نامه بسیار زیبای نادر ابراهیمی به همسرش

joliet_arch

عضو جدید

نامه بسیار زیبای نادر ابراهیمی به همسرش

(قابل توجه زوجها)

[FONT=Arial,sans-serif] [/FONT][FONT=Arial,sans-serif]
[FONT=Arial, sans-serif]این مطلب را كه بخشی از یكی از نامه‌های نادر ابراهیمی به همسرش است دوستی كه به ما لطف زیادی دارد برایمان فرستاده و توصیه كرده كه همه زوج‌ها این نامه را چندین بار و نه به‌تنهایی كه با هم و در كنار یكدیگر ‌ بخوانند. برای دوست عزیزمان آرزوی خوشبختی و همراهی همیشگی می‌كنیم و این نامه را به همه زوج‌های ایرانی تقدیم می‌كنیم.

[/FONT]
[/FONT][FONT=Arial,sans-serif][FONT=Arial, sans-serif]
همسفر!

[/FONT]
[/FONT][FONT=Arial,sans-serif][FONT=Arial, sans-serif]در این راه طولانی كه ما بی‌خبریم
[/FONT]
[/FONT][FONT=Arial,sans-serif][FONT=Arial,sans-serif][FONT=Arial, sans-serif]و چون باد می‌گذرد
[FONT=Arial, sans-serif]بگذار خرده اختلاف‌هایمان با هم باقی بماند

[FONT=Arial, sans-serif]خواهش می‌كنم! مخواه كه یكی شویم، مطلقا[/FONT]
[FONT=Arial, sans-serif]مخواه كه هر چه تو دوست داری، من همان را، به همان شدت دوست داشته باشم [/FONT]
[FONT=Arial, sans-serif]و هر چه من دوست دارم، به همان گونه مورد دوست داشتن تو نیز باشد [/FONT]
[FONT=Arial, sans-serif]مخواه كه هر دو یك آواز را بپسندیم [/FONT]
[FONT=Arial, sans-serif]یك ساز را، یك كتاب را، یك طعم را، یك رنگ را [/FONT]
[FONT=Arial, sans-serif]و یك شیوه نگاه كردن را [/FONT]
[FONT=Arial, sans-serif]مخواه كه انتخابمان یكی باشد، سلیقه‌مان یكی و رویاهامان یكی. [/FONT]
[FONT=Arial, sans-serif]هم‌سفر بودن و هم‌هدف بودن، ابدا به معنی شبیه بودن و شبیه شدن نیست. [/FONT]
[FONT=Arial, sans-serif]و شبیه شدن دال بر كمال نیست، بلكه دلیل توقف است [/FONT]
[/FONT]
[/FONT][FONT=Arial, sans-serif] [/FONT]
[FONT=Arial, sans-serif]عزیز من! [/FONT]
[/FONT]
[/FONT][FONT=Arial,sans-serif][FONT=Arial, sans-serif]دو نفر كه عاشق‌اند و عشق آنها را به وحدتی عاطفی رسانده است، واجب نیست كه هر دو صدای كبك، درخت نارون، حجاب برفی قله علم كوه، رنگ سرخ و بشقاب سفالی را دوست داشته باشند.
[/FONT]
[/FONT][FONT=Arial,sans-serif][FONT=Arial,sans-serif][FONT=Arial, sans-serif]اگر چنین حالتی پیش بیاید، باید گفت كه یا عاشق زائد است یا معشوق و یكی كافی است.
[FONT=Arial, sans-serif]عشق، از خودخواهی‌ها و خودپرستی‌ها گذشتن است اما، این سخن به معنای تبدیل شدن به دیگری نیست .

[FONT=Arial, sans-serif]من از عشق زمینی حرف می‌زنم كه ارزش آن در «حضور» است نه در محو و نابود شدن یكی در دیگری.[/FONT]
[/FONT][FONT=Arial,sans-serif] [/FONT][FONT=Arial,sans-serif]
[/FONT][FONT=Arial,sans-serif]
[FONT=Arial, sans-serif]عزیز من! [/FONT]
[/FONT]
[/FONT][/FONT]
[/FONT][FONT=Arial,sans-serif][FONT=Arial, sans-serif]اگر زاویه دیدمان نسبت به چیزی یكی نیست، بگذار یكی نباشد .
[/FONT]
[/FONT][FONT=Arial,sans-serif][FONT=Arial, sans-serif]بگذار در عین وحدت مستقل باشیم.
[FONT=Arial, sans-serif]بخواه كه در عین یكی بودن، یكی نباشیم. [/FONT]
[FONT=Arial, sans-serif]بخواه كه همدیگر را كامل كنیم نه ناپدید .[/FONT]
[FONT=Arial, sans-serif]بگذار صبورانه و مهرمندانه درباب هر چیز كه مورد اختلاف ماست، بحث كنیم ،اما نخواهیم كه بحث، ما را به نقطه مطلقا واحدی برساند. [/FONT]
[FONT=Arial, sans-serif]بحث، باید ما را به ادراك متقابل برساند نه فنای متقابل .[/FONT]
[FONT=Arial, sans-serif]اینجا سخن از رابطه عارف با خدای عارف در میان نیست .[/FONT]
[FONT=Arial, sans-serif]سخن از ذره ذره واقعیت‌ها و حقیقت‌های عینی و جاری زندگی است. [/FONT]
[FONT=Arial, sans-serif]بیا بحث كنیم. [/FONT]
[FONT=Arial, sans-serif]بیا معلوماتمان را تاخت بزنیم. [/FONT]
[FONT=Arial, sans-serif]بیا كلنجار برویم .[/FONT]
[FONT=Arial, sans-serif]اما سرانجام نخواهیم كه غلبه كنیم.[/FONT]
[FONT=Arial, sans-serif]بیا حتی اختلاف‌های اساسی و اصولی زندگی‌مان را، در بسیاری زمینه‌ها، تا آنجا كه حس می‌كنیم دوگانگی، شور و حال و زندگی می‌بخشد نه پژمردگی و افسردگی و مرگ، حفظ كنیم. [/FONT]
[FONT=Arial, sans-serif]من و تو حق داریم در برابر هم قدعلم كنیم و حق داریم بسیاری از نظرات و عقاید هم را نپذیریم.[/FONT]
[FONT=Arial, sans-serif]بی‌آن‌كه قصد تحقیر هم را داشته باشیم .[/FONT]
[FONT=Arial,sans-serif][FONT=Arial, sans-serif]عزیز من! بیا متفاوت باشیم.
[/FONT]
[/FONT][/FONT]
[/FONT]