ولی برای من خاطره بودواسه من یادش اصلا بخیر نیستخیلی بد بود
به نظرم گزینه 2.بچه ها شما بین این دو تا کدوم را ترجیح میدین؟؟؟؟؟
1- تغذیه/ دانشگاه آزاد/واحد علوم و تحقیقات تهران
2- مهندسی کشاورزی/بیوتکنولوژی/جهرم/روزانه
به نظرم گزینه 2.
رشته تغذیه که عالی هست,به خاطر معتبر بودن مدرکش من گفتم.من خودم مهندسی کشاورزی میخونم... دانشگاه تهران.. خیری ازش ندیدم...درسته که دواتیه..اما شهرش و دانشگاش معتبر نیست...
تغذیه خیلی به نظرم بهتره.... من بودم با کله میرفتم.... تغذیه.... هزینش بالاست اما علوم تحقیقات دانشگاه معتبریه....
این دوتا رو خواهرم قبول شده.....من نظرم رو تغذیه است ولی بابام میگه بیوتکنولوژی..
بچه ها شما بین این دو تا کدوم را ترجیح میدین؟؟؟؟؟
1- تغذیه/ دانشگاه آزاد/واحد علوم و تحقیقات تهران
2- مهندسی کشاورزی/بیوتکنولوژی/جهرم/روزانه
رشته تغذیه که عالی هست,به خاطر معتبر بودن مدرکش من گفتم.
چون توی کشورهای دیگه (البته همش رو نمی دونم) مدرک دانشگاه آزاد رو نمی دونن.ولی بازم میگم تغذیه بهتره.باز نظر خودتون.
نه من گفتم به خاطر مدرکشتو که الان گفتی گزینه 2!!! الان میگی تغدیه؟![]()
بنظرم تغذیه علوم وتحقیقات تهران//سمت پونک دیگه؟عالیه
هم رشته هم دانشکده وهم استاداش//
من خودم خردادماه جهرم بودم//استاداش همه جوونن//و کمبود استادم دارن//
بعدش با شیراز حدود 3 تا 4 ساعت فاصله داره//
شهر بن بستیه//ولی آدمای خوبی داره//
جهرم اگه بره باید خودشم تلاش کنه تا بار علمیش بالاتر بره//
من اگه بودم اولیو میرفتم///
مدرک دانشگاه آزاد متعبر هست به خاطر اینکه من الان خیلی ها را دیدم با مدرک لیسانس و دکتری دانشگاه ازاد بورس شدن رفتن خارج !!! منم میگم تغذیه تغدیه ...رشته تغذیه که عالی هست,به خاطر معتبر بودن مدرکش من گفتم.
چون توی کشورهای دیگه (البته همش رو نمی دونم) مدرک دانشگاه آزاد رو نمی دونن.ولی بازم میگم تغذیه بهتره.باز نظر خودتون.
ولی توی کشورهایی مثل ایتالیا اگه با مدرک آزاد بریم شبیه اینه که با مدرک دیپلم رفتیم.(البته جسارت نباشه)مدرک دانشگاه آزاد متعبر هست به خاطر اینکه من الان خیلی ها را دیدم با مدرک لیسانس و دکتری دانشگاه ازاد بورس شدن رفتن خارج !!! منم میگم تغذیه تغدیه ...
شما اینو از کجا میگین ؟؟؟ من خودم دارم آزاد درس میخونم و خیلی از سال بالایی هامون دیدم که بورس شدن و رفتن !! یک دختر فامیل خودمون پزشکی ازاد خواند الان برای تخصص بورس شده به آلمان و داره میره اونجا !!!ولی توی کشورهایی مثل ایتالیا اگه با مدرک آزاد بریم شبیه اینه که با مدرک دیپلم رفتیم.(البته جسارت نباشه)
من گفتم ایتالیا.از اونجایی که عموم یکی از استادای اونجاست.شما اینو از کجا میگین ؟؟؟ من خودم دارم آزاد درس میخونم و خیلی از سال بالایی هامون دیدم که بورس شدن و رفتن !! یک دختر فامیل خودمون پزشکی ازاد خواند الان برای تخصص بورس شده به آلمان و داره میره اونجا !!!
به سلامتی !!! اما الان در حال حاضر خیلی از دانشگاه ازاد سطح علمیشون از دولتی ها بالاتر و استاد های بهتری دارن و باید بگم با وجود اینکه امکانات کمتری هم در اختیارشون هست فعالیت علمی بچه های ازاد بیشتر !!!من گفتم ایتالیا.از اونجایی که عموم یکی از استادای اونجاست.![]()