میشه راجع به سایز لوگو و اینکه چند رنگ باید باشه و ... ی کم ترجیحاتتون رو بگید تا اتود ها هدفمندتر باشه؟
برای اطلاع تمامی دوستان :
برای طراحی لوگو لطفا به موارد زیر توجه کنید :
1- لوگو می بایست مطابق و هم شان با نام و موضوع مجله که معماری هست باشه .
2- استفاده از فونتهای مختلف با اعمال تغییر امکان پذیره
3- استفاده از شکا گل لوتوس در طرح به عنوان نماد چه به صورت عکس و چه به صورت انتزاع ضروریه
4-از طراحی هر گونه پوستر برای این هدف خود داری کنید .
5- لوگو می بایست با فونت فارسی و به صورت واحد ، طراحی بشه .
6- طراحی جداگانه و یا مرتبط با فونت فارسی لوگو امکان پذیره .
7- طراحی لوگو می بایست با تصاویر سیاه و سفید و بدون سایه ، بدون اعمال تغییرات سه بعدی یا اعمال هر گونه ***** باشه
8- پس زمینه طرح می بایست سفید باشه . از پس زمینه رنگی خود داری کنید .
9- لوگو باید خوانا و مشخص باشه . ضمن اینکه الحاق جمله ((
مجله الکترونیک معماری باشگاه مهندسان ایران)) هم می بایست در اون لحاظ بشه .
10- در صورت تمایل ، ضمن طراحی لوگو ، اقدام به تهیه پوستر و سربرگ هم برای نمونه ، برای تصمیم گیری کمک بیشتری خواهد کرد .
11- در طراحی سربرگ و پوستر امکان استفاده از هر رنگی هست . ( تاکید بر سیستم cmyk)
12- لطفا دوستان برای طرحشون ، ایده ها و نظریاتی رو که برای طراحی در نظر گرفتن رو هم زیر طرحشون بنویسن تا بقیه هم بتونن با نظرات طراح آشنا بشن و ضمن استفاده از نطرات ، سایر دوستان هم با خلق ایده های جدید بتونن فعالتر باشن .
13- تمامی دوستان در انتخاب این لوگو دخیل هستند و می بایست برای انتخاب و عدم انتخاب یک لوگو ، دلایلشون رو نیز بازگو کنن و گرنه نظر تنها و بدون دلیل در رای گیری نهایی شرکت داده نخواهد شد .
نوشین ، دومان میشه ایرادات رو ،روو طرح من بگین تا با در نظر گرفتنشون باز اتود بزنیم ...
اونهایی که من متوجه شدم اینهان: اولا طرح نا واضحه ... و کلمه ی لوتوس تو نگاه اول اصلا مشخص نیست باید یه کم خیره بشیم تا ببینیم اینطوری:

بعد هم تک رنگه نمی دونم خوبه تک رنگ یا نه اما بهتر بود دو رنگ باشه
بعد هم اینکه خب من هنوز کادری براش نذاشتم می دونم از این لحاظ هم مشکل داره
و اینکه زیاد معمارانه نیست... فعلا اینها به ذهنم رسید

سیمین جان سلام
طرح زیبای شما رو دیدم و از دیدنش هم لذت بردم . این کار توانایی بالای شما رو در طراحی به خوبی نشون می ده. استفاده عالی از رنگ فیروزه ایی که ریشه در قرنها اصالت تاریخ معماری ایران داره .
استفاده بسیار عالی از لوتوس که در اینجا شبیه به نیلوفر آبی و با ته مایه 12 پر های هخامنشی به نمادی زیبا از اقتدار معماری ایران زمین اشاره می کنه و همچنین پس زمینه سیاه که بدون شک شکوه بسیار زیادی به طرح بخشیده .
منتها با توجه به اینکه قرار ما بر طراحی لوگو بود ، طرح شما بواسطه پوستر بودن نمی تونه جواب ما در انتخاب لوگو باشه .
با توجه به قدرت و سلیقه که در شما سراغ دارم ، منتظر اتودها و طرحهای زیبای بعدی شما و سایر دوستان هستم .