نبود عدالت مورد نظر مادلیلی بر عدم وجود خدا نیست

NYC

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها من نماینده خدا هستم، بعد از گفتگو های زیادی که در مورد عدل خدا بین کاربران عزیز دیدم تصمم گرفتم عدل رو در زمین اجرا کنم. خب برای اینکه همه تو دنیا دارای شرایط یکسان باشن :
اولا باید همه از لحاظ وضعیت جغرافیایی در یک نقطه باشند که بعدا دوباره نگید که فلانی به خاطر وضعیت آب و هوایی خوب منطقه اش پیشرفت کرد پس تو عادل نیستی و ...،پس همتون رو در یک قاره،یک کشور،یک شهر، یک منطقه و یک نقطه( جایی با سطح مقطع صفر ) قرار میدم تا بعدا بازم نگید که فلانی به خاطر اینکه 2 سانت از من اون طرف تر بود پیشرفت کرد و این عدالت نیست.
دوما همتون رو تبدیل به یک شکل و یک جنس و یک قد و وزن و ... میکنم تا بازم نگید که فلانی به خاطر شرایط جسمانی که داره پیشرفت کرد و تو عادل نیستی و ... .
سوما، مثلا فرض کنید که بنده X رفت دنبال موسیقی و بنده Y رفت دنبال فوتبال و بنده Z هم دنبال هیچ کاری نرفت، بنده X و Y بعد از گذشت یه مدت تو کار خودشون موفق شدن، بعد من مجبورم که به همه بندگانم دوباره توانایی که بندگان X و Y پیدا کردن رو بدم از جمله به بنده Z تا بعد از یه مدت بنده Z نگه چرا اونا فوتبال بلدن و من بلد نیستم و این عدالت نیست، که این خودش با عدالت در تضاد هست.پایان.

حالا اگر می خواهید با این شرایط عدالت رو زمین اجرا بشه بگید.به نظر شخص من نبود عدالت مورد نظر ما (از جنس عدالتی که برای بشر قابل درک هست ) دلیلی بر عدم وجود خدا نیست. عرضی نیست.:gol:

آخرین ویرایش:

ofakur

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها من خدا هستم،
تاپیک هوشمندانه ای است ولی فک کنم نیاز به ویرایش داشته باشه. محض خاطر دوستی مون اون جمله رو بازبینی کن تا تاثیر حرفای قشنگت بیشتر بشه.
اگه نکردی به شیراز قسمت میدم اونوقت مجبور میشی پاکش کنی:biggrin:

• Like
واکنش ها: NYC

hosein_t

عضو جدید
من فقط نظرم رو میگم :
من معتقدم خدا وجود داره و عدالت داره ، حالا چرا !؟ نمیتونم ثابت کنم اما با توجه به خواب هایی که خودم و مادرم میدیدیم و اتفاقاتی که برامون پیش میومد 100% مطمئن شدم که بهمون توجه میکنه و فقط باید صبر داشته باشیم. اینم بگم در حال حاضر یه مشکل بزرگ تو خونواده ی ما وجود داره که بارها باعث شده ما به خدا و عدالتش شک کنیم اما با اتفاقی که چند وقت پیش افتاد برام کاملا اثبات شد که این فرضیه اشتباهه . . . :gol:

NYC

عضو جدید
کاربر ممتاز
تاپیک هوشمندانه ای است ولی فک کنم نیاز به ویرایش داشته باشه. محض خاطر دوستی مون اون جمله رو بازبینی کن تا تاثیر حرفای قشنگت بیشتر بشه.
اگه نکردی به شیراز قسمت میدم اونوقت مجبور میشی پاکش کنی:biggrin:

:love:

waffen

اخراجی موقت
من میگم خدا وجود نداره و دنیا هم عدالتی نداره.
روزی خواهد رسید که این خدا هم مثل بقیه ی خداها فراموش خواهد شد.

حالا هر کس به راه خودش و اعتقاد خودش.

