دانشجوی پلیمر
عضو جدید
دوستان عزیز لطفا ارتباط آیه های قرآن رو با موضوع روز حجاب (ساپرت حجاب بخشی از دختران جامعه امروزی) بیان کنید .
مگه قرآن با ساپورت دخدرا رابطه داره؟؟![]()
.........مگه قرآن یک کتاب جامع برای تمام ادوار نیست؟؟پس مطمئنا با این موضوع هم مرتبطه. شک نکن.
چی بگم والا...مگه قرآن با ساپورت دخدرا رابطه داره؟؟![]()
دوستان عزیز لطفا ارتباط آیه های قرآن رو با موضوع روز حجاب (ساپرت حجاب بخشی از دختران جامعه امروزی) بیان کنید .
مگه قرآن یک کتاب جامع برای تمام ادوار نیست؟؟پس مطمئنا با این موضوع هم مرتبطه. شک نکن.
نه نیست..فقط واسه 1400 سال پیش بود..
پس این همه پیش بینی هایی که از طرف قرآن صورت گرفته و علومی که مطرح شده و از معجزات قرآن محسوب میشه رو مطالعه نکردی؟؟ به شما پیشنهاد میکنم که کمی مطالعه در زمینه پیش بینی های علمی قرآن داشته باشی.اون موقع نظرت عوض میشه . شما که مهندس هستی و تحصیل کرده مطرح کردن این جمله بعیده .
قران بحثهای کلی رو مطرح کرده
برای جزییات باید به روایات معصومین و کلام علما مراجعه کنین
قطعا اسلام در مورد ساپورت و حتی نوک فضاپما هم حکم داره.منتها نه اینکمه مستقیم بیاد بگه "وای بر ساپورت پوشان پس وای بر ساپورت پوشان و تو چه میدانی ساپورت چیست!!!" اولا که اون زمانا اصلا چیزی بنام ساپورت بوده؟ ببینید حکم اسلام در مورد حجاب کلی چیه دیگه خودتون میفهمید باید چکار کنید.
مثلا میگه انجام کارهای مباح ایرادی نداره.نه ثوابی داره نه گناهی.نه اینکه دیگه یکی بگه شامل:خاراندن گوش،واکس زدن کفش و...
چرا دیگه هیچ معجزه ای نشده جدیدا؟؟
معجزه ها همشون واسه همون وقتا بودن..
همه چیش واسه همون وقتا بودن...
اتی جان ..معجزه که فقط شکافته شدن دریا و اژدها شدن عصا نیست :|
هنوزم معجزاتی رخ میده ... شفای بیماران و امثال اینا ...
معجزه بودن قران رو حرفاش نسبت به زمانی که درش داشت تایید میکنه
در حالیکه نظریه بطلمیوس اون زمان مطرح بود در مورد زمین،قران گفت:" و تری الجبال تحسبها جامده و هی تمر مر السحاب"(و کوه ها را میبینی و میپنداری که سرد و خاموشند در حالیکه بسرعت ابر در حال چرخشند.سوره نمل) و این همون حرکت کره زمین رو به دور خودش مطرح میکنه که سالها بعد گالیله مطرحش کرد و حتی اون موقع هم باورش نکردند و مجبورش کردن که از حرف خودش برگرده.
قران کتاب زندگی است.ولی مباحثش بصورت کلی مطرح شدند.مثلا گفته نماز ولی کیفیت و جزییاتش رو مطرح نکرده زیاد.هر کس طالب پیشرفت بیشتره باید به کلام شارحان قران که همون ائمه(علیهم السلام) هستند رجوع کنه تا ببینند ایا قران معجزه هست و با عمل به اون فرمایشات زندگیشون عوض میشه یا نه.در ضمن تفسیر شما از معجزه چیه؟ اینکه ی وردی توش باشه که ما تا روی سنگ خوندیمش سنگه بشه کبوتر؟
به نظرم شاید بعضیامون فقط راه مخالفت رو یاد گرفتیم.اگه کسی طالب حقیقت باشه از زیر سنگ هم پیداش میکنه نه اینکه بشینه ی جا و همه چی رو تکذیب کنه و بگه من که ندیدم(شما رو نمیگم.کلی میگم).
اتی الان چی ببینی فکر میکنی معجزه است ؟؟؟اصلا من و بگو مهم نیست...من ندیدم
خب چرا قبلنا از این معجزه های بزرگ اتفاق می افتاد و همه حیرت میکردن چرا بازم از این معجزه ها نمیشه که همه تعجب کنن؟؟
منم معجزه میخوام![]()
کوه ها شکافته بشن از هم..این میشه معجزه...اتی الان چی ببینی فکر میکنی معجزه است ؟؟؟
من همیشه سوال برام پیش اومده تعریف کسانی که میگن معجزه میخوایم از بیان معجزه چیه ؟؟ میشه بگی معجزه چی رو تعریف میکنی ؟؟؟؟
.................................................................
و در بیان دوستان و عزیزان هم کیش که گفتند معجزه اتفاق میفته ...طبف تعریف معجزه باید توسط شخصی صورت بگیره که از جانب خدا پیام آور باشه برای صداقت گفتارش، و چون پیامبر ما مسلمین آخریش بوده پس معجزه ای صورت نمیگیره ... کرم الهی در زمینه شفای بیماران رو با معنای واژه معجزه اشتباه نگیرید ...
