نظرت در مورد آدمايي كه خودشون نميتونن تصميم بگيرن چيه؟

امیر Amir

کاربر حرفه ای
من هیچ وقت سازمخالف نمی زنم من که شادمهر نیستم
آخه به نظرتون کسی که یه عمر مامان جونش یا هر کسی دیگه براش تصمیم می گرفته حالا بتونه بدون مامانش یه پیرهن برای خودش بخره
اگرم بخواد این کارا انجام بده افتضاح ترین چیز موجود را انتخاب می کنه
این افرادم باید یکی بهشون کمک کنه تا نجات پیدا کنند وقتی هم نجات پیدا کردند به اون فردی که نجاتشون داده وابسته می شند:gol:
ببین جونم....

ساز مخالف میزنی...

وقتی بابا امیر میگه نجات پیدا میکنند..بگو چشم بابایی...

شاید زیر بار زندگی فشار بهشون بیاد ولی یاد میگیرند.

بای بای

khanom-mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ببین جونم....

ساز مخالف میزنی...

وقتی بابا امیر میگه نجات پیدا میکنند..بگو چشم بابایی...

شاید زیر بار زندگی فشار بهشون بیاد ولی یاد میگیرند.

بای بای

سلام

شايد حق با شما باشه ولي بيچاره از طرف مقابلش كه بايد چقدر صبر داشته باشه.

vahm

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام

سلام

یه دفعه بگین مارال دیگه اخر عاقبتش هم تو مرگ تدریجی یک رویا ببینین:gol:

khanom-mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
تصميم گيري يعني پردازش عقل هر چي بيشتر داده ها مورد تحليل قرار بگيرن خروجي اي با عملكرد بالا و

حساب شده بدست مياريم.

jalil.moghadam

عضو جدید
به نظر من این افراد اگه به یه جایی برسند فقط به خاطر تصمیم اون فردیه که بهش تکیه کرده بودند
ولی اگه یه روزی اون فرد نباشه روزه مرگه اون آدمه:gol:

این افراد به سختی نجات پیدا می کنند :gol:

ولی چیزیکه هست اینه که باید یکی ابن افراد رو نجات بده.

درسته ...يكي بايد اين افراد رو نجات بده...اما كي مي تونه؟!
كسي كه ممكنه خودش هم يه زماني با مجبور شدن به رفتن دوباره به كسي كه نجات داده ضربه بزنه..؟!
نه اين اشتباهه!!!
اينا بايد خودشون خودشون رو نجات بدن ..خيلي خيلي هم بهشون سخت ميگذره اما بهتر از اينه كه خودشونو هي گول بزنن و با تكيه كردن به اين و اون خودشونو جلو ببرن و هي با رفتن تكيه گاهشون ضربه بخورند..!!!
پس بهتره كه همون اول اين سختي رو بكشن...اما حيف كه تا اولين ضربرو نخورند نمي فهمن كه در چه اشتباهي به سر مي بردن..!!!
پس بايد به همون ضرب المثل مرگ يه بار شيون يه بار برگرديم..!
هرچيزي هر چه قدر هم كه سخت باشه سخت هست اما وقتي اين سختي رو با موفقيت طي كني ديگه سختي اون برات تكرار نمي شه..!
j.m.m

khanom-mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
درسته ...يكي بايد اين افراد رو نجات بده...اما كي مي تونه؟!
كسي كه ممكنه خودش هم يه زماني با مجبور شدن به رفتن دوباره به كسي كه نجات داده ضربه بزنه..؟!
نه اين اشتباهه!!!
اينا بايد خودشون خودشون رو نجات بدن ..خيلي خيلي هم بهشون سخت ميگذره اما بهتر از اينه كه خودشونو هي گول بزنن و با تكيه كردن به اين و اون خودشونو جلو ببرن و هي با رفتن تكيه گاهشون ضربه بخورند..!!!
پس بهتره كه همون اول اين سختي رو بكشن...اما حيف كه تا اولين ضربرو نخورند نمي فهمن كه در چه اشتباهي به سر مي بردن..!!!
پس بايد به همون ضرب المثل مرگ يه بار شيون يه بار برگرديم..!
هرچيزي هر چه قدر هم كه سخت باشه سخت هست اما وقتي اين سختي رو با موفقيت طي كني ديگه سختي اون برات تكرار نمي شه..!
j.m.m

درسته چون تو اينجور مواقع هميشه يه نفر فدا ميشه قبول داريد؟

jalil.moghadam

عضو جدید
درسته چون تو اينجور مواقع هميشه يه نفر فدا ميشه قبول داريد؟

آره کاملا قبول دارم...و می دونین اون کیه که فدا می شه؟!
کسی که تا اون موقع هم هنوز نفهمیده که کیه و داره چیکا می کنه...!!!
و اگه بازم با یه بار نفهمه....شروع می کنه با ندونم کاری های خودش دیگران رو هم فدا کردن که فقط فکر می کردن می تونن کمکش کنن..!!!
j.m.m

khanom-mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آره کاملا قبول دارم...و می دونین اون کیه که فدا می شه؟!
کسی که تا اون موقع هم هنوز نفهمیده که کیه و داره چیکا می کنه...!!!
و اگه بازم با یه بار نفهمه....شروع می کنه با ندونم کاری های خودش دیگران رو هم فدا کردن که فقط فکر می کردن می تونن کمکش کنن..!!!
j.m.m