YuMi

اخراجی موقت
سلام بچه ها من نماینده خدا هستم، بعد از گفتگو های زیادی که در مورد عدل خدا بین کاربران عزیز دیدم تصمم گرفتم عدل رو در زمین اجرا کنم. خب برای اینکه همه تو دنیا دارای شرایط یکسان باشن :
اولا باید همه از لحاظ وضعیت جغرافیایی در یک نقطه باشند که بعدا دوباره نگید که فلانی به خاطر وضعیت آب و هوایی خوب منطقه اش پیشرفت کرد پس تو عادل نیستی و ...،پس همتون رو در یک قاره،یک کشور،یک شهر، یک منطقه و یک نقطه( جایی با سطح مقطع صفر ) قرار میدم تا بعدا بازم نگید که فلانی به خاطر اینکه 2 سانت از من اون طرف تر بود پیشرفت کرد و این عدالت نیست.
دوما همتون رو تبدیل به یک شکل و یک جنس و یک قد و وزن و ... میکنم تا بازم نگید که فلانی به خاطر شرایط جسمانی که داره پیشرفت کرد و تو عادل نیستی و ... .
سوما، مثلا فرض کنید که بنده X رفت دنبال موسیقی و بنده Y رفت دنبال فوتبال و بنده Z هم دنبال هیچ کاری نرفت، بنده X و Y بعد از گذشت یه مدت تو کار خودشون موفق شدن، بعد من مجبورم که به همه بندگانم دوباره توانایی که بندگان X و Y پیدا کردن رو بدم از جمله به بنده Z تا بعد از یه مدت بنده Z نگه چرا اونا فوتبال بلدن و من بلد نیستم و این عدالت نیست، که این خودش با عدالت در تضاد هست.پایان.

حالا اگر می خواهید با این شرایط عدالت رو زمین اجرا بشه بگید.به نظر شخص من نبود عدالت مورد نظر ما (از جنس عدالتی که برای بشر قابل درک هست ) دلیلی بر عدم وجود خدا نیست. عرضی نیست.:gol:

نیدونم

فقط میدونم برای اجرای عدالت این همه کار لازم نیست

عدالت با برابری فرق داره.

انسان اختیار داره
هر کسی بر اساس اختیار و تلاش و کوششی که میکنه به حایی میرسه
فقط باید این شرایط برای همه به نوعی عادلانه باشه

مثلا یارو تو آفریقا به دلیل کمبود مواد غذایی و فقر مادرش با ضریب هوشی 30 به دنیا میاد
به خودشم تغذیه درست نمیرسه
مغز نمیتونه کار کنه که بعد بخواد تصمیم بگیره و بعد بخواد تلاش کنه
که این هیچ ربطی به اخطیار اون بچه نداره

یا مثلا مسائل دینی

نیوتن این همه کار بزرگ کرد تو خیلی علم هایی که الان هست مستقیم و غیر مستقیم نقش داشته کلی باعث پیشرفت بشر شده ولی چون مسیحی هست ( به هر دلیلی) میره جهنم آتیش میگیره
ولی اون یارو که تو یه خونواده به دنیا میاد که همه حزب اللهی اند
از بچگی تو گوشش قرآن خونده میشه و نماز و روزه و چند سال اول هم با چک و لغد وایمیسوننش سر نماز ( دیدم همچین کسی رو ) بعد از یه مدت حالا این کارا رو بدون زور انجام میده ، هیچ سودی هم برای بشر نداشته.
این یارو میره بهشت عسل میخوره ولی نیوتن نمیره

منظور از نبود عدالت یه همچین چیزایی هست

NYC

عضو جدید
کاربر ممتاز
نیدونم

فقط میدونم برای اجرای عدالت این همه کار لازم نیست

عدالت با برابری فرق داره.

انسان اختیار داره
هر کسی بر اساس اختیار و تلاش و کوششی که میکنه به حایی میرسه
فقط باید این شرایط برای همه به نوعی عادلانه باشه

مثلا یارو تو آفریقا به دلیل کمبود مواد غذایی و فقر مادرش با ضریب هوشی 30 به دنیا میاد
به خودشم تغذیه درست نمیرسه
مغز نمیتونه کار کنه که بعد بخواد تصمیم بگیره و بعد بخواد تلاش کنه
که این هیچ ربطی به اخطیار اون بچه نداره

یا مثلا مسائل دینی

نیوتن این همه کار بزرگ کرد تو خیلی علم هایی که الان هست مستقیم و غیر مستقیم نقش داشته کلی باعث پیشرفت بشر شده ولی چون مسیحی هست ( به هر دلیلی) میره جهنم آتیش میگیره
ولی اون یارو که تو یه خونواده به دنیا میاد که همه حزب اللهی اند
از بچگی تو گوشش قرآن خونده میشه و نماز و روزه و چند سال اول هم با چک و لغد وایمیسوننش سر نماز ( دیدم همچین کسی رو ) بعد از یه مدت حالا این کارا رو بدون زور انجام میده ، هیچ سودی هم برای بشر نداشته.
این یارو میره بهشت عسل میخوره ولی نیوتن نمیره

منظور از نبود عدالت یه همچین چیزایی هست

برای اون بچه هنوز منم جوابی ندارم ولی سعی می کنم پیدا کنم.