سلامممم
بچه ها من می خوام خونه مون رو نقاشی کنم
توصیه ای دارید ؟ ایده ای دارین ؟
اول می خواستم مولتی کالر کنم که دیدم گرونه و با جیب ما سازگاری نداره
از اونجایی هم که خونه تعمیری هست و بعضی جاها رو بتونه کردیم با دو بار رنگ زدن هنوز یه خورده جای بتونه ها مشخصه و لکه شده !!!
به نظر شما چیکار کنم ؟؟؟
پسر جان کار رو باید بدی دست کار دون!
ولی حالا که شروع کردی بزار تا بهت بگم
اولا رنگ پلاستیکی که گرفته دقت کن درجه 1 باشه ! .... اگه 2 باشه پوشش و دوام نداره و اگه استاندارد باشه داری پول زیادی خرج میکنی که ارزشش رو نداره!
پس همون درجه 1
نکته ی بعدی اینه درباره عدم پوشش دادن رنگه رویه بتونه هاست که دو علت میتونه داشته باشه
چون نمیدونم کدومه هر دو رو برات توضیح میدم
1 - احتمالا رنگت رو با مقدار زیادی آب مخلوط کردی که الان پوشش نداره و بتونه ها هنوز مشخصند!
برایه بر طرف کردنش باید رنگت رو از نو بسازی و اینبار سفت تر بسازی!
تقریبا به ازای هر 3 لیتر رنگ 4 لیتر آب! اگه بیشتر بریز پوشش نداره و اگه کنتر بریزی نمیتونی باهاش خوب کار کنی!
2 - احتمال دیگه اینه که به جی ساختن بتونه ی پلاستیک رفتی و بتونه ی آماده خریدی که البته برایه رنگ روغنی ساخته شده و رنگ پلاستیک روش خشک نمیشه و پوشش نداره
برایه برطرف کردن این مشکل هم باید یک دست رنگ خیلی سفت رویه جاهای بتونه کاری شده بزنی و پرداختش نکنی!!!
بزار یواش یواش خشک بشه! (میتونی از پنکه برایه تسرع کار کمک بگیری)
بعد که خشک شد یه سنباده ی نرم (ترجیحا 180 یا 150 سوئیسی آبی رنگ!) و بعدش رنگت رو رویه اون اجرا کنی!
البته باید دقت کنی که رویه اون قسمت ها زیاد نباید قلمت رو بکشی!
یه نکته ی دیگه اینه که با توجه به سرد شدن هوا باید دقت کنی که زمان لازم رو برایه خشک شدن رنگ و اجرای دست بعدی بهش بدی!
اگه تابستون بود میتونی به فاصله ی 2 - 4 ساعت بسته به مرحله ی اجرا فاصله بزاری بین اجراهات
ولی تویه سرما و هوای بارونی که دارای رطوبت هم هست باید خیلی دقت کنی!
بخصوص که اگه عجله کنی احتمال تبله کردن بتونه هات هم هست !
ولی کاش میدادی به یه نقاش تا برات اجرا کنه!
اینجوری حتی ممکن با اتلاف وقت و رنگ هزینت از پول دادن به نقاش هم بیشتر بشه و در نهایت هیچ وقت کیفیت کار یه استاد کار ماهر رو نداره
به هر حال موفق باشی