دوسش دارم.........
چرا؟؟؟دوسش دارم.........
چرا.من طرفدار پرسپولیسم.اما حجازی رو به عنوان یه قهرمان ملی دوس دارمچرا؟؟؟
عابد زاده بهتر از اون نبوده؟؟؟؟
خب منم همه قهرمانان ملی رو دوست دارم ولی فکر کنم عابد زاده بهترین دروازبانمون بوده هرچند دروازه بانی حجازی رو ندیده امچرا.من طرفدار پرسپولیسم.اما حجازی رو به عنوان یه قهرمان ملی دوس دارم
عابدزاده و حجازی مث هم و باید در یک سطح نیگا بشن.حیفه یکی از اونا پایین تر از دیگری باشهخب منم همه قهرمانان ملی رو دوست دارم ولی فکر کنم عابد زاده بهترین دروازبانمون بوده هرچند دروازه بانی حجازی رو ندیده ام
درود بر شماعابدزاده و حجازی مث هم و باید در یک سطح نیگا بشن.حیفه یکی از اونا پایین تر از دیگری باشه
مگه میشه ملبورن عابدزاده وپهوی شکسته اونو در بازی ژاپن از یاد برد؟
منم همین نظرو دارم.آخه منم بازی حجازی یادم نمیاد اما خوب بوده که حتی منچسترم میخواسته اونودرود بر شما
من همیشه فکر میکردم چون فوتبال هم پیشرفت میکنه در نتیجه سطح بازیکنان هم مرتب بهتر از قبل میشه ولی واقعا بهتر از عابد زاده تا حالا دروازبان ندیدم
حضورش توی دروازه قوت قلب همه بود
گرچه حجازی هم در زمان حودش کارش خیلی خوب بوده
والا زیاد طرفدار تیم خاصی نیستم ولی بازیکنایی که تو جام 98 بودن به نظرم همشون عالی بودنمنم همین نظرو دارم.آخه منم بازی حجازی یادم نمیاد اما خوب بوده که حتی منچسترم میخواسته اونو
نگفتی طرفدار کدوم تیمی؟
بهترین بازیکن ایران به نظرت کیه؟(تو 15 سال اخیر)
فقط اون تیم یه بازیکن به نام شاهرودیو کم داشت که مصدوم شده بود.والا زیاد طرفدار تیم خاصی نیستم ولی بازیکنایی که تو جام 98 بودن به نظرم همشون عالی بودن![]()
آره منم اون قداستش برام کم شدهفقط اون تیم یه بازیکن به نام شاهرودیو کم داشت که مصدوم شده بود.
بازیاش یلدتونه؟
محمدرکه بودددددددددد
ناصر محمد خانی هم بازیکن خوبی بوده.اما بعد از ماجراهاش دیگه ازش بدم میاد
دلم برای شهلا سوخت.آره منم اون قداستش برام کم شده
آره قضیه خیلی بودار بوددلم برای شهلا سوخت.
عاشقی بد دردیه.از 13 سالگی عاشق محمد خانی شد.
........حیف شد.اعدامش کردن
دلم برای شهلا سوخت.
شهلا زن بود یا مرد
فقط اون تیم یه بازیکن به نام شاهرودیو کم داشت که مصدوم شده بود.
بازیاش یلدتونه؟
محمدرکه بودددددددددد
ناصر محمد خانی هم بازیکن خوبی بوده.اما بعد از ماجراهاش دیگه ازش بدم میاد
دلم برای شهلا سوخت.
بچه بود تا اونجایی که میدونمشهلا زن بود یا مرد
انا مدینه العلم و sezava بابهانمیدونم!!!!!!!!!
اینا جای فوتبال به فکر چه چیزایی بودناره آره1شمام يادتونه؟!واي عاشق بازي شاهرودي بودم...يادش بخير...چه دوراني بود...
من توی بحث حقوقیش وارد نمیشمچي چيو حيف شد؟؟؟؟؟؟؟؟يعني واقعا لاله حيف نبود؟!قاتل بود بايد اعدامش ميكرده ن!
اینا جای فوتبال به فکر چه چیزایی بودن![]()
شما رو نگفتمتهمت نزن!ما هم فقط فكر فوتبال بوديم!دوازده سيزده سالمون بود به چه چيز ديگه اي ميتونستيم فكر كنيم؟!
اها!گفتم بعيده از مهندس مهدي اين جوري تيكه بارمون كنه!شما رو نگفتم
بازیکنای ملی پوش وطنی رو گفتم
نقض غرض شد![]()
نه بابا اختیار داریداها!گفتم بعيده از مهندس مهدي اين جوري تيكه بارمون كنه!
رضا مالدینی بود دیگه.چشم زاغی وخوش تیپ.برای این عاشقش بودی یا برای بازیش؟اره آره1شمام يادتونه؟!واي عاشق بازي شاهرودي بودم...يادش بخير...چه دوراني بود...
رضا مالدینی بود دیگه.چشم زاغی وخوش تیپ.برای این عاشقش بودی یا برای بازیش؟
من برای بازیش ازش خوشم میومد.
مچ کی؟من؟
دیدی آخر مچتون رو شد![]()
اونایی که جای بازی دنبال چشاش بودنمچ کی؟من؟
من که از بازیش خوشم میومد.من پسرما(امین)اونایی که جای بازی دنبال چشاش بودن![]()