گفتگو - فصلنامه هنری نقشینه
گفتگو - فصلنامه هنری نقشینه
سلام ، ممنون
با کمال میل ، باعث خوشحالی هستش که شاهد حضور و همکاری دوستان علاقمند باشیم .
علاوه بر شما ، برای اطلاع سایر دوستان ِ خوبم هم اعلام میکنم که هر کس که علاقه داشته باشه ، با بیان توانایی ها و علاقمندی هاش و پذیرش شرایط همکاری در نشریه ، میتونه در شماره های بعد با ما همراه باشه ، تا در کنار هم بتونیم نشریه ی الکترونیکی تالار هنر رو به جایگاهی که زیبنده هست ، برسونیم .
فعلا حداقل شروط برای عضویت در هیات تحریریه :
A) - داشتن علاقه و توانایی ( برای مثال حوزه هایی که در ان توانایی بیشتر یا علاقه ی بیشتری دارید و میتونید انجامش بدید ) .
B) - داشتن فعالیت در تالار هنر ( چون مطالب نشریه مربوط به فعالیت هایی هست که داخل تالار انجام میشه ؛ لذا اعضا باید هم خودشون در این حوزه ها فعال باشن و هم فعالیت سایر دوستان رو ببینن و پیگیری کنند ، تا با توانایی و آگاهی بیشتری بتونن ادامه بدن ).
.
.
.
» متعاقبا و پس از ایجاد تالار ِ نشریه الکترونکی در تالار هنر ، شرایط عضویت و نحوه ی فعالیت و همکاری با نشریه رو اعلام خواهم کرد .
از حسن توجه شما سپاسگزارم . با آرزوی موفقیت . . .
سلام
خسته نباشید همه ی دست اندر کاران نشریه ؛ برای شماره ی نخست خیلی عالی بود و معلومه که مدیریت صحیح و پشتکار بالا گروه منجر به ثمر رسیدن این نشریه شده
خیلی جالب بود متنوع بود .
به جز سه مطلب کاریکاتور و یلدا در شهر های دیگر و موسیقی آیینی بقیه ش رو وقت نکردم مطالعه کنم اما چون جمع بندی جامعی در مورد موضوع شب یلداست حتما مطالعه می کنم ؛ به صورت کلی نشریه رو ورق زدم و به نظرم با منابعی که ذکر کردید صرفا نمی شه اسم نشریه رو بزارید نشریه الکترونیک تالار هنر باشگاه مهندسان چرا که برای متفاوت و انحصاری بودن باید مطلبی در نشریه ذکر کنید که خود نشریه اولین منتشر کننده اش باشه پیشنهادم اینه که هدف نشریه در آینده این موضوع باشه مطالب نشریه بیشتر توسط اشخاص تحریه و مطالعات خودشون باشه تا سایت های اینترنتی ؛ چون سایتهای اینترنتی به راحتی در دسترس هستن اما سوژه ای که هیئت تحریریه مدنظرش قرار می ده و مطالبش رو جمع آوری میکنه خوبه که آخرین منبعش سایت های مجازی رایج باشه.
من می دونم اینکار خیلی مستلزم داشتن زمان و وقت کافی هست اما سخنم در حد مدنظر قرار دادن این پیشنهاد در جمع آوری مطلب برای شماره های بعدی در حد اینکه دو یا سه مطلبش انحصاری خوده باشگاه باشه مثل موضوع تابلوی هنری باشگاه که انحصاری خود تالار هنره.
و
اگر امکانش هست انتهای هر مطلب ذکر بشه کدام یک از دوستان تحریریه در تهیه ی اون مطلب زحمت کشیدند.
همگی موفق باشید.
سلام
ابتدا از نظرات خوب ِ شما بسیار سپاسگزارم خانوم مهندس . و همچنین از لطف ِ بی دریغ شما

و اما بعد با
تایید ِ کلی ِ صبحت های شما ، توضیحاتی رو لازم میدونم که مطرح کنم تا برخی مسائل بیشتر و بهتر مطرح و شفاف بشه ؛
همانطور که مستحضر هستید و اشاره کردید، سخت ترین بخش این فعالیت ها ، تولید شماره ی اول ( با هر کیفیتی) هست ، که خوشبختانه با همت دوستان ِ خوبم ما توانستیم انجامش بدیم . و حال که کلیت ِ مسیر مشخص هست و اهداف روشن هستند ،برای شمارگان بعدی اهداف والاتری خواهیم داشت . از جمله تولید ِ علم ِ منحصر خود ِ باشگاه
هر چند که در این شماره هم از اون بی بهره نبودیم که در ادامه توضیح میدم.
