نظرسنجی

shahin00

عضو جدید
سلام دوستان خوبید؟؟این ی سواله نظرسنجیه
به نظرشما رشته شیمی محض بهتره یا پرستاری؟؟؟

*مینا*

کاربر فعال شیمی
داری تو تالار شیمی می پرسی شیمی بهتره یا یه رشته دیگــــــــــــــه ؟ :eek:
نکنه می خوای جواب سوالت "شیمی" باشه؟ :p

فرزانه 343

کاربر فعال تالار شیمی ,
کاربر ممتاز
من 14 سالم بود بزرگترین و مهم ترین سوالم این بود:شیمی یا شعر و داستان نویسی؟
من شیمی رو انتخاب کردم ...چون نتونستم ازش دور شم
ولی موندم شیمی و پرستاری!!!!!!!!!
اگه هم مهربونی و هم دلش و داری پرستاری........
ولی من بین همه دنیا وهمه مادیات بازم شیمی شیمی و شیمی

mehdi.chem

مدیر تالار شیمی
مدیر تالار
کاربر ممتاز
اگر که میخوای صرفا بری سر یه کاری و مشغول باشی، خب برو پرستاری که البته کاریه که باید صبر و حوصله زیادی داشته باشی.اما اگه میخوای وارد یه مرحله بالاتر شی و یه حرفی برا گفتن داشته باشی شیمی رو انتخاب کن چون خیلی گستردست و جا برای کار همه داره، با یکم زحمت بیشتر (البته اگه علاقه رو چاشنی کنی که بجای زحمت لذت میاد وسط!) میتونی به کار خوبم دست پیدا کنی. من اولش که میخواستم بیام شیمی از کار تو آزمایشگاه میترسیدم، اما وقتی اومدم تازه فهمیدم درس خوندن با وجود این آزمایشگاه ها ممکنه:) الان دارم ارشد کاربردی میخونم، نمیدونی چه حسی داره وقتی یه سیستم حداسازیه صنعتی رو خودت شبیه سازی میکنی:)

shahin00

عضو جدید
اگر که میخوای صرفا بری سر یه کاری و مشغول باشی، خب برو پرستاری که البته کاریه که باید صبر و حوصله زیادی داشته باشی.اما اگه میخوای وارد یه مرحله بالاتر شی و یه حرفی برا گفتن داشته باشی شیمی رو انتخاب کن چون خیلی گستردست و جا برای کار همه داره، با یکم زحمت بیشتر (البته اگه علاقه رو چاشنی کنی که بجای زحمت لذت میاد وسط!) میتونی به کار خوبم دست پیدا کنی. من اولش که میخواستم بیام شیمی از کار تو آزمایشگاه میترسیدم، اما وقتی اومدم تازه فهمیدم درس خوندن با وجود این آزمایشگاه ها ممکنه:) الان دارم ارشد کاربردی میخونم، نمیدونی چه حسی داره وقتی یه سیستم حداسازیه صنعتی رو خودت شبیه سازی میکنی:)

مرسی دوست عزیز

shahin00

عضو جدید
من 14 سالم بود بزرگترین و مهم ترین سوالم این بود:شیمی یا شعر و داستان نویسی؟
من شیمی رو انتخاب کردم ...چون نتونستم ازش دور شم
ولی موندم شیمی و پرستاری!!!!!!!!!
اگه هم مهربونی و هم دلش و داری پرستاری........
ولی من بین همه دنیا وهمه مادیات بازم شیمی شیمی و شیمی

دقیقا الان تو یه دوراهی موندم بدجور.اصن نمیتونم درس بخونم تمام فکر وذکرم شده این مسئله.دیگه دارم به اخر خط میرسم:cry:

بالا