نامه يك دختر به همسر آينده اش

Rana-T

عضو جدید
نامه يك دختر به همسر آينده اش

عزيزم!

مي تواني خوشحال باشي، چون من دختر كم توقعي هستم. اگر مي گويم بايد تحصيلكرده باشي، فقط به خاطر اين است كه بتواني خيال كني بيشتر از من مي فهمي! اگر مي گويم بايد خوش قيافه باشي، فقط به خاطر اين است كه همه با ديدن ما بگويند"داماد سر است!" و تو اعتماد به نفست هي بالاتر برود!

اگر مي گويم بايد ماشين بزرگ و با تجهيزات كامل داشته باشي، فقط به اين خاطر است كه وقتي هر سال به مسافرت دور ايران مي رويم توي ماشين خودمان بخوابيم و بي خود پول هتل ندهيم!

اگر از تو خانه مي خواهم، به خاطر اين است كه خود را در خانه اي به تو بسپارم كه تا آخر عمر در و ديوارآن، خاطره اش را برايم حفظ كنند و هرگوشه اش يادآور تو و آن شب باشد!
اگر عروسي آن چناني مي خواهم، فقط به خاطر اين است كه فرصتي به تو داده باشم تا بتواني به من نشان بدهي چقدر مرا دوست داري و چقدر منتظر شب عروسيمان بوده اي!
اگر دوست دارم ويلاي اختصاصي كنار دريا داشته باشي، فقط به خاطر اين است كه از عشق بازي كنار دريا خوشم مي آيد... جلوي چشم همه هم كه نمي‌شود!
اگر مي گويم هرسال برويم يك كشور را ببينيم، فقط به خاطر اين است كه سالها دلم مي خواست جواب اين سوال را بدانم كه آيا واقعا "به هركجا كه روي آسمان همين رنگ است"؟! اگر تو به من كمك نكني تا جواب سوالاتم را پيدا كنم، پس چه كسي كمكم كند؟!
اگر از تو توقع ديگري ندارم، به خاطر اين است كه به تو ثابت كنم چقدر برايم عزيزي!
و بالاخره...

اگر جهيزيه چنداني با خودم نمي آورم، فقط به خاطر اين است كه به من ثابت شود تو مرا بدون جهيزيه سنگين هم دوست داري و عشقمان فارغ از رنگ و رياي ماديات است

mohsen victor

عضو جدید
کاربر ممتاز
خیلی با حال بود.واقعا" از دست زبون دخترا ادم نمیدونه چیکار کنه شیطونو رو درس میدن اینم عکس دختره اس که هنوز نامش دستشه ومنتظره کسی به خواستگاریش بیاد وبده تا اونو بخونه:twisted:

mohsen victor

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام نازی مو

کی گفته من عصبانی ام ؟ تازه همین الانم خیلی طرفدار دارم:sweatdrop: پس نگران سرگردونی من نباش

شما بپا نترشی( راستی توهم از این نامه ها مینویسی):whistle:

نازي_مو

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام نازی مو

کی گفته من عصبانی ام ؟ تازه همین الانم خیلی طرفدار دارم:sweatdrop: پس نگران سرگردونی من نباش

شما بپا نترشی( راستی توهم از این نامه ها مینویسی):whistle:

من نمي ترشم چون حداقلش اينكه از نظر مالي مستقلم و اينكه هر وقت بخواهم مي تونم از خانوادهم جدا بشم و مستقل زندگي كنم شما اقايون مواظب باشيد نترشيد كه هيچ دختري حاضر نيست به خاطر بيكاري و اعتياد و ............. زن شماها بشه :whistle: و پدرتون هم يه روز مي ندازتون تو خيابون ( منظورم كلي بود )

asiabadboy

عضو فعال
کاربر ممتاز
من نمي ترشم چون حداقلش اينكه از نظر مالي مستقلم و اينكه هر وقت بخواهم مي تونم از خانوادهم جدا بشم و مستقل زندگي كنم شما اقايون مواظب باشيد نترشيد كه هيچ دختري حاضر نيست به خاطر بيكاري و اعتياد و ............. زن شماها بشه :whistle: و پدرتون هم يه روز مي ندازتون تو خيابون ( منظورم كلي بود )

یعنی با منم بودی .....:w01:

mohammadreza_سبز

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما که آخرش باید برید تو آشپز خونه ظرف بشورید و کهنه بچه عوض کنید......
اینارو بگید یکم سبک شید.... آرزو بر جوانان عیب نیست

jonny depp

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما که آخرش باید برید تو آشپز خونه ظرف بشورید و کهنه بچه عوض کنید......
اینارو بگید یکم سبک شید.... آرزو بر جوانان عیب نیست

به شما هم که کاری بهتر از مامور شهرداری بودن(همون آشغالی خودمون:biggrin:) و ظرف شستن تو رستورانها و نون خشکی و آبدارچی بودن نمیاد. یعنی بیشتر از این برازنده ی آقایون نیست:biggrin:.

kaveh_sharififar

عضو جدید
جالبه آشپزی؟؟؟؟
لازم به ذکر است بهترین آشپزای دنیا هم مرد هستن یعنی مذکر...
و بهترین کهنه شور ماشین لباس شویی...

شماها اضافه هستید

صدام میگفت من آخرش هدف خالقم را از خلقت مگس و زن نفهمیدم؟؟!!!

mohsen victor

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما هم که کاری بهتر از مامور شهرداری بودن(همون آشغالی خودمون) و ظرف شستن تو رستورانها و نون خشکی و آبدارچی بودن نمیاد. یعنی بیشتر از این برازنده ی آقایون نیست
.

من نمیدونم جانی دپ از پسرا چی دیدی که این همه واینقدر زود جلوشون جبهه میگیری

این طوری توهم رفتی جزء ترشیده ها :w11:

mohammadreza_سبز

عضو جدید
کاربر ممتاز
جالبه آشپزی؟؟؟؟
لازم به ذکر است بهترین آشپزای دنیا هم مرد هستن یعنی مذکر...
و بهترین کهنه شور ماشین لباس شویی...

شماها اضافه هستید

صدام میگفت من آخرش هدف خالقم را از خلقت مگس و زن نفهمیدم؟؟!!!
کاوه جون قرار نشد از این حرفا بزنیا.....
اولا صدام آدم نبود و عرب بود.
دوما فکرشو کردی اگه یه موقع برقا رفت کی کهنه میشوره؟؟؟؟:biggrin::biggrin:

reyhoon

عضو جدید
دوستان عزيزم واقع بين باشيد هم خانوما به اقايون نياز عاطفي دارن هم اقايون به خانوما.
و از اين نامه ها هم دخترا مينويسن هم پسرا.چون همه ايده ال گرا هستيم.:smile:;);)

mohammadreza_سبز

عضو جدید
کاربر ممتاز
به سلامتی....
به پای هم پیر شید...
ولی اگه بخوای به امید اون بشینی می ترشیا..... از ما گفتن:biggrin:

mohammadreza_سبز

عضو جدید
کاربر ممتاز
چی کار کنم؟ دلم براتون میسوزه....:(
ناکام از دنیا رفتن بهتر از ترشیدنه:biggrin: