نقش «بنیانا» در کودتای مخملین(شما چی فکر میکنید)

En-mechanic

عضو جدید
کاربر ممتاز

هنوز شادی و سرور جامعه از خبر تولد دومین گوساله شبیه‌سازی شده؛ «تأمینا»، پایان نیافته بود که خبر مرگ «بنیانا»، نخستین گوساله شبیه‌سازی شده در ایران، همگان را در بهت و ماتم فرو برد.
* زندگینامه بنیانا

بنیانا در روز 20 تیر سال 88 دیده به جهان گشود. وی از آنجا که به وسیله تکثیر سلو‌ل‌های بنیادی پا به این جهان گذاشت، از همان قبل تولد، فاقد پدر و مادر بود. بنیانا تحصیلات ابتدایی را در همان «آی سی یو» به اتمام رساند. بعدها برای طی کمالات به «سی‌سی یو» رفت و در آنجا نزد دانشمندانی چون دکتر نصراصفهانی مدارج علمی خود را تکمیل کرد.
بنیانا که قادر بود به پنج زبان زنده دنیا «ما، ما» کند، اندکی بعد به زادگاه خود «آی سی یو» برگشت اما متاثر از عوامل محیطی، دچار عفونت شد و جان به جان آفرین تسلیم كرد. بنیانا در بخشی از وصیت‌نامه خود آورده است: «ما گوساله‌ها همگی یک روز گاو می‌شویم و شیر می‌دهیم. آدم‌ها از شیر ما می‌خورند،‌بعد نامردی کرده،‌ سر ما را می‌برند. پیام من به همه گوساله‌ها این است که مبادا فریب گوساله سامری را بخورید.
به شما توصیه می‌کنم هنگام خوردن علف، ‌مواظب باشید علف هرز نخورید و وقتی می‌خواهید از خیابان رد شوید اول این طرف را نگاه کنید، بعد آن طرف را، نه اینکه سرتان را عین گاو بیندازید پایین!»

* بازتاب مرگ بنیانا

محمد خاتمی: تنها راه زنده نگه‌داشتن «تامینا» برگزاری رفراندم، ‌تحت نظارت مجمع تشخیص‌بود.

مهدی کروبی: حتی اگر «تامینا» هم به دیار فانی(!!) برود، باز مردم در صحنه هستند.

فائزه هاشمی: انقلاب رفته بودم،‌ ساندویچ بخورم!

حسین شریعتمداری: بنیانا هم احتمالا در کودتای مخملین نقش داشت؛ فقط محل ماموریت وی فرق می‌کرد!!

هاشمی‌رفسنجانی: صدا و سیما باید به بازماندگان بنیانا تریبون بدهد تا بتوانند در فضایی آزاد حرف‌شان را بزنند.

میرحسین موسوی: اینکه خبر مرگ بنیانا را 4 روز دیرتر اعلام کردند، نشان دهنده وجود یک توطئه است. من فریب این صحنه‌سازی خطرناک را نمی‌خورم.

ابطحی: چرا من را گرفتید، بروید خاتمی را بگیرید!

شیرین عبادی: در مراتع ایران، دوشیدن شیر از پستان گاو باید زیر نظر شورای امنیت سازمان ملل باشد.

علی لاریجانی: در مرگ بنیانا که باعث ابتهاج روح مردم شد، در نقطه اپتیمم باید یکی به نعل زد یکی به میخ.

عزیز محمدی: اگر گوساله‌ها، ابروی خود را برداشته یا ماتیک بزنند، از خوردن چمن ورزشگاه آزادی تا 2 سال محروم می‌شوند!

* مصاحبه منتشر نشده با بنیانا در بیمارستان

سلام بنیانا، خوبی؟
خوبم به مرحمت عالی.

از اینجا که راضی هستی؟
راضی‌ام. بیرون بیایم احتمال دارد ماشین بزند زیرم کند، اینجا ولی پزشکان مراقبم هستند!! خرج دوادرمانم هم با دکترهاست.

از مریضی‌ات بگو، بهتر شدی؟
هنوز یه مقدار کسالت دارم.

چه تقاضایی از دکترها داری؟
خواهش من از دکترها این است که یک کم خوش‌خط‌تر بنویسند. این «تامینا»، نسخه را برده داروخانه، داروخانه هیچی سر در نیاورده!!
آدم نمی‌داند اینکه دکتر نوشته، «حاج عباس سلیمی» است یا «عباس سلیمی‌نمین»؟!