نرم افزار تايپ گفتار فارسي

نرم افزار تايپ گفتار فارسي

شركت عصرگويش‌پرداز ‎اولين نرم‌افزار تايپ گفتار فارسي (نويسا) را عرضه كرد. با استفاده از اين نرم‌افزار ديگر نيازي به تايپ يك متن نداريد و كافي است آن را بلند بخوانيد تا نويسا متن را تشخيص دهد و تايپ كند.به گفته اين شركت، نويسا قادر به تشخيص 95 درصدي در محيط اداري، تايپ در همه ويرايشگرهاي ويندوز (از جمله ورد) است و داراي قابليت افزايش يا تغيير و تخصصي نمودن دايره كلمات (مثلاً اضافه كردن اسامي خاص يا كلمات تخصصي) و قابليت تطبيق و آموزش به گوينده است‎.‎‎بانك اطلاعاتي اين نرم‌افزار 21 هزار كلمه فارسي را شامل مي‌شود. به صورت پيش‌فرض اين نرم‌افزار با صداي سه نفر تنظيم مي‌شود كه اين افراد قابليت جايگزيني نيز دارند. امنيت اطلاعات، صرفه‌جوبي در زمان، جلوگيري از اشتباهات تايپي و افزايش سرعت مستندسازي اطلاعات از ديگر مزاياي نرم‌افزار تايپ گفتاري نويسا هستند.‎

بيشتر...

sorena-2500

عضو جدید
اگه میشه دانلود این برنامه را قرار بدبد با تشکر>

این نرم افزار رایگان نیست و قیمتش هم اتفاقا بالاست ... برای افرادی که خیلی با تایپ سروکار دارند به درد می خوره ...
نصبش هم به سادگی سایر نرم افزارها نیست و باید از لحاظ سخت افزاری هم با صدا و سخت افزار سیستم شما مچ بشه و تا اونجایی که اطلاع دارم بسیار هم با کیفیت هست
اگر قصد تهیه ی این نرم افزار رو دارید از نمایشگاههایی که شرکت سازنده شرکت میکنه خرید کنید تا از تخفیف خوبی برخوردار بشید
شاد باشید

melodi88

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
این نرم افزار رایگان نیست و قیمتش هم اتفاقا بالاست ... برای افرادی که خیلی با تایپ سروکار دارند به درد می خوره ...
نصبش هم به سادگی سایر نرم افزارها نیست و باید از لحاظ سخت افزاری هم با صدا و سخت افزار سیستم شما مچ بشه و تا اونجایی که اطلاع دارم بسیار هم با کیفیت هست
اگر قصد تهیه ی این نرم افزار رو دارید از نمایشگاههایی که شرکت سازنده شرکت میکنه خرید کنید تا از تخفیف خوبی برخوردار بشید
شاد باشید

من از این نرم افزار استفاده میکنم ولی دقت بالایی نداره .مثلا دو خط مینویسم دو سه تا غلط میزنه؟حداکثر ساعتی 6 صفحه میتونم تایپ کنم.شما هم همینطوره؟چطوری دقتشو بالا ببرم؟

sorena-2500

عضو جدید
من از این نرم افزار استفاده میکنم ولی دقت بالایی نداره .مثلا دو خط مینویسم دو سه تا غلط میزنه؟حداکثر ساعتی 6 صفحه میتونم تایپ کنم.شما هم همینطوره؟چطوری دقتشو بالا ببرم؟

من طبق تعریفی که شنیدم و دمویی که ازش دیدم + مشتری هایی که داشته این رو گفتم و تا حالا ازش استفاده نکردم ...
به هر حال فکر کنم تنها نرم افزار موجود مناسب برای این کار همین نرم افزار نویسا باشه
تست صدا و ... داره که اشکالات به حداقل برسه و تا جایی که اطلاع دارم توسط شرکت سازنده باید انجام بشه با انجام این کارها باز هم مشکلاتی در نرم افزار هست ؟
با شرکت سازنده صحبت کنید امیدوارم مشکلتون حل بشه ... اگه حل شد بیاید همین جا بگید تا ببینیم مشکل چی بود
شاد باشید

vahid.gerrard

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
توو نمایشگاه کتاب امسال به دوستم که رفته بود تهران گفته بودم بره قیمتش کنه.با تخفیف نمایشگاه 1950000 تومن قیمتش بود.
جالبه بعضی دوستان لینک دانلود میخوان :D .

• Like
واکنش ها: maxy

melodi88

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من طبق تعریفی که شنیدم و دمویی که ازش دیدم + مشتری هایی که داشته این رو گفتم و تا حالا ازش استفاده نکردم ...
به هر حال فکر کنم تنها نرم افزار موجود مناسب برای این کار همین نرم افزار نویسا باشه
تست صدا و ... داره که اشکالات به حداقل برسه و تا جایی که اطلاع دارم توسط شرکت سازنده باید انجام بشه با انجام این کارها باز هم مشکلاتی در نرم افزار هست ؟
با شرکت سازنده صحبت کنید امیدوارم مشکلتون حل بشه ... اگه حل شد بیاید همین جا بگید تا ببینیم مشکل چی بود
شاد باشید
شرکت میگه مشکلی نداره و با صدای خدتون بهش آموزش بدید.من آموزش دادم بهش ولی بازخیلی راضی نیستم.شاید باید یکم تمرین کنم تا قلقش دستم بیاد.

SHRP

همکار مدیر تالار مهندسی کامپیوتر متخصص برنامه نوی
کاربر ممتاز
احتمالا شرکت برای جلوگیری از هر گونه کرک شدن از ارائه نسخه آزمایشی خودداری می کنه....
با این وضعیت نبود قانون کپی رایت زیادم بیراه نیست

melodi88

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
احتمالا شرکت برای جلوگیری از هر گونه کرک شدن از ارائه نسخه آزمایشی خودداری می کنه....
با این وضعیت نبود قانون کپی رایت زیادم بیراه نیست

درسته.زمان نصب برنامه با توجه به کدرایانه باید به شرکت زنگ بزنی تا یه رمز عبور بهت بده.همزمان هم نمیشه رو دوتا سیستم نصبش کرد