می گم چرا این طور شدم نگو از اینه !!!؟؟؟؟؟

Turk-oglu

مدیر بازنشسته
سلام دوستای عزیز
یه مدت بود که حسابی حالم گرفته بود حوصله هیچ کاری رو نداشتم سر کار توی خونه و... بی حوصله بودم تا چند روز پیش....
چند روز پیش توی یکی از تایپیک های بچه دیدم که بهنام این هم باشگاهی گلمون می خواد بره با پرسش و پاسخ بچه فهمیدم که اونم مثل من شده واسم جالب شد و بعد کلی فکر رو تحقیق توی دنیای زیبای مجازی با یه خبر جالب که با اوضاع احوال ما سازگاری داشت مواجه شدم .... لطفاً بخونیدش ....

استفاده بیش از اندازه از اینترنت تاثیرات مخربی بر روح و روان افراد دارد
امروزه ثابت شده است استفاده طولانی مدت از اینترنت، تاثیرات مخربی بر روح و روان افراد برجای می‌گذارد.

هرچند لفظ اعتیاد بیشتر تداعی‌گر اعتیادهای سنتی نظیر اعتیاد به الکل، مواد مخدر و قمار است ولی در چند سال اخیر، اعتیاد به اینترنت رفته رفته با وجه جدیدی روبرو شده است. در واقع گسترش رایانه‌های شخصی از یک‌سو و افزایش و سهولت اتصال به اینترنت در منزل و محل کار از سوی دیگر، به ظهور معظلی به نام اعتیاد اینترنتی منجر شده است. این در حالی است که همچون دیگر اعتیادها، این نوع اعتیاد نیز باعث منزوی شدن فرد از خانواده و اطرافیانش شده و می‌تواند به تخریب سلامت، روابط و احساسات شخص معتاد منجر گردد. به گزارش سلامت نیوز به نقل از اخبار مصر، پژوهش جدیدی که توسط گروهی از روانشناسان دانشگاه لیدز انگلیس صورت گرفته نشان می‌دهد آن دسته از کاربرانی که مدت زمان طولانی از اینترنت استفاده می‌کنند، بیش از کسانی که وقت کمتری به وبگردی اختصاص می‌دهند، به افسردگی و احساس یاس و دلسردی مبتلا می‌شوند. در این پژوهش خاطرنشان شده است که صرف وقت بسیار در اینترنت باعث می‌شود کاربر به جای تعاملات اجتماعی در زندگی واقعی، به اتاق‌های گپ‌زنی (چت) و شبکه‌های اجتماعی روی آورد. این تحقیق در نشریه Psychological Sciences منتشر شده است، و در آن تاکید گشته که استفاده طولانی مدت از اینترنت ممکن است در نهایت به اعتیاد منجر شده و تاثیرات بسیار زیانباری بر سلامت روانی فرد بر جای گذارد.

خب ...
حالا اگه شما هم می خواین این مشکل حل بشه PLZ راه حل هاتون رو بگید
و اگه کسی بهنام رو اینورا دیده بگین اونم بیاد .... آهای بهنام کجایی ....

paeeizan

اخراجی موقت
آقا رو باش...
.
.
.
تازه فهمیدی اینترنت ادمو روانی میکنه
اضافه کنم که بازی های رایانه ای هم مخرب هستن
.
.
.
راه حل: هیچوقت بعد از ساعت 11 شب به بعد (تا دیروقت) از اینترنت استفاده نکنید چون بی خوابی عمده ترین دلل افسردگیه

Turk-oglu

مدیر بازنشسته
آقا رو باش...
.
.
.
تازه فهمیدی اینترنت ادمو روانی میکنه
اضافه کنم که بازی های رایانه ای هم مخرب هستن
.
.
.
راه حل: هیچوقت بعد از ساعت 11 شب به بعد (تا دیروقت) از اینترنت استفاده نکنید چون بی خوابی عمده ترین دلل افسردگیه

اگه ولگردی باشه درسته اما اهل چت و وبگردی الکی و این حرفا نیستم آخه

Leily810

عضو جدید
آره همنطوره! راه حلش می تونه این باشه که بهش اعتیاد پیدا نکنی!
من هر وقت که احساس میکنم زیادی دارم وابسته باشگاه و اعضاش میشم، یه مدتی اصلأ تو اینترنت نمیرم(ای دی اس ال رو شارژ نمیکنم)!
روز اول واسم سخته ولی بعد عادت میکنم! بعد از ترک اعتیاد هم میام!
دیگه اینکه زمان خوندن تایپیکها آروم و ساکت فقط به خوندن مشغول نمیشم بلکه موضوعات جالب رو واسه خانواده هم میخونم و نشون میدم ! تا هر چند لحظه از محیط بیرون بیام!

