نمونه سوالات محاسبات عددی پیشرفته و توضیح روش شوتینگ متود

ali-gold

کاربر فعال
سلام دوستان

این ترم محاسبات عددی پیشرفته دارم نمونه سوال میخواستم اگه جوابشم باشه ممنون میشم

در مورد روش شوتینگ متود هم اگه جزوه دارین ممنون میشم بدین.اصلا از شوتینگ متود سر در نمیارم.

یه نمونه سوال در مورد شوتینگ متود اگه داشته باشین خیلی خوبه.مفهوم و روند حل شوتینگ متود رو میخواستم برام توضیح بدین.

باتشکر

آخرین ویرایش:

مجتبی شاکری

عضو جدید
سلام دوستان

این ترم محاسبات عددی پیشرفته دارم نمونه سوال میخواستم اگه جوابشم باشه ممنون میشم

در مورد روش شوتینگ متود هم اگه جزوه دارین ممنون میشم بدین.اصلا از شوتینگ متود سر در نمیارم.

یه نمونه سوال در مورد شوتینگ متود اگه داشته باشین خیلی خوبه.مفهوم و روند حل شوتینگ متود رو میخواستم برام توضیح بدین.

باتشکر
یخورده خرج داره

ariax77

کاربر فعال
در روش شوتینگ ما به جای شرایط اولیه، شرایط مرزی داریم.
اما ما مسائلمون رو با روش های محاسبات عددی با شرایط اولیه میتونیم حل کنیم.
به خاطر همین یه حدس واسه یک شرط اولیه که نداریم میزنیم (یکی دیگه ش رو هم که مساله داده)
با استفاده از روش های رانگ-کوتا مساله رو حل می کنیم
با حل مساله وقتی به مرز دوم می رسیم به یه جواب می رسیم
انقد باید این حدس اولیه برای مرز اول رو تغییر بدیم تا در مرز دوم جواب مساله همونی باشه که به عنوان شرط مرزی دوم داده شده باشه

بعد از هر حدس اولیه و رسیدن به جواب در مرز دوم با استفاده از یک فرمول، حدس اولیه ی بعدی بدست میاد.

امیدوارم مفهوم بوده باشه حرفام.

ali-gold

کاربر فعال
در روش شوتینگ ما به جای شرایط اولیه، شرایط مرزی داریم.
اما ما مسائلمون رو با روش های محاسبات عددی با شرایط اولیه میتونیم حل کنیم.
به خاطر همین یه حدس واسه یک شرط اولیه که نداریم میزنیم (یکی دیگه ش رو هم که مساله داده)
با استفاده از روش های رانگ-کوتا مساله رو حل می کنیم
با حل مساله وقتی به مرز دوم می رسیم به یه جواب می رسیم
انقد باید این حدس اولیه برای مرز اول رو تغییر بدیم تا در مرز دوم جواب مساله همونی باشه که به عنوان شرط مرزی دوم داده شده باشه

بعد از هر حدس اولیه و رسیدن به جواب در مرز دوم با استفاده از یک فرمول، حدس اولیه ی بعدی بدست میاد.

امیدوارم مفهوم بوده باشه حرفام.

سلام دوست عزیز

تقریبا متوجه شدم

یه سوال؟

شرط مرزی دوم رو داریم؟منظورم مقدار درست و دقیق شرط مرزی دوم رو میدن باید داشته باشیم؟

ali-gold

کاربر فعال
دوست عزیز اگه بتونی با یک مثال که تو نت هست یا خودت داری این مفهوم رو کامل جا بندازی خیلی ممنون میشم.

با تشکر

ariax77

کاربر فعال
سلام دوست عزیز

تقریبا متوجه شدم

یه سوال؟

شرط مرزی دوم رو داریم؟منظورم مقدار درست و دقیق شرط مرزی دوم رو میدن باید داشته باشیم؟

خوب آره دیگه!
مساله ی مقدار مرزی رو تبدیل می کنیم به مساله ی مقدار اولیه و حلش میکنیم. بعد از حل به مقدار مرز دوم می رسیم و خطاش رو با روش سکانت یا روش های دیگه اصلاح می کنیم.

meytim

متخصص محاسبات عددی و MATLAB
کاربر ممتاز
تو بخش 6 کتاب "شگردهای عددی" روش پرتابی به صورت خیلی خلاصه همراه با چند تا نمونه توضیح داده شده. برنامه هاش رو هم می تونید از لینک امضای من دانلود کنید.

Persia1

مدیر تالار زبان انگلیسی
مدیر تالار
نمونه سوال میانترم
تستی و تشریحی
محاسبات_عددی
دکتر شاکری
📅 ۱۰ آذرماه ۱۴۰۰_مجازی
🏫 پلی تکنیک تهران _دانشکده ریاضی

پیوست ها

• میانترم محاسبات.pdf
    2.1 مگایابت · بازدیدها: 0