نتایج کارشناسی ارشد 89

shossein2002

عضو جدید
همه بگن با چه رتبه ای و کجا قبول شدن انقدر بگم که من با 334 هوافضا در حالیکه کل رشته های تهران رو زده بودم چه روزانه چه شبانه چه آموزش محور بجز مالک و امام حسین قبول نشدم

shossein2002

عضو جدید
ارشد امسال

ارشد امسال

بله زده بودم
تمام روزانه ها و شبانه ها رو در تهران زده بودم

hamed775

عضو جدید
همه بگن با چه رتبه ای و کجا قبول شدن انقدر بگم که من با 334 هوافضا در حالیکه کل رشته های تهران رو زده بودم چه روزانه چه شبانه چه آموزش محور بجز مالک و امام حسین قبول نشدم
سلام
علت قبول نشدن شما رو شاید بشه اینجوری تحلیل کرد که :
سوالهای امسال جوری طرح شده بود که بچه های هوافضا بهتر امتحان دادن و بر خلاف سالهای قبل که بچه های مکانیک رتبه های بین 100 تا 400 رو خیلی اشغال میکردند(!) و موقع اعلام نتایج بچه های مکانیک که این رتبه ها رو آورده بودند احتمال خیلی زیاد مکانیک قبول می شدند و نمی اومدند هوافضا. واسه همین یه حبابی تو رتبه های 100 تا 400 بوجود میومد که امسال این اتفاق نیفتاد.البته این حباب به نظرم تو رتبه های بالای 400-500 اتفاق افتاد .نتیجه اش این شد که شما با رتبه 334 چون اکثر کسایی که این حدود رتبه رو آورده بودند هوافضایی بودن و قطعا می خواستن هوافضا بخونن قبول نشدید و منی که رتبه ام 718 بود و مطمین بودم مالک اشتر قبول نمیشم(طبق اطلاعات پارسال) و نزدم و قبول هم نشدم با کمال تعجب دیدم یکی با رتبه 758 روزانه آیرو مالک و یکی دیگه با 640 روزانه پیشرانش مالک قبول شد.یعنی اون حبابی که گفتم تو رتبه های 500 با بالا اتفاق افتاد که بچه های مکانیک بودن و مکانیک قبول شدن.
البته این تحلیل من بود.شاید اشتباه باشه