خب خیلی وقته این مرحله از بازیو تموم کردیم , دوس داریم بریم مرحله بعد ببینیم چی به چیه !چرا دوست من؟؟؟؟؟؟؟؟؟چرا بیوفته؟؟؟؟؟/
خب آرزواتو بزاری برای اون دنیا میمیری ؟!خوب نه ، من هنوز کلی آرزو تو این زندگیم دارم ، نمیگم خیلی اوضاع خوبه ، از قضا زیاد خوب نیس ولی بازم امیدوارم
آهان , پس بگووووووووووو , تازه داری متولد میشی !من تازه 24 تیر قراره زندگی مشترکمو شروع کنم چرا دوست داشته باشم بمیرم![]()
من بخاطر خودتون میگم و الا خودم زن و بچه دارم !آره حداقل دوست دارم 5 سال دیگه زندگی کنم
ولی هرچی تقدیره
حالا تو چرا این قدر آیه ی یاس می خونی
آره حداقل دوست دارم 5 سال دیگه زندگی کنم
ولی هرچی تقدیره
حالا تو چرا این قدر آیه ی یاس می خونی
من از زندگی ناامید نیستم , زندگی از من نا امیده !
تو هم اگه پنجاه تا دفترچه قسط تو خونت بود میفهمیدی من چی میگم !همین حرفی که زدی خودش ی بار سنگین ناامیدیه ما هممون تو زندگی مشکلاتی داریم مثلا خودم مشکلات زیاد هست اما نباید بی حال شد
مرگ بر امریکای بی تربیتخدا به هممون صبر بده
مرگ حقه و تلخی شیرینیش به خود ادمها بستگی دارهنتیجه اخلاقی اینکه اینقدر دنیاپرست نباشین و همین روزا خودتونو آماده مرگ تلخی بکنین !
بله منم موافقمخود خدا وعده داده که یک حکومت پر از عدل و داد بر روی زمین برقرار میکنه و دنیا رو به دست کسایی میده که سزاوارن و این اتفاق کلی مقدمه و ... میخواد که مطمئنا تا 2012 همه این اتفاقات نمیفته
با همه این حرفها این که کی آخر الزمانه هیچ ربطی به مرگ نداره چون ممکنه همین الان بمیریم
همین الانشم آقایون و مسئولین خیلی محترم یک حکومت سراسر عدل و داد و بیداد برقرار کردن عزیزم !!!!!خود خدا وعده داده که یک حکومت پر از عدل و داد بر روی زمین برقرار میکنه و دنیا رو به دست کسایی میده که سزاوارن و این اتفاق کلی مقدمه و ... میخواد که مطمئنا تا 2012 همه این اتفاقات نمیفته
با همه این حرفها این که کی آخر الزمانه هیچ ربطی به مرگ نداره چون ممکنه همین الان بمیریم