Turk-oglu

مدیر بازنشسته
من هر وقت که احساس میکنم زیادی دارم وابسته باشگاه و اعضاش میشم، یه مدتی اصلأ تو اینترنت نمیرم(ای دی اس ال رو شارژ نمیکنم)!
دیگه اینکه زمان خوندن تایپیکها آروم و ساکت فقط به خوندن مشغول نمیشم بلکه موضوعات جالب رو واسه خانواده هم میخونم و نشون میدم ! تا هر چند لحظه از محیط بیرون بیام!

این راهی هست که امتحان کردم و جواب هم گرفتم مرسی اما راه حل اساسی تر به نظرتون نمی یاد
من می گم الان توی بیشتر جاها هر چند نفری که دور هم جمع می شن سوای تبادل نظر و خوش گذرونی به فکر درآمد هم هستند
این فکر از خیلی وقت پیش به فکرم زده چرا توی این باشگاه محل کسب درآمدی نباشه
فروشگاهش که عین مغازه های ورشکسته می مونه (خنده داره که وابسته به یه جای دیگس)
ما این همه بچه گل مهندس خوش فکر داریم و مطمئن هستم که همه طرح های خوبی برای ارائه دارن (حتی برای فروش) چرا این کار رو راه نندازن ؟

paeeizan

اخراجی موقت
اگه ولگردی باشه درسته اما اهل چت و وبگردی الکی و این حرفا نیستم آخه
.
.
.
اگه واقعا ولگردی نیست ... تو هفته 3 شب و هرشب 2 ساعت انلاین باشی میتونی همه کار کنی .... نه اینکه هرشب پلاس شی اونم چندین ساعت
.
.
.
اگه حرفمو قبول نداری بگو.

bpcom

عضو جدید
کاربر ممتاز

حرکت جالبی میکنی ... آفرین:thumbsup::w16:

Turk-oglu

مدیر بازنشسته
.
.
.
اگه واقعا ولگردی نیست ... تو هفته 3 شب و هرشب 2 ساعت انلاین باشی میتونی همه کار کنی .... نه اینکه هرشب پلاس شی اونم چندین ساعت
.
.
.
اگه حرفمو قبول نداری بگو.

حرفت رو قبول دارم ... این تایمی که گفتی تقریباً شبیه برنامه من هستش اما پلاس شدن نه .... من دیر به دیر آن می شم ... شاید از بیشتر تایپیک های جدید هم با خبر نشم ولی مساله اینه که چرا از این به قول تو پلاس شدن استفاده مفیدی نشه ؟

سعيد؟

عضو جدید
دیر اینو فهمیدی همه میدونن که اینترنت ادمو معتاد میکنه

paeeizan

اخراجی موقت
حرفت رو قبول دارم ... این تایمی که گفتی تقریباً شبیه برنامه من هستش اما پلاس شدن نه .... من دیر به دیر آن می شم ... شاید از بیشتر تایپیک های جدید هم با خبر نشم ولی مساله اینه که چرا از این به قول تو پلاس شدن استفاده مفیدی نشه ؟
.
.
.
چرا مثه بچه **** نمیگی حرفتو
.
.
.
تو میخای کسب در آمد کنی خب از اول بگو .... بیکاری ملتو گذاشتی سرکار اینهمه مشاور ه روانشناسی از خودمون دروکردیم...

Turk-oglu

مدیر بازنشسته
.
.
.
چرا مثه بچه **** نمیگی حرفتو
.
.
.
تو میخای کسب در آمد کنی خب از اول بگو .... بیکاری ملتو گذاشتی سرکار اینهمه مشاور ه روانشناسی از خودمون دروکردیم...
نه عزیزم نه جانم ... چرا زود جوش آوردی .... منظورم این بود که با راه روش های جدید تر بچه ها دیگه افسردگی پیدا نمی کنن و وقتشون بی خودی تلف نمیشه

Turk-oglu

مدیر بازنشسته
بچه ها با اجازه میرم و فردا صبح نتیجه رو می بینم
راستی کسی بهنام رو ندیده ؟

فعلاً بای

سیّد

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بیا خودم میسازمت >>>>>>>>>>>> 4 صبح بیدار میشی بعد نماز صبح رو میزنیم ، 5 صبح پیاده روی که حتماً بیا پارکه محل خانما خوبی داره
تا 6 و نیم صبح بعدشم آزادی ببینم باز حالت بد میشه