نظرتون راجع به سیگار کشیدن خانمها چیست؟با دلیل لطفا..

نظرتون راجع به سیگار کشیدن خانمها چیست؟با دلیل لطفا..

• مخالفم

رای: 25 67.6%
  • موافقم(مسئله ای نیست)

رای: 5 13.5%
  • نظری ندارم

رای: 5 13.5%
  • بستگی فضای جامعه داره

رای: 2 5.4%

• مجموع رای دهندگان
    37

Fo.Roo.GH

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نظر من هیچ فرقی بین زن و مردش نیست... به خوب یا بد بودن سیگار کاری ندارم... به نظر من کسایی که میگن سیگار واسه زن بده و بهش نمیاد یا اینکه چون بوش بده و زن لطیفه پس نباید سیگار بکشه ، تو گوشه ی ذهنشون هنوز تعصبات الکی وجود داره که بین زن و مرد فرق میذارن... وقتی یه زن رو میبینن که داره سیگار میکشه یه جورایی درباره اش فکر میکنن که راجع به مرد سیگار به دست نمیکنن ... من کاری ندارم سیگار وجهه ی آدم روخراب میکنه یا به آدم style روشن فکری میده ... زن و مرد رو یه جور ببینیم ...
متشکرم باهاتون موافقم تاحدی;)
سیگار کشیدن کلا کار درستی نیست.
من نمیدونم چرا همه چیرو مردونه زنونه میکنین!
من از آدمهای سیگاری کلا بیزارم!چه مرد و چه زن!
چرا مردونه؟

SerpentoR

عضو جدید
کاربر ممتاز
من از سیگار خوشم نمیاد و از اونایی که واسه ... کلاس سیگارو ... دود میکنن خیلی بیشتر بدم میاد

خيبر

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نظر من هیچ فرقی بین زن و مردش نیست... به خوب یا بد بودن سیگار کاری ندارم... به نظر من کسایی که میگن سیگار واسه زن بده و بهش نمیاد یا اینکه چون بوش بده و زن لطیفه پس نباید سیگار بکشه ، تو گوشه ی ذهنشون هنوز تعصبات الکی وجود داره که بین زن و مرد فرق میذارن... وقتی یه زن رو میبینن که داره سیگار میکشه یه جورایی درباره اش فکر میکنن که راجع به مرد سیگار به دست نمیکنن ... من کاری ندارم سیگار وجهه ی آدم روخراب میکنه یا به آدم style روشن فکری میده ... زن و مرد رو یه جور ببینیم ...

اول از همه بايد براي جامعه اي افسوس خرد كه استايل روشنفكريش سيگاره!!
يا خيلي كاراي نادرست ديگه..
اينكه بين زن و مرد تفاوتي نيست .. بله بنده هم به اين معتقد هستم..منتها زن ها بدليل شرايط فيزيكي كه بدنشون داره خوب زودتر اسيب ميبينن!

Fo.Roo.GH

عضو جدید
کاربر ممتاز
:thumbsup2:
خواهش میکنم:surprised:

ولی من فکر کنم تنها دغدغه شما تفاوت بین آقایون و خانوم ها تو این موضوعه! که باید بگم چیزی که ضرر داره دیگه مرد و زن نداره:smile:
دغدغه من نیست عزیز منم خودم مخالفم...فقط میخوام باز کنم از چه چیزی برمیاد این طرزفکر
چی چرا مردونه؟؟؟:surprised:
گفتی کارای مردونه....گفتم چرا گفتی مردونه ست؟
اول از همه بايد براي جامعه اي افسوس خرد كه استايل روشنفكريش سيگاره!!
يا خيلي كاراي نادرست ديگه..
اينكه بين زن و مرد تفاوتي نيست .. بله بنده هم به اين معتقد هستم..منتها زن ها بدليل شرايط فيزيكي كه بدنشون داره خوب زودتر اسيب ميبينن!
بله موافقم مرسی

eng.esmail

اخراجی موقت
نظر هر شخص فقط و فقط به یه چیزبستگی داره
اونم لحظه اولی که اون دختر رو با سیگار میبینه!!!
دقت نید گفتم لحظه اول
اگه همون لحظه مات و مبهوت شد یعنی اینکه داره کار بدی میکنه
اگه هم نه یعنی.....
من خودم وقتی همچین صحنه ای میبینم(تا حالا 3 بار دیدم) زل میزنم بهش
چون تعجب کردم دیگه :eek:

spow

اخراجی موقت
سلام سجاد جون ممنون رفیق ولی میشه بگب آثار مخرب شخصیتیش تو چی بروز میکنه و چرا؟واینکه در زن و مرد متفاوته؟
ممنون