واسه همينه كه ميگم اين شخص هنوز استقلال فكري پيدا نكرده.

saba eng

عضو جدید
اونا همیشه منتظر میشوند تاکسی براشون تصمیم بگیره که این اصلا خوب نیست:w02::w06:

khanom-mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
شرمنده!!
یهو بدجوری داغ کردم...
شاید بهتره دیگه تو این بحث نیام..
موفق باشید.
j.m.m

اتفاقا خيلي خوبه بياي اينجا و اگه چيزي راجع به اين موضوع ميدوني نظرتو بگي.

حتما واسه بقيه اعضا شنيدنيه دوست عزيز:gol:

khanom-mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به نظر شما اگه اين فرد تا آخر عمر نتونه روي پاي خودش بايسته تكليفش چيه؟!

• Like
واکنش ها: icy

jalil.moghadam

عضو جدید
به نظر شما اگه اين فرد تا آخر عمر نتونه روي پاي خودش بايسته تكليفش چيه؟!

تا آخر عمر؟!
فكر مي كني چي ميشه؟!
به آخر عمر نمي كشه....چون به جايي مي رسه كه همه ديگه انتظاراشون بر خلاف ميلش يهو ازش بالا ميره..!
اونوقته كه اگه نتونه از پس كارايي كه بهش محول مي شه بر بياد به صورت اتومات از جامعه ترد مي شه نه به خاطر اينكه ديگران تردش مي كنن بلكه به خاطر اينكه خودش كم مي آره..!
به حدي كه اگه يه كم وجدان در درونه خودش داشته باشه همشو سر خودش خالي مي كنه بطوري كه نمي دونه چرا داره اين كارو مي كنه..!
سر درگم مي شه....ضربه مي خوره....به يكي مي رسه و از اونم خوشش مي آد بدونه اينكه بدونه اون طرف اومده بود كه مثلا كمكش كنه اما ....از همه متنفر مي شه حتي پدر و مادر خودش كه به خاطرشون..!!! و ... و ...
همينطور ادامه پيدا مي كنه كه.....باقيش واقعا غم انگيز مي شه..!:cry:
j.m.m

khanom-mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
تا آخر عمر؟!
فكر مي كني چي ميشه؟!
به آخر عمر نمي كشه....چون به جايي مي رسه كه همه ديگه انتظاراشون بر خلاف ميلش يهو ازش بالا ميره..!
اونوقته كه اگه نتونه از پس كارايي كه بهش محول مي شه بر بياد به صورت اتومات از جامعه ترد مي شه نه به خاطر اينكه ديگران تردش مي كنن بلكه به خاطر اينكه خودش كم مي آره..!
به حدي كه اگه يه كم وجدان در درونه خودش داشته باشه همشو سر خودش خالي مي كنه بطوري كه نمي دونه چرا داره اين كارو مي كنه..!
سر درگم مي شه....ضربه مي خوره....به يكي مي رسه و از اونم خوشش مي آد بدونه اينكه بدونه اون طرف اومده بود كه مثلا كمكش كنه اما ....از همه متنفر مي شه حتي پدر و مادر خودش كه به خاطرشون..!!! و ... و ...
همينطور ادامه پيدا مي كنه كه.....باقيش واقعا غم انگيز مي شه..!:cry:
j.m.m

چه جالب صحبت ميكني:gol:

با نظرات كاملا موافقم كاش همون بار اول با ضربه زدن به طرف مقابلش ميشد درس عبرت

بگيره و نذاره باقي عمر به همين روال بگذره دلم ميسوزه واسه طرف مقابلش...

jalil.moghadam

عضو جدید
چه جالب صحبت ميكني:gol:

با نظرات كاملا موافقم كاش همون بار اول با ضربه زدن به طرف مقابلش ميشد درس عبرت

بگيره و نذاره باقي عمر به همين روال بگذره دلم ميسوزه واسه طرف مقابلش...

