1 و 6 اگه الکترونیک باشه اره قبولی ولی بستگی به جایی که میزنی هم دارهسلام من برق امتحان دادم
رتبم 7477 (گرایش 1 و 6 )
میشه غیرانتفاعی قبول شد ؟؟؟
اگر اطراف شهر خودتون بزنید احتمال قبولیتون بیشتره!
فکر می کنم امسال تا 10 هزار هم الکترونیک بشه شهر های بزرگ غیر انتفاعی قبول شد (البته روزانه و شبانه نداریم که بخواهیم قبول شویم!!)
من ICT هستم توصیه می کنم اساسا این رشته را انتخاب نکنید چون خیلی از الکترونیک دوره!
اگه تهرانی تا محدوده قزوین و آبیک با این رتبه حتما قبولیرتبه ات خوبه شاید قدرت قبول بشی
برای من که افتضاح بود
کسی می دونه رتبه چقدر باشه میشه قدرت قبول شد با 11 هزار میشه؟
سلام به همگی اقا من در به در تو وب دنبال یه جایی میگشتم با بچه های کاردانی برق حرف بزنیم راجب کنکور رتبه و دانشگاه و....
ولی هر چی سایت بود برای بچه های های کامپیوتر و نرم افزار و اینا بود نمیدونم چرا اینجا تو نتایج گوگل نمیومد
خلاصه جون هر کی دوست دارین کارنامه هایتون رو بزارین تا خودمون رو مقایسه کنیم و بچه های پارسال در انتخاب رشته کمکمون کنن
این کارنامه منه
![]()
فکر میکنم غیر انتفاعی قم کنترل یا قدرت قبول شم شما چی فکر می کنید
بچه امسال خیلی خوب همه گرایش های برق خدایی پذیرش بالا و ظرفیت همونه و لی دانشگله روزانه و شبانه توش اومده و غیر انتفعی ها هم زیاد شده
حالا من رتبه م با سهمیه تو قدرت 3500 شده دانشگاه شهاب دانش قم قبول میشم یا باید برم سراغ ساری و مشهد و..
بچه ها از من میشنوین گرایش های قدرت و الکترونیک و ساخت و تولید و انتقال توزیع بزنید بهتره
قزوین که بهتر از قمه
اما حتما قبولی اطراف تهران. همه رو بزن
در مورد ICT هم بگم یا در مورد این گرایش (در کل این گرایش از دید من ، بهترین گرایشش هست خیلی به کامپیوتر نزدیک تر می شوید)سلام من در مورد ICT گرایش سیستم های تحت شبکه اطلاعات میخوام![]()
با این رتبه راحت قبولیبچه امسال خیلی خوب همه گرایش های برق خدایی پذیرش بالا و ظرفیت همونه و لی دانشگله روزانه و شبانه توش اومده و غیر انتفعی ها هم زیاد شده
حالا من رتبه م با سهمیه تو قدرت 3500 شده دانشگاه شهاب دانش قم قبول میشم یا باید برم سراغ ساری و مشهد و..
بچه ها از من میشنوین گرایش های قدرت و الکترونیک و ساخت و تولید و انتقال توزیع بزنید بهتره
نه شهرستانماگه تهرانی تا محدوده قزوین و آبیک با این رتبه حتما قبولی![]()
نه شهرستانم
واقعا میشه با رتبه 11هزار قبول شد؟ قدرت تو کل ایران تقریبا 2هزار نفر می گیرن اونوقت من چطوری با رتبه 11 هزار می تونم قبول شم؟![]()
در مورد ICT هم بگم یا در مورد این گرایش (در کل این گرایش از دید من ، بهترین گرایشش هست خیلی به کامپیوتر نزدیک تر می شوید)
سیستم های تحت شبکه بیشتر مربوط به مدیریت سرور و شبکه هست نیازمند این هست که شما "سیستم عامل و مدیریت شبکه" را خوب فهمیده باشید.
دروس اختیاریش:
1- سیستم عامل پیشرفته + کارگاه (3 واحد)
2- پایگاه داده پیشرفته + کارگاه (3 واحد)
مابقی درستهاش با دیگر گرایش ها فرقی نداره.
در کل من فکر می کنم اگر این گرایش در شهر بزرگ باشه بهتره چون این دوتا درس خود استاد های توپ (دکترا) هم توش می مونن!(ولی اگر self study هستید مشکلی نیست)
+نکته: اگر الکترونیکی هستید توصیه می کنم دور این رشته را خط بکشید چون خیلی از برق الکترونیک دوره و بیشتر مخابراتی هست و احتمالا کلی هم پیش می خورید (حدود 12 واحد که الزامی هم هست ولی اگر ICT کاردانی بودید همین گرایش را بزنید بخصوص اگر شهر خودتون هست ولی بجاش مطالعه زیاد داشته باشید)
موفق باشید!
اگر سوال دیگری بود بپرسید.
انسان امیدوار کننده ای هستید حالا به نظر شما یکی از دوستانم رتبش 8000 هست شهر بزرگ می تونه الکترونیک بیاره مثلا اصفهان یا شیراز؟
اما به نظر من آبیک و قزوین بزن. سرویسم داره.قزروین دوره اینکه میگم قم یکی از دوستام قبول شد و لی من موندم که امسال قبول میشم میگفت میشه راحت با ماشین و ون رفت واومد دو ساعت فاصله از تهران
نمیدونم. اما رشته های دیگرم بزننه شهرستانم
واقعا میشه با رتبه 11هزار قبول شد؟ قدرت تو کل ایران تقریبا 2هزار نفر می گیرن اونوقت من چطوری با رتبه 11 هزار می تونم قبول شم؟![]()
از رشته های دیگه خوشم نمیادنمیدونم. اما رشته های دیگرم بزن
ایشالله قبول میشی![]()
واااااااااااااااااای ممنونم خیلی لطف کردی. من بیشتر به کامپیوتر و اینا علاقه دارم تا الکترونیک برای همین ICT میخوام بزنم
در مورد دوستتونم بگم. یکی از دوستان من پارسال با 11500 10 رشته قبول شده بود
آبیک و قزوین و کاشان و قم.
هم ICT هم الکترونیک و هم مخابرات. پس نگران نباش
هرجا رو که میتونه بزنه. اصلا نگران نباشه ظرفیت ها نسبت با سال گذشته تقریبا 2 برابر شدهخوب شیراز چی؟ چون استانش فارسه؟ و حتی اصفهان برایش راحت تر هست؟
100% آبیک قبولی الکترونیکسلام دوستان
من رتبه ام تو الکترونیک 3680
و تو برق 2080 شد
امیدی هست اطراف تهران قبول شم مثله قم یا قزوین ؟