ناوگان دریایی روسیه در بندعباس

ahmadpashaei

عضو جدید
این خبر رو در سایت قطره خوندم گفتم بذارم شمام ببینید که چطور این اجنبی که ایران خورده در طول تاریخ امین هست ولی آمریکا جهان خوار!!!!!
پهلو گیری دوباره ناوهای جنگی روسی در بندر عباس
مقامات روسی بر این باورند که احتمال رویارویی نظامی ایران و آمریکا در منطقه خلیج فارس، ضرورت حضور و آمادگی ناوگان دریایی روسیه در خلیج فارس را بیش از پیش کرده است.
یک ناو گروه روسی از مجموعه ناوگان اقیانوس آرام روسیه پس از پایان ماموریت طولانی شان در این اقیانوس روز گذشته در بندر عباس پهلو گرفتند.
به گزارش عصر ایران به نقل از " پرس تی وی " این ناو گروه شامل ناوشکن ضد زیر دریایی "آدمیرال پانته لیف" و ناوهای پشتیبانی " پرسوت" و نیز "آدمیرال نوولسکوی" با 712 خدمه هستند.
هدف از پهلو گیری این ناوگروه در بندر عباس تقویت روابط نیروی دریایی روسیه و ایران عنوان شده است.
قرار است در طی پهلو گیری این ناو گروه فرماندهان نظامی این ناو گروه با همتایان ایرانی خود در بندر عباس دیدار و گفتگو کنند. به گزارش ریانووستی كاپیتان"رومان مارتوف" سخنگوی ناوگان دریایی روسیه در این باره با اعلام اینكه این ناوگروه از منطقه"ولادی وستوك" سفر خود را آغاز كرده، افزود در بین این ناوگان كشتی های غول پیكری مانند"آدمیرال بانتیلف، آدمیرال نیویلیسكی و بریسفیت" و نیز کشتی های نجات " فوتی کریلف" و " بیچینگ" وجود دارند.
در اواخر آذر ماه سال گذشته نیز ناوشکن " مارشال شاپوشینکف" روسیه در بندرعباس ایران پهلو گرفته بود.
نیروی دریایی روسیه هم اکنون چهار ناوگان به نام های " دریای شمال"، "بالتیک" ، "اقیانوس آرام " و "خزر" دارد. گفتنی است روسیه در سال های گذشته حضور ناوگان کشورهای غربی به ویژه آمریکا را در منطقه خلیج فارس نگران کننده می داند. مقامات روسی بر این باور اند که حضور ناوگان دریایی آمریکا در منطقه خلیج فارس از سال 2003 به بعد افزایش چشمگیری داشته است و احتمال رویارویی نظامی ایران و آمریکا در منطقه خلیج فارس، ضرورت حضور و آمادگی ناوگان دریایی روسیه در خلیج فارس را بیش از پیش کرده است.
 

senaps

عضو جدید
کاربر ممتاز
ضرورت حضور و آمادگی ناوگان دریایی روسیه در خلیج فارس را بیش از پیش کرده است

ما که هنوز یادمون نرفته که نیروی دریاییمون با یه شناور کوچیک(پیکان) چه رشادتی که در مقابل لشکر امریکایی و عراقی که از خودش نشون نداد.... به هیچ روس و چیز دیگه‌ای هم اینجا نیاز نداریم.... خودمون اماده و سرحال منتظریم تا خلیج فارس رو قتلگاهشون کنیم! :)...

اما نکته اینه که این رفقامون نیومدن که بمونن.... اومدن که یه دو سه روز سر بزنن و بعدش برن همون همسایگی سوریه اونجا بمونن برا اینده‌ی تقریبا طولانی!!.... حالا چون کسی نمیاد کشتی های جنگی روس رو بگرده، شاید باری چیزی هم با خودشون بردن!! کی میدونه؟!
 

ahmadpashaei

عضو جدید
نه عزیزم خبر رو خوب بخونی میبینی که الان 3 کشتی دیگه اومدن و چندتای دیگه از آدر پارسال هستن.سلاح ملاح خبری نیست.در ضمن ایران نباید سلاح بده که وقتی روسیه هست!!!
 
بالا