اگه ضد ارزشه پس برای مرد هم همینطور باید باشه ولی دید جامعه ما و من حتی فکر میکنم همه جوامع متفاوته شما میتونید بگید چرا؟
ممنون دوست عزیز

سلامی دوباره
فروغ جان مسئله این نیست که سیگار برای دختر بده برا پسر خوبه
ذات مسئله معیوبه
من خودم سیگاریم ونمیخوام تعبیر رطب خورده ومنعش مصداق پیدا کنه
ولی
وقتی سیگاررو در نظر میگیری بده در هر حالتی که استفاده کنی کم یا زیاد برای هر منظوری ولی وقتی قبح مسئله برداشته میشه هیچ فرقی بین استفاده کننده هاش نمیمونه
اون وقت چه معیاری جز تعصبات میتونه بگه سیگار برای یکی خوبه برای یکی بد
مسائل زیبایی رو مطرح میکنی که متاسفانه خیلی زود رنگ حاشیه به خودشون میگیرن واینجا هم من اصلا جنسیتی رو در صورت مسئله دخیل نمیبینم
سیگار در هر حالتی وبرای هر کسی بده
موفق باشید

یعنی مردای سیگاری بی شخصیتن؟!

قلیون که ضررش بیشتره!!:razz:

:surprised:
فروغ جان مرسی عزیزم سوال جالبیه! اقایون احساسات قلبیشونو نسبت به خودشون خیلی جالب دارن بروز میدن!!:whistle: :دی

ارچی داشتیم!!!
بله یه بار مصرف قلیون (میوه ایش ازسنتیها بدتره) معادل مصرف یک بسته سیگاره
مسئله رو جنسیتی نکنین هرچند صورتش خطاب به خانمهاست ولی ذات مسئله همونطوری که گفتم ایراد داره

داری شلوغش میکنیا فروغ :mad:

hamid_roz

عضو جدید
سيگار كشيدن مردونه يا زنونه نداره بلكه چيزي كه مهم اينه كه افراد دارن براي چي سيگار ميكشن؟
ممكنه بعضي از رانندگان خانم براي اينكه بگن ما يه چيز متفاوتي از بقيه خانمها هستيم تا ميتونن به ماشينشون گاز بدن و ويراژ بدن
يا حتي بعضي از آقايون بخواهند آرايش بكنند و ابرو بردارند !! كه در راستاي همون قضيه است.
پس بعضي از آقايون و خانمها سيگار ميكشن كه بگن ما متفاوتيم

danielo

عضو جدید
کاربر ممتاز
کلا سیگار چیز بدی هست.هم ضرر داره و هم خوشبختانه فرهنگ ان در بین خانواده ها جا نیوفتاده.
مثلا من هر روز قلیون میکشم .اونم روزی چند بار. .چون پاتوقم سی ساید هست و اونجا فقط باید قلیون بکشی و یا مشروب بخوری.
پدر و مادرم از ان اطلاع دارند و خودشون هم میدونند ضررش از سیگار بیشتر هست.ولی چیزی به من نمیگند.ولی خدا میدونه چی میشه اگر من یک روز سیگار بکشم.حاضرند ادم بکشم ولی سیگار نکشم.
اون ها یی که وقتی دختر سیگاری میبینند تعجب میکنند.اگر شما دختر شیشه کش را ببینید چی میگید.
من خودم بالای 1000 تا زن و دختر دیدم که شیشه میکشیدن.
همین پیروز یک دختر فراری با تمام پر رویی به من گفت .برام کرک بیار تا ........................
اولین بود که تو عمرم میخواستم روی یک دختر دست دراز کنم.
خودم شاهد بودم که یک دختر به خاطر مواد تو یک شب به 14 نفر تن داد.
من پاتوقم لب دریا هست و با چشمم چیز هایی میبینم که خودم باور نمیشه.
حالا شما گیر دادید به سیگار و قلیون

eng.esmail

اخراجی موقت
کلا سیگار چیز بدی هست.هم ضرر داره و هم خوشبختانه فرهنگ ان در بین خانواده ها جا نیوفتاده.
مثلا من هر روز قلیون میکشم .اونم روزی چند بار. .چون پاتوقم سی ساید هست و اونجا فقط باید قلیون بکشی و یا مشروب بخوری.
پدر و مادرم از ان اطلاع دارند و خودشون هم میدونند ضررش از سیگار بیشتر هست.ولی چیزی به من نمیگند.ولی خدا میدونه چی میشه اگر من یک روز سیگار بکشم.حاضرند ادم بکشم ولی سیگار نکشم.
اون ها یی که وقتی دختر سیگاری میبینند تعجب میکنند.اگر شما دختر شیشه کش را ببینید چی میگید.
همین پیروز یک دختر فراری با تمام پر رویی به من گفت .برام کرک بیار تا ........................
لطفا از بحث اصلی خارج نشید
و یه کم روی خاطره ها هم ف.ی.ل.ت.ر.ینگ انجام بده
اینجا یه مکان عمومیه
مرسی از توجه شما

