چرا اینقدر تو سر علم و صنعت میزنید!! دانشگاه خوبیه انصافا!بچه ها جداسازی علم وصنعت یا فردوسی کدوم بهتره؟ اگه دلیل هم بگین که عالیه

چرا اینقدر تو سر علم و صنعت میزنید!! دانشگاه خوبیه انصافا!بچه ها جداسازی علم وصنعت یا فردوسی کدوم بهتره؟ اگه دلیل هم بگین که عالیه
چرا اینقدر تو سر علم و صنعت میزنید!! دانشگاه خوبیه انصافا!![]()
منگل کلاسآقا روزانه ارومیه امسال از 4 نفر به 19 نفر افزایش پیدا کرده. پارسال تا چه رتبه ای اونجا قبول شدن؟ امسال تا چه رتبه ای میشه ارومیه قبول شد؟
چواب بدین دیگه. همه کارشناسن تا میرسه به من میشن منگل کلاس
همه منگل شناس شدن 1200 فکنم پارسالآقا روزانه ارومیه امسال از 4 نفر به 19 نفر افزایش پیدا کرده. پارسال تا چه رتبه ای اونجا قبول شدن؟ امسال تا چه رتبه ای میشه ارومیه قبول شد؟ چواب بدین دیگه. همه کارشناسن تا میرسه به من میشن منگل کلاس
اخوی نخند جواب بده. والله میرم تو صف نونوایی هم تا به من میرسه نون تموم میشه اینجا هم تا به من میرسه سوادشون ته میکشهمنگل کلاس![]()
آقا شما کارشناسی برادر. قصد بی ادبی نبود فقط تحریک برادرا بود برا جواب دادن. ما کوچیک همه شما هم هستیمهمه منگل شناس شدن 1200 فکنم پارسال
قطعا قبولین مطمئنمچشم اگه ان شاء الله قبول شدم شام هم میدم.
باوراخوی نخند جواب بده. والله میرم تو صف نونوایی هم تا به من میرسه نون تموم میشه اینجا هم تا به من میرسه سوادشون ته میکشه
پارسه زده تا 1089 روزانه جداسازی اوردن امسال فکر کنم قبول بشیآقا روزانه ارومیه امسال از 4 نفر به 19 نفر افزایش پیدا کرده. پارسال تا چه رتبه ای اونجا قبول شدن؟ امسال تا چه رتبه ای میشه ارومیه قبول شد؟
چواب بدین دیگه. همه کارشناسن تا میرسه به من میشن منگل کلاس
آره آخه ظرفیتش 15 تا یهو افزایش پیدا کرده. تو جدول پارسه هم زده 1335 روزانه اردبیل قبول شدهپارسه زده تا 1089 روزانه جداسازی اوردن امسال فکر کنم قبول بشی
ممنون از راهنماییتونگرایشهایی مثل پلیمر و سیستمهای انرژی و ...
در کل منظورم این هست ممکنه رشته های تاپ رو نیارین ولی یه گرایشی مثل صنایع غذایی و از این دست میارید البته اینا رو روزانه میگم
البته من نخواستم علم وصنعت رو کوچیک کنم فقط خواستم بدونم دوستان چه نظری دارن
آره آخه ظرفیتش 15 تا یهو افزایش پیدا کرده. تو جدول پارسه هم زده 1335 روزانه اردبیل قبول شده
ممنون از راهنماییتون
با این شرایط باید قید شریفو بزنم چون اصلا گرایشی مثل صنایع غذایی را دوست ندارم
آقا مرسی.اقا فرهاد با همین رتبه و ظرفیتهای امسال اصلا نگران نباش حتما قبول میشی ارومیه اردبیل و حتی جاهای دیگه
دوستان میشه راهنماییم کنینبچه ها کسی در رابطه با گرایش زیست پزشکی اطلاعی داره؟
زیست پزشکی خیلی گرایشه بهتریه نسبت هب صنایع غذایی مخصوصا تو دکتری میتونی تو کنکور وزارت بهداشت هم تو رشته نانو تکنولوژی پزشکی و زیست فناوری پزشکی شرکت کنی.دوستان میشه راهنماییم کنین
مشاوره بهم گفت که صد در صد روزانه این گرایشو قبول میشم دانشگاه تهران
حالا به نظرتون این گرایش رو انتخاب کنم بهتره یا صنایع غذایی؟
ممنونم از راهنماییتون ,مورد این گرایش خوندم به نظرم جالب اومد اما واحداشون زیاد مرتبط با لیسانس نیست به نظرتون به مشکل بر نمیخورم؟زیست پزشکی خیلی گرایشه بهتریه نسبت هب صنایع غذایی مخصوصا تو دکتری میتونی تو کنکور وزارت بهداشت هم تو رشته نانو تکنولوژی پزشکی و زیست فناوری پزشکی شرکت کنی.
