نرم افزار های برقی

salahshur

عضو جدید
کاربر ممتاز
با سلام خدمت دوستان
توی این تاپیک قصد داریم نرم افزارهایی که در برق به حالت آزاد(مجانی یا زمان دار) در اینترنت هست رو لینک کنیم هم همینطور راجع به آموزش برنامه ها تاپیک مخصوص برای طرح سوال داشته باشیم و اگر برنامه گیر نیومد لینک شرکت یا جاهایی که میشه تهیه کرد رو قرار بدیم

salahshur

عضو جدید
کاربر ممتاز
اولیش رو خودم شروع میکنم
این رو اول گروه رباتیک تو گروپ زده بودم که داشتم جست و گذار که میکردم دیدمش از دوباره

از شیر مرغ تا جون آدم برقی رو داره:biggrin:
http://www.elektroda.net/download/pafiledb.php?action=search&search=do&string

فقط برخی از برنامه هاش به زبان های روسی و غیر هست اونایی که پرچم نزده انگلیسی هست معمولا

الکترونیک،میکرو ، قدرت و .....

Benefic.H

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان عزیز

با توجه به نیاز عمده بچه ها به نرم افزارهای تخصصی رشته مهندسی برق و جود مشکلاتی نظیر قیمت بالای این نرم افزارها، حجم بالای این نرم افزارها و .... در صدد تهیه یک مجموعه از نسخه های دانشجویی یا همون (Student Version) نرم افرارهای کاربردی رشته مهندسی برق هستم که بتونه کلیه نیازهای دانشحویی رو بر طرف کنه، به زودی این مجموعه تهیه میشه و در اختیار دوستان قرار خواهد گرفت. به زودی نسخه قابل دانلود رو می تونید از وبلاگ من تهیه کنید. منتظر باشین!

محمد فرزانه

عضو جدید
با سلام خدمت دوستان
توی این تاپیک قصد داریم نرم افزارهایی که در برق به حالت آزاد(مجانی یا زمان دار) در اینترنت هست رو لینک کنیم هم همینطور راجع به آموزش برنامه ها تاپیک مخصوص برای طرح سوال داشته باشیم و اگر برنامه گیر نیومد لینک شرکت یا جاهایی که میشه تهیه کرد رو قرار بدیم

سلام
درسته نرم افزارهای زیادی برای مهندسی برق وجود دارند ، ولی چند تا از این نرم افزارها به صورت حرفه ای مورد استفاده قرار میگیرند ، تقریبا 80درصد نرم افزارهایی که تو دانشگاها به درد میخوره را می تونید از کتابخونه خودمون تهیه کنید، و 70 درصد از این 80 درصد که من تا بحال استفاده کردم کرک کامل داشتن ، البته بعضی از نرم افزارها هنوز توایران جایگاهی ندارن ، دوستانی که کلاس دیگسایلنت بودن علتشو بهتر میفهمن ، و اگردنبال اینا باشیم شاید بتونیم بروزتر باشیم
من پیشنهاد میکنم اینجا روی تسلط به این نرم افزارها و استفاده از این نرم افزارها ، چه در سطح دانشگاهی و چه در سطح صنعتی هم توجه کنیم