوصا کفت و اونی که تو باغچه است
سلام.این کار رو برای درس مرمت یکی از دوستا زدم.ممنون میشم نظر بدین.
مشاهده پیوست 112552
در مورد اب و کف موافقم ولی بقیه رو سعی کردم دقیقا عین واقعیت در بیارم.فک کنم چند تا پامپ تو متریالای کف دیوار اب در پنجره کم داره !!؟
میشه تو سایت اپلود کرد لینکشو اینجا گذاشت. مرسیاین رندرو 2 ماه پیش گرفتم.پیداش میکنم و میزارم براتون
البته اگه بگید که چطوری میشه فایل اسکچ رو اینجا بزارم همین الان براتون تو یه فایل متریالارو میزارم
به نظر من که برا اولین کار عالیهسلام، این اولین کار منه. خوشحال میشم نظرتون و مشکلات طرح رو بگید چون من رشته معماری نیستم و چند روزیه دارم کار میکنم. خلاصه اگه خیلی غیر حرفه ای بود ببخشید.
مشاهده پیوست 112545مشاهده پیوست 112546
کارهای دیگه: 1 2 3
ببینید اخه اینجا یه حسینیه بلا استفاده بود که همیشه درش قفل بود و در واقعیت تقریبا همین طوری بود
مشاهده پیوست 112932
راه حلش سادس.پشت شیشه ها هم اگه کار کرده باشی و نور باشه شفاف میشهص.ولی من نمیخاستم این اتفاق بیفتهمنم اخه تو رندرهام همیشه شیشه هام سیاه میشن . پرده گذاشتم پشت پنجره بهتر شد . شما راه حل دیگه ای دارین که شیشه شفاف بشه؟
![]()
نظر فراموش نشه
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
M | نمونه پروژههای طراحی روشنایی با نرم افزار Dialux | گالری سه بعدی | 3 | |
S | نمونه كار راينو و وي ري | گالری سه بعدی | 0 | |
![]() |
نمونه های مدلسازی و رندرینگ:AUTOCAD | گالری سه بعدی | 9 | |
ا | نمونه های مدلسازی و رندرینگ:REVIT | گالری سه بعدی | 199 | |
![]() |
نمونه های مدلسازی و رندرینگ:ARCHICAD | گالری سه بعدی | 163 |