yuhana

عضو جدید
کاربر ممتاز
فروغ جان سلام
منم مخالفم
نه تنها به دلیل ضرر جانیش(که 12 ساله میکشم وهمیشه پشیمان وهیچگاه راه برگشتی نبوده) که اثار مخرب شخصیتیش بیشتر از اونی هست که دلیلی برای دفاع براش بمونه
اینکه مد باشه نمادی برای روشنفکرنمایی باشه یا هر کوفت دیگه ای فقط چرندیات تبلیغاتی هستش
امیدوارم هیچ یک از دوستان حتی من باب تفریح هم امتحانش نکنن
موفق باشید
:surprised::surprised::surprised::surprised::surprised::surprised::surprised::eek::eek::eek::eek:

• Like
واکنش ها: spow

yuhana

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
از نظر من هم برا زن هم برا مرد بده
وقتی من میبینم یه پسر خوشتیپ و همه چی تموم سیگار دستشه بشدت متاسف میشم آخه به نظر خیلی بی شخصیتیه:cry::cry:
دیگه برا زن ها که وحشتناکه
اصلا خوب نیست
خواهر های من برادر های من سیگار نکشید بده خطرناکه:cry::cry::cry:
البته قصد جسارت نداشتمااا دیگه هر کس با یه چیزی حال میکنه:w20::w20:

Fo.Roo.GH

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام سجاد جون ممنون رفیق ولی میشه بگب آثار مخرب شخصیتیش تو چی بروز میکنه و چرا؟واینکه در زن و مرد متفاوته؟
ممنون

اگه ضد ارزشه پس برای مرد هم همینطور باید باشه ولی دید جامعه ما و من حتی فکر میکنم همه جوامع متفاوته شما میتونید بگید چرا؟
ممنون دوست عزیز

سلامی دوباره
فروغ جان مسئله این نیست که سیگار برای دختر بده برا پسر خوبه
ذات مسئله معیوبه
من خودم سیگاریم ونمیخوام تعبیر رطب خورده ومنعش مصداق پیدا کنه
ولی
وقتی سیگاررو در نظر میگیری بده در هر حالتی که استفاده کنی کم یا زیاد برای هر منظوری ولی وقتی قبح مسئله برداشته میشه هیچ فرقی بین استفاده کننده هاش نمیمونه
اون وقت چه معیاری جز تعصبات میتونه بگه سیگار برای یکی خوبه برای یکی بد
مسائل زیبایی رو مطرح میکنی که متاسفانه خیلی زود رنگ حاشیه به خودشون میگیرن واینجا هم من اصلا جنسیتی رو در صورت مسئله دخیل نمیبینم
سیگار در هر حالتی وبرای هر کسی بده
موفق باشید

ارچی داشتیم!!!
بله یه بار مصرف قلیون (میوه ایش ازسنتیها بدتره) معادل مصرف یک بسته سیگاره
مسئله رو جنسیتی نکنین هرچند صورتش خطاب به خانمهاست ولی ذات مسئله همونطوری که گفتم ایراد داره

داری شلوغش میکنیا فروغ :mad:
درست میگی سجاد جان...موافقم..
حالا چرا عصبانی میشی؟:victory:
سيگار كشيدن مردونه يا زنونه نداره بلكه چيزي كه مهم اينه كه افراد دارن براي چي سيگار ميكشن؟
ممكنه بعضي از رانندگان خانم براي اينكه بگن ما يه چيز متفاوتي از بقيه خانمها هستيم تا ميتونن به ماشينشون گاز بدن و ويراژ بدن
يا حتي بعضي از آقايون بخواهند آرايش بكنند و ابرو بردارند !! كه در راستاي همون قضيه است.
پس بعضي از آقايون و خانمها سيگار ميكشن كه بگن ما متفاوتيم
تا حدی با شما موافقم...همه چیز تو جامعه ما ظاهرش مهمه متاسفانه
شما چرا یهو عصبانی شدی خوب؟
لطفا از بحث اصلی خارج نشید
و یه کم روی خاطره ها هم ف.ی.ل.ت.ر.ینگ انجام بده
اینجا یه مکان عمومیه
مرسی از توجه شما
متشکرم رفیق:victory: