میشه درباره مهندسی هسته ای توضیح بدین؟

salamichobaran

عضو جدید
سلام
رشته تحصیلی من مهندسی مواد-سرامیک هست . میخواستم ازتون بپرسم اگر بخوام برم مهندسی هسته ای چقدر بهم پیش نیاز میخوره ؟ اصلا به نظر شما این کار درستی هست یا نه؟ اصلا بازار کار داره ؟ نسبت به بقیه کم نمیارم ( مثلا اونایی که از رشته های دیگه میان):gol:

ramin 69

عضو جدید
من فقط اینو میدونم که تنها دانشگاهی که مهندسی هسته ای تو مقطع کارشناسی داره علوم تحقیقاته
بقیه دانشگاه ها کارشناسی ارشدشو دارن
بازار کارشم که دیگه بستگی به اوضاع سیاسی داره اگه بتونی بعد از فارغ التحصیلی وارد سازمان انرژی اتمی بشی بازار کار خوبی داره و گرنه آخرش بایداستاددانشگاه بشی

amkeshavarzir

عضو جدید
سلام
رشته تحصیلی من مهندسی مواد-سرامیک هست . میخواستم ازتون بپرسم اگر بخوام برم مهندسی هسته ای چقدر بهم پیش نیاز میخوره ؟ اصلا به نظر شما این کار درستی هست یا نه؟ اصلا بازار کار داره ؟ نسبت به بقیه کم نمیارم ( مثلا اونایی که از رشته های دیگه میان):gol:
سلام
باید خدمت شما عرض کنم که این رشته کاملا با دروسی که شما توی مواد میخونید تفاوت داره بهتر هستش که توی مواد ادامه تحصیل بدید چون مطالب کاملا مبنای ریز اتمی داره و درک اون برای شما سخته البته امکان پذیر هست با تلاسش زیاد
درمورد بازار کار بید بگم با توجه به اشاعه این رشته بازار کار خوبی در مقطع ارشد و دکتری داره
برای کارشناسی مهندسی هسته ای که فقط دانشگاه علوم تحقیقات ارائه میده بازار کار کم هستش

بالا