به نظر شما سخترین درس سال سوم برق چیه
A alirad10120 عضو جدید Sep 25, 2008 #2 سلام به نظر من درس خای رشته قدرت هم می تون تو این نظر سنجی سنجیده بشن خصوصا ماشین، بررسی و رله (که البته ماله ساله چهاره)
سلام به نظر من درس خای رشته قدرت هم می تون تو این نظر سنجی سنجیده بشن خصوصا ماشین، بررسی و رله (که البته ماله ساله چهاره)
psychic مدیر بازنشسته کاربر ممتاز Sep 27, 2008 #5 alirad10120 گفت: ببخشید کیبوردم مشکل داره وگرنه اینقدا هم لهجه ندارم کلیک کنید تا باز شود... خوب می تونستی نوشتت رو با Edit اصلاح کنی
alirad10120 گفت: ببخشید کیبوردم مشکل داره وگرنه اینقدا هم لهجه ندارم کلیک کنید تا باز شود... خوب می تونستی نوشتت رو با Edit اصلاح کنی
محمد فرزانه عضو جدید Sep 27, 2008 #6 alirad10120 گفت: سلام به نظر من درس خای رشته قدرت هم می تون تو این نظر سنجی سنجیده بشن خصوصا ماشین، بررسی و رله (که البته ماله ساله چهاره) کلیک کنید تا باز شود... این نظر سنجی اون اوایل برای خالی نبودن عریضه اینجا قرار گرفت اون موقع درست بررسی نشد ،ایراد داره وجامع نیست ببخشید منو راستی فکر کنم غلط املایی دارم: اریزه-عریزه-اریظه- اریضه-و..... واویلا... آخرین ویرایش: Sep 27, 2008
alirad10120 گفت: سلام به نظر من درس خای رشته قدرت هم می تون تو این نظر سنجی سنجیده بشن خصوصا ماشین، بررسی و رله (که البته ماله ساله چهاره) کلیک کنید تا باز شود... این نظر سنجی اون اوایل برای خالی نبودن عریضه اینجا قرار گرفت اون موقع درست بررسی نشد ،ایراد داره وجامع نیست ببخشید منو راستی فکر کنم غلط املایی دارم: اریزه-عریزه-اریظه- اریضه-و..... واویلا...
A alirad10120 عضو جدید Sep 27, 2008 #8 psychic گفت: خوب می تونستی نوشتت رو با Edit اصلاح کنی کلیک کنید تا باز شود... برو بچه...