اما گذشته از فاکتورهای فعالیت ِ خوب گروهی،گرافیک و طراحی ِ مناسب و ... ، بنده شخصا معتقدم که این نشریه دو شاخصه ی مهم دیگه داره :
- تولید علم : به این طریق که بعضی از مطالب و مقالات ما تلفیق و ترکیبی از چندین مطلب هستن که با ویرایش ، کم و زیاد کردن ، اضافه کردن تصاویر ، انتخاب سرتیترهای مناسب و ... به یک مطلب ِ جدید ( که در فضای نت مشابهی نداره ) تبدیل شده اند . و صرفا اگر منابعی رو در انتهای هر مطلب قید می کنیم ، به علت احترام به نویسندگان و همچنین حفظ امانت داری و ارائه ی کار حرفه ای است .
مثال : شخصی که مقاله ای مینویسه ، چندین منبع( از جمله کتاب، مقالات دیگر، اینترنت و ...) رو مطالعه میکنه و از بعضی از متون نسخه برداری میکنه ، و بعضی از توضیحات و مفاهیم رو بازنویسی میکنه و در این بین چندین خط رو هم خودش ممکنه اضافه کنه (یا شایدم هم نکنه) ، در نهایت مقاله رو به پایان میبره ؛
همین شخص ملزم هست که از تمام منابعی که حتی یک کلمه از اونا نسخه برداری کرده رو در پایان ذکر کنه ؛ و این ارزش کارش رو پائین نمیاره ، حتی باعث اعتبار مقاله ی اوست .
پس نظر شخصی بنده اینه که تولید علم به معنی ِ اختراع نیست ، که چیزی باشه که هیچ وجود خارجی نداشته باشه، و ما از صفر تولیدش کنیم .امــــــــا کاملا با شما موافق هستم که ما باید درصد این تولیدات داخلی رو بالا ببریم ؛ که مطلب صرفا در باشگاه موجود باشه ؛ برنامه ریزی هایی در این زمینه انجام گرفته ، و اینکه اعضای جدید میخوان با نشریه همکاری داشته باشن و این وسعت و گسترش، باعث افزایش کیفیت در شماره های بعدی میشه .
پ . ن 1: برای تحقق هر چه بیشتر و بهتر این بخش ، نیاز به آیتم های زیادی از جمله زمان ، انگیزه ی همکاران، بودجه ، مقبولیت، افزایش مخاطب ، و ... و... هست که امیدوارم بتونیم بهش دست پیدا کنیم .
- تولید هنر : که خوشبختانه در راستای برنامه ها و مسابقات تالار هنر ، تولیداتی هنری داشتیم که منحصر به باشگاه هست از جمله مسابقات نقاشی ، و تابلوهای هنری ؛ و انشاالله در این زمینه هم باید پیشرفت هایی داشته باشیم و بزودی برنامه ها رو راه اندازی خواهیم کرد . و در شماره های بعدی آثار بیشتری رو به معرض نمایش در خواهیم آورد .
در مورد آخرین پیشنهاد شما مبنی بر اینکه چه کسی مطالب رو جمع آوری کرده ، در نظر داشتیم که این مورد رو انجام بدیم و نام دوستان رو در ابتدای مطلب بنویسیم ؛ اما چون سرتیتر ها و بخش ها زیاد بودن ، دیدیم که باعث هرج و مرج و شلوغی شد و اسامی مرتب تکرار میشدن ؛و از طرفی هم در صفحه آرایی با کمبود وقت مواجه شدیم و باید هر چه زودتر کار رو ارائه میدادیم . اما برای شماره های بعد ، ایده هایی دارم ، که انشاالله انجامش میدیم .
در پایان عرائضم یکبار دیگه از حسن ِ توجه ، نکته بینی و پیشنهادات خوب و منطقی ِ شما ممنونم دوست ِ خوبم ؛ انشاالله بیش از پیش شاهد حضور شما در برنامه هامون باشیم و بتونیم از دقت،توانایی و دانش شما در پیشبرد اهداف نشریه استفاده کنیم.
با آرزوی موفقیت و تعالی ِ شما . . .