سلام
متاسفانه من امکان اینو ندارم که همه ی این تاپیک رو بخونم میشه لطف کنید نرم افزارایی که لازمه کار باهاشون رو یاد بگیرم رو واسه من که دانشجو ترم 1 کارشناسی هستم بگید؟
ممنون
سلام دوست عزیز من افتخار دارم که به عنوان یک طراح شبکه رادیویی کار کنم در حوزه طراحی شبکه های رادیویی نرم افزارهای متنوعی وجود داره که در تناسب با بازه فرکانسی و نوع فناوری متفاوت و با امکانات و قابلیت های متنوع ارائه میشوند که اسامی برخی به تفکبک بازه فرکانسی بشرح زیر است پ:
بازه hf
wincap,Voacap,HFprob,w6elpro,hamcalc,pathcalc
بازه فرکانسی VHF,UHF
radiomobile,Assett,Atoll,Mentum
فقط لازم به ذکر است که در نرم افزارهای فوق برخی بصورت رایگان قابل دریافت است و برخی باید به قیمت های زیاد خریداری گردد اگه راهنمایی بیشتری خواستی تا حد مقدور برات ارسال میکنم
سلام . من دانشجوی برق با گرایش مخابرات هستم و میخوام در زمینه هایی مرتبط با رشتم مهارت کسب کنم . لطفا راهنماییم کنید !!
بنظرتون تو چه کلاسایی شرکت کنم؟؟؟ بنظرتون plc و سنسورها بدرد رشتم میخوره؟؟؟ کدوم نوع برنامه نویسی بیشتر بدرد رشتم میخوره؟؟؟
مرسی از راهنماییتونبا سلام
متاسفانه یه دید غلط تو رشته برق ایجاد شده که همه میرن دنبال PLC و اصلاً توجه نمیکنند که آیا این دوره بکارشون میاد یا نه. دوست عزیز شما وقتی مخابرات میخونین اصلاً دنبال این دوره نباش. ابتدا برو یه تحقیق کن ببین علاقمندیت تو چه زمینه مخابرات هست، سیستم، میدان، رمز و ... بعد با توجه به علاقمندیت دنبال نرم افزارهای تخصصی اون زمینه کاری باش.
سلامسلام دوستان
من یه انتن استوانه ای تو hfss میخوام طراحی کنم کسی میتونه راجب تغذیه ش راهنماییم کنه که به چه صورت باید بزارم
سلام
من به نرم افزار optiwave و آموزشش احتیاج دارم.... کمکم میکنین ؟؟؟؟؟![]()
با سلام من کارشناس ارشد برق مخابرات هستم ، بهترین نرم افزار برای رشته مخابرات MATLAB هست هرکی بلده خیلی راحت تر میتونه درس بخونه
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
S | نرم افزار hfss | مخابرات | 5 | |
A | نرم افزار دستگاه مرکز تلفن رهیاب rx-112 | مخابرات | 0 | |
![]() |
نرم افزار مطلب | مخابرات | 6 | |
![]() |
مقاله:نرم افزار شبیه سازی و مدلسازی نویزهای رادیویی و تلویزیونی و شنوایی خطوط انتقال انرژی | مخابرات | 4 | |
F | نرم افزار hfss | مخابرات | 0 |