"یا ایها الناس قد جاءتکم موعظه من ربکم و شفاء لما فی الصدور" (ای مردم موعظه و اندرزی برای شما از جانب پروردگارتان امده و درمانی برای انچه در سینه هاست)سوره مبارکه یونس
قران رو با کتاب جادو و جمبل اشتباه نگیریم.قران نازل نشد که ما سنگ رو به خیار تبدیل کنیم.قران نازل شد که دردهای سینه هایمان را تسکین دهیم.با یاد خدا (الا بذکر الله تطمن القلوب) با پرهیز از غیبت( و لا یغتب بعضکم بعضا) با نیکی به والدین( و بالوالدین احسانا) با پرهیز از تهمت زدن( ان جائکم فاسق بنبا فتبینوا) با پرهیز از ناپاکیهای جنسی( و لا تقربوا الزنا) با عمل به گفتار و وعده هایمان (و اوفوا بالعهد) و.....
خب چرا قبلنا از این معجزه های بزرگ اتفاق می افتاد و همه حیرت میکردن چرا بازم از این معجزه ها نمیشه که همه تعجب کنن؟؟
منم معجزه میخوام![]()
البته الان دیگه مردم زرنگ شده اند و میگن: "ما نمیگیم اینکاری که کردید عجیب نیست ، میگیم اینکار از علم شما نشات میگیره و با پیشرفت علم ما هم میتونیم. بنابراین خدایی نیست."
اتی الان چی ببینی فکر میکنی معجزه است ؟؟؟
من همیشه سوال برام پیش اومده تعریف کسانی که میگن معجزه میخوایم از بیان معجزه چیه ؟؟ میشه بگی معجزه چی رو تعریف میکنی ؟؟؟؟
.................................................................
و در بیان دوستان و عزیزان هم کیش که گفتند معجزه اتفاق میفته ...طبف تعریف معجزه باید توسط شخصی صورت بگیره که از جانب خدا پیام آور باشه برای صداقت گفتارش، و چون پیامبر ما مسلمین آخریش بوده پس معجزه ای صورت نمیگیره ... کرم الهی در زمینه شفای بیماران رو با معنای واژه معجزه اشتباه نگیرید ...
کوه ها شکافته بشن از هم..این میشه معجزه...
جادو و جمبل؟
من کی گفتم جادو جمبل؟
آقا دردهای تو سینه من پس چرا تسکین نمی یابند!؟؟
![]()
دنبال چی؟رفتی دنبال درمانش و تسکین پیدا نکردی یا اینکه منتظر شدی تا خود پزشک بیاد بالای سرت؟
البته هر وقت خواستی راهی بسوی خدا پیدا کنی حواست باشه که هر کسی که ظاهری مذهبی داشت رو خدایی تصور نکنی.من خودم با بعضیاشون بودذم و متاسفانه عمرم رو تلف کردم.به خدا که نزدیکت نمیکنن بلکه با سر میفرستنت در اعماق دوزخ.البته همه جا خوب و بد هست.تو هر قشری.شما باید حواست باشه کجا میری برای درمان.یکی پزشک ناشی باشه ی نسخه برات میپیچه که سرماخوردگی سادت رو تبدیل میکنه به سل
eti68 دمت گرم ادامه بده!!!!!
منم چیزی ندیم![]()
دنبال چی؟
آقا من یه چیزی ازش خواستم نشد...دلیلشو بیاد بگه...نگو مصلحت نبود که ما هر چی خواستیم مصلحتمون توش نبود!
لااقل یکیش که باید بشه تا آدم یه اعتقادی پیدا کنه ایمان بیاره...
میگه دعا کنید تا من اجابت کنم شما را!!
کو پس؟
همش خالی بندیه..والااااا
......
اولا که خدا ننشسته اون بالا که هر چی بندش با عقل ناقصش ازش خواست براش فراهم کنه.در این صورت بهش میگفتن غول چراغ جادو نه خدا
ثانیا باید جنبه های چیزی رو که ازش خواستی بررسی کنی.منم الان دوست دارم یک میلیارد تومن پول داشته باشه.دعا هم میکنم.ایا خدا بهم میده؟؟ خب دیگه خودش گفته دعا کنین تا بهتون بدم! من از خدا میخوام ی زن خوب نصیبم کنه.در عوض ی دختر بد گیرم میاد.اینکه خودم تحقیق درست نکردم تقصیر خداست؟
ثالثا روایت داریم که خدا به ازای این دعاهایی که اینجا مستجاب نشده عوضش رو در قیامت به بنده هاش میده جوریکه بنده ها میگن ای کاش هیچکدوم از دعاهامون مستجاب نمیشد....البته این برای ماها که زندانی افکار دنیایی و ساده منشانه خودمون هستیم درکش سخته
در کل بهت توصیه میکنه که "تو بندگیتو بکن.خدا خدایی کردنش رو بلده".تو (و من و همه) به حرفاش گوش بدیم بریم سمتش چه بسا ازت خواسته باشه بخاطر ماشین دعاش کنی ولی وقتی شیرینی عبادتش به دلت افتاد فقط خودشو طلب کنی(مثل جریان همون جوون و دختر پادشاه)
البته بازم تاکید میکنم ماشین خواستن از خدا و دعا کردن این نیست که من بشینم اینجا دعا کنم تا خدا ی پورشه بندازه تو بغلم
دیوونه ای؟
من مگه دعا کردم خدا بهم اف جی بده؟؟
آقا کی گفته عقل آدما ناقصه..بنده اشرف مخلوقات هستما...
پس چی میگن تا خدا نخواد نمیشه؟؟
این همه اتفاقای بد میفته هر روز!!خدا میخواد؟؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
پرسشی در رابطه با قر آن | قرآن كريم | 6 |