H_RZ
عضو جدید
روزانه پژوهشگاه شبانه انرژی تهران شاید چیزای دیگه هم بشه من آمار ندارم زیادسلام دوستان
با رتبه 580 شهر تهران یا دانشگاه های خوب شهرستان چی میشه قبول شد.
اگه جای خوب نمیشه بزارم دوباره بدم
روزانه پژوهشگاه شبانه انرژی تهران شاید چیزای دیگه هم بشه من آمار ندارم زیادسلام دوستان
سلام دوستان
مهندسی انرژی دیگه درس های مهندسی شیمی نداره؟روزانه پژوهشگاه شبانه انرژی تهران شاید چیزای دیگه هم بشه من آمار ندارم زیاد
روزانه پژوهشگاه شبانه انرژی تهران شاید چیزای دیگه هم بشه من آمار ندارم زیاد
نه برو سایت دانشکده علوم و فنون نوین چارت درسارو زدهمهندسی انرژی دیگه درس های مهندسی شیمی نداره؟
پس چرا آخر دفترچه، تو شرایط بعضی از دانشگاه ها نوشته هزینه پژوهشو دانشگاه متقبل میشه؟فکر نکنم روزانه ها پول بدن
اعتبار مدرکشو نمیدونم والااعتبار مدرک پژوهشگاه نسبت به دانشگاه های تهران یا تاپ های شهرستان چه جوریه؟
پس چرا آخر دفترچه، تو شرایط بعضی از دانشگاه ها نوشته هزینه پژوهشو دانشگاه متقبل میشه؟
اعتبار مدرک پژوهشگاه نسبت به دانشگاه های تهران یا تاپ های شهرستان چه جوریه؟
آخه بچه های روزانه که نباید پول بدن
نمیدونم والا از اینا بعید نیست هر روز یه قانون جدید میزارن
به سلامتی ایشالا که همون اولی را قبول میشیدسلام بچه ها
خدارا شکر ثبت کردم مردم از استرس و دو دلی
1-طراحی فرایند دانشگاه تهران 2-طراحی فرایند صنعتی شریف3-جداسازی صنعتی شریف4-جداسازی امیر کبیر5-طراحی فرایند تربیت مدرس6-جداسازی تربیت مدرس7-طراحی فرایند فردوسی مشهد8-جداسازی فردوسی مشهد9طراحی فرایند شیراز10-طراحی فرایند بوشهر11-جداسازی بوشهر
سلام بچه ها
1-طراحی فرایند دانشگاه تهران 2-طراحی فرایند صنعتی شریف3-جداسازی صنعتی شریف4-جداسازی امیر کبیر5-طراحی فرایند تربیت مدرس6-جداسازی تربیت مدرس7-طراحی فرایند فردوسی مشهد8-جداسازی فردوسی مشهد9طراحی فرایند شیراز10-طراحی فرایند بوشهر11-جداسازی بوشهر
باز به من رسید کارشناسی و اطلاعات عزیزان تموم شد.
با 233 بیو کجا میشه قبول شد؟
اخوی خ من کوچیکتم. ارادتمندم.داداش شرمنده من اصلا از بیو هیچی نمیدونم.
و الا اگه چیزی میدونستم مخلصت بودم و حتما میگفتم.
دوستان دیگه که اطلاع دارن نمیدونم کجا هستن...نیستن انگار.
سلام دوستان
بچه ها اگه روزانه باشیم، بازم برای پایان نامه باید هزینه بپردازیم یا نه؟..............یه سوال دیگه هم دارم؛ اینکه تو گرایش طراحی فرایند چه قدر با نرم افزار سروکار داریم؟اصلا تو کدوم گرایش بیشتر با نرم افزارا آشنا میشیم؟
بچه ها اگه روزانه باشیم، بازم برای پایان نامه باید هزینه بپردازیم یا نه؟..............یه سوال دیگه هم دارم؛ اینکه تو گرایش طراحی فرایند چه قدر با نرم افزار سروکار داریم؟اصلا تو کدوم گرایش بیشتر با نرم افزارا آشنا میشیم؟
باز به من رسید کارشناسی و اطلاعات عزیزان تموم شد.
با 233 بیو کجا میشه قبول شد؟
شبانه سهند میتونم قبول شم تو بیو؟سلام دوست من
احتمال داره بابل بتونی بیاری...
بچه ها یه سوال میپرسم قول بدین که بهم نخندین............این اپلای که میگن چی هست؟ میدونم که یه چیزیه که در ارتباط با ادامه تحصیل در خارجه، ولی میخواستم بدونم شرایطش چی هست؟
بچه ها یه سوال میپرسم قول بدین که بهم نخندین............این اپلای که میگن چی هست؟ میدونم که یه چیزیه که در ارتباط با ادامه تحصیل در خارجه، ولی میخواستم بدونم شرایطش چی هست؟
کسایی که از این طریق خارج ادامه تحصیل مبدن، هزینه هاشون خودشون میپردازن یا مثل بورسیه دانشگاه میپردازه؟ از طریق همه ی دانشگاه های داخل میشه اپلای کرد؟
سلام بچه ها
بنده هم بالاخره پس از مشقت بسیار و دودلی های شدید، انتخاب رشته رو انجام دادم و ثبت کردم!
انگار تازه الان یه بار سنگین از روی دوشم برداشته شد!
ما انتخابمون رو کردیم...توکل به خدا...دیگه بقیه اش با خدا، هر چی خودِ خدا صلاح بدونه...راضی هستیم به رضای خودش.
ان شاء الله که خدا همون چیزی رو که به خیر و صلاح هممونه برامون رقم خواهد زد.
الهی به امید تو...
![]()