simson
عضو جدید
اصلا کلاً تو همه ی واحدا کسی تا الآن مرحله ای از مراخل ثبت نامش رو انجام داده؟! یا ثبت نام بعد از اعلام نتاج انتخاب رشته های جدیده؟!یعنی هیچ کی تهران جنوب نیست؟ واسه ثبت نام کِی باید چی کار کنم؟!!![]()
اصلا کلاً تو همه ی واحدا کسی تا الآن مرحله ای از مراخل ثبت نامش رو انجام داده؟! یا ثبت نام بعد از اعلام نتاج انتخاب رشته های جدیده؟!یعنی هیچ کی تهران جنوب نیست؟ واسه ثبت نام کِی باید چی کار کنم؟!!![]()
تمامی واحدها ثبت نام 24 و 25 ام هستش..بغیر از بعضی از واحدایی که توی این فایل گفتن.اصلا کلاً تو همه ی واحدا کسی تا الآن مرحله ای از مراخل ثبت نامش رو انجام داده؟! یا ثبت نام بعد از اعلام نتاج انتخاب رشته های جدیده؟!
ممنون عزیزتمامی واحدها ثبت نام 24 و 25 ام هستش.
بله. و تمام مدارک لازم برای ثبت نامو توی اون فایل پی دی اف برامون گذاشتن. هر دانشگاهی هستی شماره تماسشو بگیر و زنگ بزن تا خودشون بیشتر راهنماییت کنند.ممنون عزیز
تو اون تاریخ حضوری به دانشکده ی معماری باید مراجعه کنیم؟
چون تو اطلاعیه واحدای تهران و بعضی واحدای دیگه رو جدا گفته به سایت مراجعه کنید پرسیدم! گفتم شاید فرق داره ثبت نامش!تمامی واحدها ثبت نام 24 و 25 ام هستش..بغیر از بعضی از واحدایی که توی این فایل گفتن.
منم شبستر قبول شدم به واحد تبریز هم ترازم نزدیکه به نظر شما معماری داخلی تبریز خوبه یا معماری معماری شبستر
دیگه بستگی به خودتون داره، هردوش که خوبه! توی شهرستانها داخلی زیاد پا نگرفته اگر توی کارت حرفه ای باشی احتمالا آینده کاری خوبی داشته باشه.خواهشا یکی جواب منو بده
راستی میدونین شهریه ترم اول چقدر میشه
بسلامتی؛ سفر بی خطر مهندس. ما که خیلی از اطلاعاتتون استفاده کردیم و خیلی کمکمون کردید.دوستان من امروز مدارکم رو حاضر کردم و تا ساعاتی دیگه واسه ثبت نام و اقامت راهی سفری دوساله به دومین شهر تاریخی جهان میشم...
یه چند روزی نیستم بچه ها...بعد انجام کاراها و گرفتن خونه و اینترنت و... دوباره میام به جمعتون..البته اگه شد با موبایل میام...دوستانی هم که شماره منو دارن با من در ارتباط باشین...
