نرم افزاری برای قطعات استاندارد ... ؟

mohammad.ef

عضو جدید
سلام دوستان
یه نرم افزار یا هندبوک میخوام برای قطعات استاندارد ( پیچ و مهره و خار و واشر و ... ) که بر اساس استانداردهای متداول ، مشخصات اجزاء و قطعات استاندارد رو بهم نشون بده
( مثل جداول استاندارد ، اما به صورت کامل و به زبان انگلیسی ... )

ممنون .

محمودپور

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان
یه نرم افزار یا هندبوک میخوام برای قطعات استاندارد ( پیچ و مهره و خار و واشر و ... ) که بر اساس استانداردهای متداول ، مشخصات اجزاء و قطعات استاندارد رو بهم نشون بده

ممنون .

نیست.
حتی نرم افزارهایی مثل inventor هم library شون ناقصه حتی در زمینه های مثل یاتاقان های رایج.

pinion

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام دوستان

ممنون .

مهندس قبلا هم حضوری و هم تلفنی بهت گفتم اینونتور ...

فکر کنم بهتره چیزی نگم.

موفق باشی عزیز دل

pinion

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نیست.
حتی نرم افزارهایی مثل inventor هم library شون ناقصه حتی در زمینه های مثل یاتاقان های رایج.

درست میفرمایید مهندس.

شما برای یاتاقانها و اب ندها چه نرم افزاری رو پیشنهاد میکنید؟

من از کاتالوگ الکترونیکی skf و fag و ... استفاده میکنم.

محمودپور

عضو جدید
کاربر ممتاز
درست میفرمایید مهندس.

شما برای یاتاقانها و اب ندها چه نرم افزاری رو پیشنهاد میکنید؟

من از کاتالوگ الکترونیکی skf و fag و ... استفاده میکنم.

من از کاتالوگ استفاده می کنم، دنبال نرم افزار های زیادی به جای استاندارد رفتم در نهایت رسیدم به inventor که شاید بهتر از بقیه باشه ولی به شدت ناقصه شاید چون اول کارشه و تازه ساخته شده.

mahdighadami

عضو جدید
سلام دوستان

ممنون .
با سلام
بهتون نرم افزار trace part 2012 رو پیشنهاد میکنم چون بیش از 3 میلیون قطعه استاندار داره و قابلیت فراخوانی در نرم افزار ها رو هم داره

mahdighadami

عضو جدید
با سلام
بهتون نرم افزار trace part 2012 رو پیشنهاد میکنم چون بیش از 3 میلیون قطعه استاندار داره و قابلیت فراخوانی در نرم افزار ها رو هم داره

peymanc

عضو جدید
جهت تهیه نرم افزار trace part 2012 با آپدیت کامل ایجا مراجعه کنید

آخرین ویرایش:
بالا