نمی شه کاری کرد....
این روال زندگی تو ایرانه...!!!
همه باید مثله اینکه به یکی از این روشها ضربه بخورند..!!!
کسی که از همون اولی بفهمه برده...!
j.m.m

khanom-mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نمی شه کاری کرد....
این روال زندگی تو ایرانه...!!!
همه باید مثله اینکه به یکی از این روشها ضربه بخورند..!!!
کسی که از همون اولی بفهمه برده...!
j.m.m

به نظر شما اين حرفي كه ميزنيد كليت داره؟

اما نظر من اينه كه هميشه آدما شكست نميخورن گاهي هر خطا يا اشتباه ما باعث ميشه يه قدم

از رسيدن به خواستمون دور بشيم اينطور نيست؟

jalil.moghadam

عضو جدید
به نظر شما اين حرفي كه ميزنيد كليت داره؟

اما نظر من اينه كه هميشه آدما شكست نميخورن گاهي هر خطا يا اشتباه ما باعث ميشه يه قدم

از رسيدن به خواستمون دور بشيم اينطور نيست؟

خواسته یا هدف؟!
این دو با همدیگه خیلی فرق می کنن..!!
آره این کاملا درسته و باهاش موافقم.....اما من تمامه تلاشمو می کنم که در همون زمان لازم بهترین فکر رو داشته باشم که چند مین بعدش بشیمون نشم که چرا همچین کاری یا فکری کردم...چون می دونم که تمام فکر کردن های لازم رو انجام دادم و جایی برای توبیخ خودم نمی گذارم....;)
اما فکر نمی کنی که جمله آخرت یه مقداری ایهام داره؟!:redface:
اما منظورت رو فهمیدم;)

khanom-mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خواسته یا هدف؟!
این دو با همدیگه خیلی فرق می کنن..!!
آره این کاملا درسته و باهاش موافقم.....اما من تمامه تلاشمو می کنم که در همون زمان لازم بهترین فکر رو داشته باشم که چند مین بعدش بشیمون نشم که چرا همچین کاری یا فکری کردم...چون می دونم که تمام فکر کردن های لازم رو انجام دادم و جایی برای توبیخ خودم نمی گذارم....;)
اما فکر نمی کنی که جمله آخرت یه مقداری ایهام داره؟!:redface:
اما منظورت رو فهمیدم;)

بعضي اوقات خواسته هاي دروني آدما ميتونه منجر به هدف بشه من مطمئنم اگه طرف مقابلم

ناراحت شه و كار خطايي ازش سر بزنه منم بي تقصير نبودم بايد دنبال راه درست ميگشتم

شايد اصلا تو اين راهي كه قدم گذاشته بودم و ميخواستم به اون طرف مقابلم برسم راه غلطي

بوده منم موافقم با اين عقيده كه آدما هر كاري ميكنن تو زندگيشون ديگه جاي پشيموني توش

نيست چون بايد بعدش به خودشون بگن كه خودم كردم كه.....

jalil.moghadam

عضو جدید
بعضي اوقات خواسته هاي دروني آدما ميتونه منجر به هدف بشه من مطمئنم اگه طرف مقابلم

ناراحت شه و كار خطايي ازش سر بزنه منم بي تقصير نبودم بايد دنبال راه درست ميگشتم

شايد اصلا تو اين راهي كه قدم گذاشته بودم و ميخواستم به اون طرف مقابلم برسم راه غلطي

بوده منم موافقم با اين عقيده كه آدما هر كاري ميكنن تو زندگيشون ديگه جاي پشيموني توش

نيست چون بايد بعدش به خودشون بگن كه خودم كردم كه.....

مخالفم..!
اگه اينطوري بشه به جاي اينكه به نتيجه درست دو طرف برسين بيشتر شروع مي كنين خودتونو به تنهايي به جاي اينكه بهم بگين هر كدوم خودشو محكوم مي كنه....!!!!
اما در اصل بايد خودتونو جاي همديگه بگذاريد....به نتيجه قبل از اينكه عمل كني بايد فكر كني...بايد به همه زوايا دقت كني .... چون اين مسائل دردسر ....!!! و...و...و...
اگه بازم نشد كه همه چي بهم ريخت اينجا بايد همه چي دونفره باشه..!
اون ضرب المثل هم مال زماني هستش كه ديگه نا اميد شده باشي در حالي كه نا اميدي يعني مرگ اون عقيده..!

comudf

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
به نظر من کسی نیست که نتونه خودش تصمیم بگیره چون اونایی که خودشون برای خودشون تصمیم نمی گیرن در حقیقت تصمیم گرفتن دیگران براشون تصمیم بگیرن....

jalil.moghadam

عضو جدید
به نظر من کسی نیست که نتونه خودش تصمیم بگیره چون اونایی که خودشون برای خودشون تصمیم نمی گیرن در حقیقت تصمیم گرفتن دیگران براشون تصمیم بگیرن....

در حقيقت تصميم گرفتن...؟!:eek:
من كاملا با اين مخالفم..!
اين جور افراد اينقدر ضعيف هستند كه از همون اول توانايي بيان حرفشون رو نداشتن...
بنابراين پدر و مادرشون شروع مي كنن براشون تصميم گرفتن..!
تا اينكه همينطوري مي آن جلو.!
تا وقتي كه فكر مي كنن كه بايد خودشون ديگه تصميم بگيرن..!اما مي بينن كه نخير كم آوردن و جور بوزه اين كارو ندارن و دارن گند مي زنن....بنابراين شروع مي كنن آويزون اين و اون شدن كه براشون تصميم گرفتن..!
هنوزم سر حرفت هستي دوسته من.!؟:redface: