می خوام یه دانشگاه بزنم چه کار کنم؟

sahragol

عضو جدید
من می خوام یه دانشگاه ایجاد کنم ! حالا فرقی نمی کنه غیر انتفاعی، علمی کاربردی یا مرکز آموزشهای مجازی!
باید چه کار کنم ؟ چقدر سرمایه می خواد از کجا باید شروع کنم ؟

AminNePo

عضو جدید
کاربر ممتاز
من می خوام یه دانشگاه ایجاد کنم ! حالا فرقی نمی کنه غیر انتفاعی، علمی کاربردی یا مرکز آموزشهای مجازی!
باید چه کار کنم ؟ چقدر سرمایه می خواد از کجا باید شروع کنم ؟
با همون 10 تومن کارت را میفته!!!!!!!

paeeizan

اخراجی موقت
الان نون تو دانشگاه آزاده....
.
.
.
فقط یه تک بزن به دکتر جاسبی ...شماره حساب میده..بعد شما باید آجر و مصالح سرزمین خالی کنید و بسازید......وسالی200 دانشجوکه پذیرش داشته باشی ...درمیاد به عبارتی 200*700000
میشه 140000000.....بعدش هم میتونی سال دوم 400نفر....و سودهم صعودی * 2 میشه....سال دوم 600*700000میشه..420میلیون تومان......
.
.
.

sahragol

عضو جدید
با همون 10 تومن کارت را میفته!!!!!!!

اوه اوه اوه :surprised:می بینم که لو رفتم همه دارن رد منو می گیرند نکنه ترورم کنید:cry:

حوزه علمیه صرفش بیشتره!
اگه مختلط باشه که میلیاردری!!!:smile:

آخه اجازه می دند؟:biggrin: نه من به مهندسی علاقه بیشتری دارم می خوام تو دانشگاهم خودم تدریس کنم:D(آرزو بر جوانان عیب نیست!)

الان نون تو دانشگاه آزاده....
.
.
.
فقط یه تک بزن به دکتر جاسبی ...شماره حساب میده..بعد شما باید آجر و مصالح سرزمین خالی کنید و بسازید......وسالی200 دانشجوکه پذیرش داشته باشی ...درمیاد به عبارتی 200*700000
میشه 140000000.....بعدش هم میتونی سال دوم 400نفر....و سودهم صعودی * 2 میشه....سال دوم 600*700000میشه..420میلیون تومان......
.
.
.

آمار و حساب کتاب دانشگاه آزادا رو منم دارم چون دانشجوی دانشگاه آزادم ولی خوووب چه جوری باید مجوز بگیریم؟؟؟ از کجا شروع کنیم !!! می گند باید از وزرا پشت سرت باشند درسته؟؟؟

ali135ugd

عضو جدید
برا غیر انتفاعی البته نباید تو شهرای بزر بزنی چون مجوز به راحتی نمی دن اما شهرای کوچیک که هنوز نداره 7 نفر هیئت موسس میخا که یکیشونم باید روحانی باشه
و یه تعداد دکتر که با مدارکشون بتونی مجوز رشته مرتبط با مدارکشون رو بگیری بازم دقیق تر اگه خواستی و جدا هدفت همینه پ خ بده تا کامل راهنمائیت کنم

sahragol

عضو جدید
برا غیر انتفاعی البته نباید تو شهرای بزر بزنی چون مجوز به راحتی نمی دن اما شهرای کوچیک که هنوز نداره 7 نفر هیئت موسس میخا که یکیشونم باید روحانی باشه
و یه تعداد دکتر که با مدارکشون بتونی مجوز رشته مرتبط با مدارکشون رو بگیری بازم دقیق تر اگه خواستی و جدا هدفت همینه پ خ بده تا کامل راهنمائیت کنم
بله هدفم همینه اگه ممکنه توضیحاتتون رو کاملتر بفرمایید راستی می گن یه پارتی از وزرا هم می خواد درسته؟؟:surprised:

ali135ugd

عضو جدید
نه پارتی نمیخاد
فقط تو شهرای بزرگ که معمولا غیر انتفاعی دارن امتیاز به راحتی نمیدند مراحل انجامش رو از دفتر گسترش هم میتونی بگیری اما سعی میکنم من هم اینجا بزارم یکم باید صبر کنی.

ahmad45199

عضو جدید
شنيده بودم ملت بانك ميزنن طلافروشي ميزنن نشنيده بودم كسي بخواد دانشگاه بزنه

Sarp

مدیر بازنشسته
بابا دانشگاه میخوای چیکار ؟
برو بانکی چیزی بزن . آخر وقت اداری هم بزن که لااقل چیزی دستتو بگیره .

a30r

عضو جدید
کاربر ممتاز
جیجر یه مجازی بزن بیشتر حال میده ها!!!
من اولین دانشجو از اونجایی که اولینها همیشه بورسیه هستن و مفتکی
من اول هم اکنون امس مرا جزبه ابلینها بزال لفن