سلام خسته نباشید.
سلام مرسی درمونده نباشی سمیرا خانم......خوش اومدی.......
. 1) نظرتون رو درمورد این چند مورد زیر بگین:
1)خود زنی؟؟
بعضی وقتا آدمو آروم میکنه.......من بخوام این کارو بکنم مشت میزنم توی دیوار......خخخخخخ
2)خودنمایی ؟
همه مون به نوعی دنبالشیم حالا خرکسی به یه اسمی و به 1 هدفی ولی اگه با تخریب دیگران همراه نباشه خیلی خو هم بد نیست........
3)بی راهه؟
بد ترین اشتباه آدما همینه برای میونبر زدن میرن به بی راهه......کلی توش جلو میرن ولی دیر تصمیم به برگشت میگییرن......واسه همین معمولا توبیراهه بیشت رآدما خاموش میشن......
4)طلاق؟
این کلمه برای من معنی نداره........با لباس سفید میاد با کفن سفید میره.......من هر انتخابیی بکنم تا آخر بدجوری پاش وایمیستم........خیلی بده.....این کلمه از بمب اتم بدتره......
5)خودکشی؟؟
خیلی کار احمقانه ایه.......وقتی خدا رو نبینی دست به خودکشی میزنی......آدم هرچقدم توی بد بختی باشه نباید زانو بزنه......خود کشی واسه آدمای ضعیفه........
2)واسه ازدواج اگه یه دختر تموم شرایطش خوب باشه فقط یکی ازین موارد رو داشته باشه با کدوما حاظری ازدواج کنی با کدوم نه؟؟
دختر زشت؟؟؟ دختر غیر مسلمان؟؟ دختر بد حجاب؟؟ دختر با ی خانواده بد؟؟ دختری مطعلقه؟؟ دختر بد اخلاق؟؟ دختر بد رفتار؟؟ دختر بیمار؟؟ دختر بی سواد؟؟ دختر خیلی کوتاه؟؟ خیلی بلند؟؟ دختر معلول ؟؟ دختر با سابقه کیفری

؟؟ (میدونم الان میگی سوال نبود بپرسی!! این چیه

)
نمی دونم خب خیلی انتخاب سختی هست.......مثلا من گزینه اول مد نظرمن هست......ولی دیگه 1 حداقل هایی دارم......اگه اونا رو نداشته باشه نمی خوام.....خخخخ
به ترتیب........1- دختر زشت/2- دختر کوتاه/دختر بیمار- معلول- خیلی بلند/دختر بی سواد/دختر با خانواده بد/دختر با سابقه کیفری/دختر بد رفتار-بداخلاق/دختر مطلقه/دختر بدحجاب دختر غیر مسلمونم که طبق قانون شرع اصلا نمیشه باهاش ازدواج کرد.......ان جوری فک کنم بهتر شد جواب دادم......هااانننننن؟؟؟
3) 5 خصلت بد و خوب که بنظرتون در من هست ؟؟
سمیرا خانم من که خیلی باهات هم کلام نبودم.......ولی به نظر من
1- مهربون2- شیطون 3 - حساس و زود رنج والا دیگه نمی دونم.......
4)یه نصیحت به من؟؟؟
همیشه با خدا باش.....تو همه کارا با یاد اون باش و با نام اون شروع کن........
5)قبول دارین هر انسانی یه عیبی داره؟؟ عیب خودتون رو بگید ؟؟
بله منم ایراد زیاد دارم........خب من 1- مغرور هستم 2- کسی که حرف زور بهم بزنه باهاش مبارزه میکنم حتی اگه دوست صمیمیم باشه(لج بازی)
3- خیلی سر به سر خلق خدا میزازم..........خخخخخ همون کرم ریزه......هههه بازم هست ولی همینشم میدونم کلی برام حاشیه درست میکنه.......خخخخخخخ
کردم این سوالارو پرسیدم چون همه سوالات رو دوستان پرسیدن.