تو اول دوره فکرکنم دو تا درس پیشنیاز بهت میدن همین. مهندسیه شیمی سخت ترین درسا رو داره که تو گذروندی پس برات مشکلی نخواهد داشت اخوی برادر. الان برا هیئت علمی هم تو حوزه علوم پزشکی از زیست فناوری پزشکی میگیرنممنونم از راهنماییتون ,مورد این گرایش خوندم به نظرم جالب اومد اما واحداشون زیاد مرتبط با لیسانس نیست به نظرتون به مشکل بر نمیخورم؟
تو اول دوره فکرکنم دو تا درس پیشنیاز بهت میدن همین. مهندسیه شیمی سخت ترین درسا رو داره که تو گذروندی پس برات مشکلی نخواهد داشت اخوی برادر. الان برا هیئت علمی هم تو حوزه علوم پزشکی از زیست فناوری پزشکی میگیرن
والله چه عرض کنم. من خودم تو زمینه محیط زیست اینطور احساس کردم که بیشتر میشه مقاله داد و تا حالا هم خودم تو زمینه محیط زیست 3 تا مقاله علمی - ترویجی و ... دادم. دقیق نمیتونم بگم چون هر کدوم مزایای خودش دارهممنونم,حالا به نظر شما محیط زیست بهتره یا زیست پزشکی؟ از همه نظر به خصوص از لحاظ بازار کار
بازم ممنونم از راهنماییونوالله چه عرض کنم. من خودم تو زمینه محیط زیست اینطور احساس کردم که بیشتر میشه مقاله داد و تا حالا هم خودم تو زمینه محیط زیست 3 تا مقاله علمی - ترویجی و ... دادم. دقیق نمیتونم بگم چون هر کدوم مزایای خودش داره
سلامسلام
اگه میتونید فرایند امیرکبیر رو بیارید پس یعنی رتبتون خیلی خوبه! رتبه شما چند شده؟
اینطور که من دیدم همه اول طراحی و جداسازی میزنن و یه جورایی فرایند امیرکبیر بعد از طراحی و جداسازی شریف و تهران پر میشه.
ولی محیط زیست رو زیاد نمی زنن. برای همین با رتبه های بالاتری میشه اونها رو قبول شد.
همونطور که اطلاع دارید قبلا گفته بودم تفاوتی بین گرایش ها توی دانشگاه تهران نیست. یعنی همه چی ازاده .. بیشتر درس ها که مشابهه. (جالبیش اینجاست گرایش طراحی دانشگاه تهران درس طراحی پیشرفته پاس نمیکنن!) و تفاوت فقط بین یک ویا 2تا درسه! در نهایت هم بله. هر پروژه ای که دوست داشته باشید با هر استادی که دلتون بخواد میتونید بردارید و نیازی نیست حتما توی گرایش خودتون پروژه بردارید.
به خاطر کم لطفی هایی که به محیط زیست میشه فکر کنم تا 100 110 میشه روزانه محیط زیست رو اورد و شبانه هم حدودای 170 اینا پر میشه.