اونجايي كه دختره گلو با قيچي مي بره خوشم مياد
mr1991 عضو جدید May 3, 2010 #33 ماریا جمشیدی گفت: آره قشنگه مخصوصا اون کلیپی که بچه های دانشگاه شریف درست کردن کلیک کنید تا باز شود... اون كه فوق العاده بود!
ماریا جمشیدی گفت: آره قشنگه مخصوصا اون کلیپی که بچه های دانشگاه شریف درست کردن کلیک کنید تا باز شود... اون كه فوق العاده بود!
paeeizan اخراجی موقت May 4, 2010 #34 من تو ماهواره پخش شد دیدمش...... خوبه ... به پای کلپ ساسی مانکن نمیرسه ...این خانمه که خیلی دلبره .....!!!!!!
من تو ماهواره پخش شد دیدمش...... خوبه ... به پای کلپ ساسی مانکن نمیرسه ...این خانمه که خیلی دلبره .....!!!!!!
bpcom عضو جدید کاربر ممتاز May 27, 2010 #36 دختر شاه پریون گفت: خیلی خز شده...من حتی یکبارم کامل شعرشو گوش ندادم ولی متنت باحال بود....اون کلیپ مسخره هه هم بد نبود کلیک کنید تا باز شود... درسته خز شده ولی همین خز شدنش نشون از قدرت کار داره که همه رو به طرف خودش جذب کرده... در نقد همیشه جانب انصاف رو داشته باش ... اونم شما که دختر شاه پریونید باید از همه منصف تر باشی
دختر شاه پریون گفت: خیلی خز شده...من حتی یکبارم کامل شعرشو گوش ندادم ولی متنت باحال بود....اون کلیپ مسخره هه هم بد نبود کلیک کنید تا باز شود... درسته خز شده ولی همین خز شدنش نشون از قدرت کار داره که همه رو به طرف خودش جذب کرده... در نقد همیشه جانب انصاف رو داشته باش ... اونم شما که دختر شاه پریونید باید از همه منصف تر باشی
pooneh12345 عضو جدید کاربر ممتاز May 27, 2010 #37 اینقد از این سوسن خانوم بدم میاد که خدا می دونه مخوام برم همه شون رو بکشم
samira_3001 عضو جدید کاربر ممتاز May 27, 2010 #38 چرت و پرت هم حدی داره! از این اهنگه نفرت دارم..........