ایشالا ارشد با موفقیت بگذرونیم و یادتون نره که با هم تبادل اطلاعات داشته باشیم...فعلا![]()
یه جوابو کپی پیست میکنن برا همه، من مختص رشته ی معماری پرسیدم برا مهر، بازم همینو جواب دادن...سوال: سلام.این انتخاب رشته همون تکمیل ظرفیت مهرماه محسوب میشه؟یا فرق داره پاسخ: دستورالعمل زمان بندی ثبت نام در واحد های دانشگاهی قبولی در سایت pubr-azmoon.com قابل مشاهده می باشد. لازم به ذکر است کلیه داوطلبان حاضر در جلسه ازمون کارشناسی ارشد 93 در صورت ارایه رشته متناسب با مجموعه امتحانی خودمجاز به شرکت در این مرحله از تکمیل ظرفیت می باشند.هر داوطلب مجاز است متناسب با مجموعه امتحانی حداکثر تا 20 کد رشته/محل انتخاب نماید.گزینش علمی داوطلبان در این مرحله براساس اولویت نمره کل می باشد .20انتخاب همزمان بررسی میشود و در انتها 1 قبولی اعلام میشود اولویت علاقه را درنظر بگیرید/ مهلت انتخاب رشته تا پایان روز دوشنبه مورخه 24ر06ر93 می باشد/ نتایج 1 هفته بعد از پایان انتخاب رشته اعلام میشود/ درصورتیکه در مرحله اول قبول شدند قبولی اولیه محفوظ است اما جهت ثبت نام باتاخیر با واحد قبولی بایستی هماهنگ کنند/کارت اعتباری که شناسه و رمز ثبت نام دران درج شده بایستی از سایت خریداری شود/.ضمناً پذیرفته شدگان مراکز بین الملل اجازه انتقال و یا جابجایی تحت هیچ شرایطی (حتی مواردی که براساس ضوابط دانشگاه امکان جابجایی دارند) داده نخواهد شد./ شهریه تحصیل در مراکز بین المللی مطابق شهریه مناطق ازاد دانشگاه ازاد اسلامی محاسبه و در زمان ثبت نام به داوطلبان اعلام خواهد شد./ ضمناً ملاک مندرجات جدول انتخاب رشته در لینک انتخاب رشته ازمون ارشد می باشد/ داوطلب محترم در اپتدای لینک انتخاب رشته توضیح داده شده ( توجه: داوطلبان لازم است قبل از تهیه کارت اعتباری ، از رشته /محل های ارایه شده اطلاع حاصل نمایند.) امکان استرداد هزینه وجود ندارد / داوطلبان برای امور مربوط به میهمانی و نقل و انتقالات از طریق واحد قبولی هماهنگ نمایند ، انتقالی به مرکز ازمون مربوط نمیشود/ در دانشگاه الکترونیکی کلاسها به صورت مجازی برگزار میشود www.iauec.ac.ir/ منظور از واحد علوم و تحقیقات نیز واحد علوم و تحقیقات تهران می باشد که در تهران پونک (حصارک) انتهای اشرفی اصفهانی واقع می باشد؛
منکه میگم معماری_معماری بهتر میشه واست ؛ حالا باز خودت میدونی...منم شبستر قبول شدم به واحد تبریز هم ترازم نزدیکه به نظر شما معماری داخلی تبریز خوبه یا معماری معماری شبستر
منم پرسیدم تکمیل ظرفیت مهر دارین امسال اینو واسم جواب دادن؛ آخه چه ربطی داره؟؟؟یه جوابو کپی پیست میکنن برا همه، من مختص رشته ی معماری پرسیدم برا مهر، بازم همینو جواب دادن...
دوستان من امروز مدارکم رو حاضر کردم و تا ساعاتی دیگه واسه ثبت نام و اقامت راهی سفری دوساله به دومین شهر تاریخی جهان میشم...
یه چند روزی نیستم بچه ها...بعد انجام کاراها و گرفتن خونه و اینترنت و... دوباره میام به جمعتون..البته اگه شد با موبایل میام...دوستانی هم که شماره منو دارن با من در ارتباط باشین...
ایشالا ارشد با موفقیت بگذرونیم و یادتون نره که با هم تبادل اطلاعات داشته باشیم...فعلا![]()
من راجب به یادگار اما تحقیق کردم..دیدم اتفاقا برای کاردانی و کارشناسی مدتهاس که معماری داره و از امکانات خوبی هم برخورداره...والله دانشگاه تهران هم درس بخونی اما خودت یادگیری نداشته باشی هیچ فایده ای نداره...الان تو بازار کار مدرک دیگه مهم نیس میخوان که کار بلد باشی...واحد رودهن هم دانشگاه خوبیه از لحاظ امکانات اما معماریشو نتونستم درارم چطوره..به هرحال دانشگاهی خوبه که امکانات آموزشی رو داشته باشه نه اینکه فقط اساتید خوب داشته باشه..استاد هرچقدرم خوب تا ما نخوایم یاد بگیریم اتفاقی نخواهد افتاد![]()
ممنونسلام. بچه هایی که تهران جنوب قبول شدن الان یکی رو فرستادم اونجا آدرسش تقاطع جمال زاده و بلوار کشاورز نبش کوچه خسرو زمان ثبت نام و گفت تو سایت اعلام میکنند .و اوناییکه هنوز دفاع نکردن گفت که می تونن ثبت نام کنن فقط باید از دانشگاه مدرک بیارن که فقط همون درس باقی مونده
یعنی تو معماری داخلی میشه بیشتر پیشرفت کرد،خودم دو دل موندم تبریز زندگی میکنم واسه همین تو رفت و آمد به کلاسا موندم چیکار کنم
شاغل هستم
معماری داخلی یه جور عمومی شده و همه تو این برهه کار میکنن به رشته هم اهمیت نمیدن هرکسی که بلده میره تو این کار به نظرتون چیکار کنم
همونطور که میگید واسه کاردانی و کارشناسی نه کارشناسی ارشد...
