تقلید:دیییییمنم 7 تای بچگیام
یدونه
تقلید:دیییییمنم 7 تای بچگیام
کم ....تقلید:دییییی
یدونه
متوسطزیاددددددددددددد
متوسط![]()
خیلی کمممممممکم ....
تو ام فک کن 99 درصد( البته میزانی که دوست ندارم)فکر کن 1 درصد.....
خیلی کممممممم![]()
تو ام فک کن 99 درصد( البته میزانی که دوست ندارم)![]()
اااا ببخشید من صدم شو جا انداختم.....:دی
من به علاقه تو نیازی ندارم ولی همین که یه صدم درصدم دلتو برده باشم برام بسهاااا ببخشید من صدم شو جا انداختم.....:دی
سوراخ جوراب مورچه
من به علاقه تو نیازی ندارم ولی همین که یه صدم درصدم دلتو برده باشم برام بسه![]()
اصلا دوسش ندارم.......
به اندازه ی اپسیلون
نمیدونم شاید تو از دیدگاه خودت داری میگی که چقد به این مورد نیاز داری ولی انقدرا هستن که برام میمیرن که اینا پیششون هیچه....نگو احتیاج نداری همه به دوست داشته شدن احتیاج دارن...
همین 1صدم درصد هم که دوست دارم از سرت زیاده......:دی
هه هه ............................همین اپسیلون هم نسبت به هیچ زیاده......این عشق یه طرفست به هیچ جایی نمیرسه...........یه وقت دیوونم نشی من نگرانتمااا..:دی![]()
نمیدونم شاید تو از دیدگاه خودت داری میگی که چقد به این مورد نیاز داری ولی انقدرا هستن که برام میمیرن که اینا پیششون هیچه....
اگه فک میکنی زیادیه خوب دوسم نداشته باش یاد باشه اول تو اومدی گفتی دوست دارم....
هه هه ............................
اونایی رو که میگم ازشون مطمئنم.چرا جو میدی واسه خودت.......!!....اگه همونایی که میگی دوست دارن دوست نداشتن اونوقت میفهمیدی منظورم و .......در ضمن این یکی از احتیاجات ادمه مختصه من نمیشه سرکاره خانوم....
من نگفتم دوست دارم گفتم فکر کن 1 درصد......یعنی عمراااااا.......من باید همه ی این اصطلاحات و توضیح بدم ....!!!!......پس تا این سن چی یاد گرفتی...!!؟؟
اونایی رو که میگم ازشون مطمئنم.
بابا بجلگ مهربون اخه توکه نبودی اینالو به من یاد بدی.
گول میدم اگه بگی زودی یاد بگیلم.گول. گول .گول![]()
نترس بابا منم هوشم خیلی خوبه رو هوا یاد میگیرم حالا از کجا شروع کنیم؟؟؟؟سعی کن زود یاد بگیری من صبرم کمه ها........دانش اموزای خنگ رو هم تحمل نمیکنم......:دی
نترس بابا منم هوشم خیلی خوبه رو هوا یاد میگیرم حالا از کجا شروع کنیم؟؟؟؟
اولیش ساعت 6 بود دیدی خوب یادمه...فعلا تا اونجایی که یادمه 2تا بهت یاد دادم .....اولیش چی بود؟؟
اولیش ساعت 6 بود دیدی خوب یادمه...
نه من خیلی دختر خوبیم.من چند بار باید اینو بگم؟؟؟از متقلبا هم بدم میادا.....از تو اون تاپیک نگاه نکردی که....؟؟
نه من خیلی دختر خوبیم.من چند بار باید اینو بگم؟؟؟
بابا بجلگ من داداش بجرگتر ندارم ...به خاطر همین با این اصطلاحات آشنا نیستم ژود باش یادم بدهافرین....
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
نفر قبلیتو چقدر دوس داری | زنگ تفريح | 60 | |
![]() |
چقدر نفر قبلیتو میشناسی؟ | زنگ تفريح | 80 | |
![]() |
اگه نفر قبلیتو امشب تو خواب ببینی.... | زنگ تفريح | 194 | |
![]() |
نفر قبلیتو انتخاب کن ... | زنگ تفريح | 28 | |
![]() |
دوست داری نفر قبلیتو چیکار کنی؟؟؟!!!! | زنگ تفريح | 46 |