نرم افزارهایی که یک مهندس مکانیک جامدات باید به انها تسلط داشته باشد

Y..or..Z

همکار مدیر مهندسی مکانیک
کاربر ممتاز
آقاااااااااااا. واقعا شرم نمیکنید. حضرت کتیا اینجا حی و حاضره شما میگید سالید ورک. دیگه با من حرف نزنید.
دوست عزیز هر کسی بر مبنای کار خودش از نرم افزارها استفاده میکنه
من به شخصه سالید ورک رو ترجیح میدم مگر در مواردی مثل ماشین کاری و ... که نمیشه از سالید ورک استفاده کرد
خوشحال میشیم در تاپیک آموزش جامع کتیا مارو هم از دانششتون بی بهره نکنید و برای یادگیری بهتر نرم افزار کتیا دوستان رو یاری کنید
:gol:

bvnbv

عضو جدید
کتیا یک چیز دیگه هست ،همه کار انجام میده ، از ماشینکاری تا طراحی قالب و دیگه جی کد و اصلاً زده تو گوش همه نرم افزارها ، زیباتر این که یادگیریش هم بسیار سهل و آسان هست
من خودم آماتور هستم ، ولی از الان روزی که حرفه ای بشم رو میتونم تصور کنم ، رویای بهترین cad/cam کار با کتیا قابل تحقق هست
برای فرز فقط powermill این نرم افزار مخصوص فرز نوشته شده ، و برای تراش هم mastercam به نظرم نرم افزار فوق العاده ای هست
پیشنهاد من :
برای برنامه نویسی matlab اصلاً واجب هست که یاد بگیریم
برای cad /cam و هر جور کاری !! catia
برای فرز powermill
برای تراش mastercam

این 4 تا نرم افزار رو بلد باشی دیگه اصلاً به نرم افزار های دیگه نیازی نداری !!! catia یک سر و گردن از نرم افزارهای مدعی دیگه بالاتر هست ، تو یک گرید و سطح بالایی هست همون حکایت مشک آن است که خود ببوید نه آن که عطار بگوید خود شرکت dassult system هم به catia در واقع افتخار میکنه !
مهمتر از همه به نظر من از لحاظ اولویت

catia
matlab
اون 2 تای دیگه

saeedniki70

کاربر فعال
آقاااااااااااا. واقعا شرم نمیکنید. حضرت کتیا اینجا حی و حاضره شما میگید سالید ورک. دیگه با من حرف نزنید.

کجای کاری داداش
خبر داری که شرکت اصلی سالید ،سهام کتیا رو از سال 2009 خرید
پیشرفت کتیا رو جلوش رو گرفت
و به سالید بها داد
طبق آماری که تو خود سایتش هست 35 درصد شرکت های صنعتی از سالید استفاده میکنند
آمار کتیا هم 29.8 درصد

saeedniki70

کاربر فعال
دوست عزیز هر کسی بر مبنای کار خودش از نرم افزارها استفاده میکنه
من به شخصه سالید ورک رو ترجیح میدم مگر در مواردی مثل ماشین کاری و ... که نمیشه از سالید ورک استفاده کرد
خوشحال میشیم در تاپیک آموزش جامع کتیا مارو هم از دانششتون بی بهره نکنید و برای یادگیری بهتر نرم افزار کتیا دوستان رو یاری کنید
:gol:
آقا چرا نمیشه در ماشینکاری از سالید استفاده کرد
یه ماژول قدرتمند به نام solid cam هست واقعا ...

saeedniki70

کاربر فعال
کتیا یک چیز دیگه هست ،همه کار انجام میده ، از ماشینکاری تا طراحی قالب و دیگه جی کد و اصلاً زده تو گوش همه نرم افزارها ، زیباتر این که یادگیریش هم بسیار سهل و آسان هست
من خودم آماتور هستم ، ولی از الان روزی که حرفه ای بشم رو میتونم تصور کنم ، رویای بهترین cad/cam کار با کتیا قابل تحقق هست
برای فرز فقط powermill این نرم افزار مخصوص فرز نوشته شده ، و برای تراش هم mastercam به نظرم نرم افزار فوق العاده ای هست
پیشنهاد من :
برای برنامه نویسی matlab اصلاً واجب هست که یاد بگیریم
برای cad /cam و هر جور کاری !! catia
برای فرز powermill
برای تراش mastercam

این 4 تا نرم افزار رو بلد باشی دیگه اصلاً به نرم افزار های دیگه نیازی نداری !!! catia یک سر و گردن از نرم افزارهای مدعی دیگه بالاتر هست ، تو یک گرید و سطح بالایی هست همون حکایت مشک آن است که خود ببوید نه آن که عطار بگوید خود شرکت dassult system هم به catia در واقع افتخار میکنه !
مهمتر از همه به نظر من از لحاظ اولویت

catia
matlab
اون 2 تای دیگه

فقط در طراحی قالب حرفت رو قبول دارم
مگر نه سالید جی کد هم میده
خیلی هم به خاطر این ازش استفاده میکنند که راه دست تر از کتیاست.
solid cam هم حریف تو تا نرم افزار ی که گفتیه<<<<<<<<<<<<<<<<<<

Y..or..Z

همکار مدیر مهندسی مکانیک
کاربر ممتاز
کجای کاری داداش
خبر داری که شرکت اصلی سالید ،سهام کتیا رو از سال 2009 خرید
پیشرفت کتیا رو جلوش رو گرفت
و به سالید بها داد
طبق آماری که تو خود سایتش هست 35 درصد شرکت های صنعتی از سالید استفاده میکنند
آمار کتیا هم 29.8 درصد

آقا چرا نمیشه در ماشینکاری از سالید استفاده کرد
یه ماژول قدرتمند به نام solid cam هست واقعا ...

فقط در طراحی قالب حرفت رو قبول دارم
مگر نه سالید جی کد هم میده
خیلی هم به خاطر این ازش استفاده میکنند که راه دست تر از کتیاست.
solid cam هم حریف تو تا نرم افزار ی که گفتیه<<<<<<<<<<<<<<<<<<
سلام ممنون از اطلاعاتتون
من خودم ترجیح میدم با سالید کار کنم جون حین کار خسته نمیشی و نرم افزار بهتر با کاربر ارتباط برقرار میکنه در حالی که در کتیا این راحتی رو حس نمیکنم
من فقط بر حسب توصیه ی وستان بود که برای ماشین کاری کتیا بهتر هستش
وگرنه من طرفدار سرسخت سالید هستم

مالمیرمحمد

عضو جدید
ابتدا نرمافزارهای مدلینگ 2 بعدی و3بعدی وسپس نرمافزارهای تحلیلی را باید یاد بگیرید از اتوکد شروع کنید

solid4u

عضو جدید
به نظرم آدم یک بشکه باشه با عمق یک متر بهتر از این است که یک دریا باشد با عمق یک بند انگشت، نمی دانم منظورم را گرفتی یا نه؟
بهتر یک نرم افزار را که راسته کارته تخصصی یاد بگیری تا این که همه نرم افزارها رو یک سیخی زده باشی .
بعضی نرم افزارها مثل مجموعه آفیس رو که باید حتما یاد داشته باشی که جزو الزاماته!
تو دو بعدی اتوکد خوش دسته تره ، تو سه بعدی سالید کاربرپسندتر ، کتیا حرفه ایی تر
تو برنامه نویسی که من توی صنعت مون کاربردی ندیدم ، مخصوصا متلب ، حالا c , C++ یک کاربردی دارد ولی متلب نمی دانم اگر دوستان موردی بر خورد کردند بگویند تا ما هم بدانیم.

بالا