از دانشگاههایی که تازه ارشد میارن نباید توقع یه سطح آموزشی عالی و خوبی وداشت
بحث یادگیری نیست بحث کیفیت آموزشی هست
وقتی داری یه زمانی و به گرفتن مدرک ارشد اختصاص میدی پس بهتره که
موقعی که فارق التحصیل شدی سواد یه کارشناس معماری و در سطح جهانی داشته باشی...
بازار کار که کلن بحثش جداس سوای از دانشگاه و مدرک هستش
اون دیگه بستگی به خود آدم که توقعش از دانشگاه و تحصیلش چی باشه
نظر شما هم محترمه دوسته عزیز![]()
آبجی مهندس شما شاغلی؟؟؟
من آدم میشناسم مدرکش سیکله ولی بهش میگن مهندس و سواد اجراییش از من مهندس بیشتره..چون کار زیاد انجام داده...مدرک و دانشگاه خوب فکر نمیکنم تا وقتی خودمون نخوایم کمک چندانی بکنه .حالا خواه آزاد تهران باشه یا ام ای تی آمریکا
البته نظر شما هم محترمه دوست عزیز
آفرین....یه سوال دارم؟شما برا چی درس میخونی؟بله منم شاغلم و اینو خوب میدونم که محیط کار یه دنیای جداگانه است تا داتشگاه
توی کار فقط تجربه و تبحر آدمه که مهمه
یکی از همکارای خودم رشته اش معماری نیست ولی خیلی وقته تو محیط معماری
داره کار میکنه ولی سوادش از چن تا معمار هم بیشتره
پس تو محیط کار فقط تجربه وتبحر مهمه نه مدرک...!!
ولی سطح سواد هر دانشگاه متفاوته اگه اینجوری که شما میگین باشه
دانشگاه شهید بهشتی هیچ فرقی با دانشگاههای دیگه نداره..؟؟؟
که این زیاد منطقی نیست...
هز چقدر هم خودت بخوای تا دانشگاه سطح سواد و کیفیت آموزشی نداشته
باشه هیچ پیشرفتی نخواهی کرد...
الان جامعه پر از لیسانسهای معماری از دانشگاههای مختلف
ولی همشون سطح سواد یه معمار و ندارن...
آفرین....یه سوال دارم؟شما برا چی درس میخونی؟
من درس میخونم که یک مهارتی رو یاد بگیرم که وقتی وارد اجتماع شدم بتونم از مهارتم استفاده کنم..فلسفه دانشجو بودن اینه که یه چیزی یاد بگیریم برای بقای زندگیمون دیگه؟حالا که شما میگی بازار کار با دانشگاه محیطش جداس پس این مدرکی که میگیرم هرچقد با کیفیت..چه تاثیری تو زندگیم خواهد داشت؟بازار کار که یه چیزه دیگس؟برا چی دنبال مدرک باشم؟من که تو بازار کار اگه مدرکم نباشه خیلی بهتر میتونم از تجربیات کسایی که سواد مهندسی هم ندارند یادگیری داشته باشم؟![]()
یکی جواب منو میدهاگه یکی با شرط معدل تو دانشگاه.خودش قبول شه باید پول بیشتر بده نسبت به کسی که با رتبه امتحان کنکورش قبول شده?
اگه کسی مطمئن هست به جوابی که میده لطفا راهنماییم کنین
پس شما هدفتون از مدرک ارشد داشتن چی هست؟؟
نه چه دلیلی داره که پول بیشتر بده؟کسانی پول بیشتر میدند که واحد بین المللی درس میخونندیکی جواب منو میده