مکعب روبیک !!!

Eshragh-Archi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مکعب روبیک !!!

حتما میدونید مکعب روبیک چیه؟ یه بازی فکری معتاد کننده و همچنین اعصاب خورد کن !

این بازی فکریه توسط پرفسوری مجاری به نام ارنو روبیک در سال 1974 اختراع شد، تا سال 1979 این مکعب جادویی فقط در مجارستان به تولید و فروش میرسید
تا اینکه در همان سال این مکعب کم کم به آمریکا و اروپا راه یافت و نام ارنو روبیک را پرآوازه ساخت.
روبیک انواع مختلف داره مثل2.2.2 یا 3.3.3 یا 4.4.4 و یا حتی بیشتر که معروفترینش همون 3.3.3 هست.

حل و ارائه ی راه حلی برای حل این فکر-افزار تا مدتها فکر ریاضی دانها رو به خودش جلب کرد تا اینکه بالاخره در سال 1981 راه حلی ساده توسط جیمز جی نورس برای حل این مکعب جادویی پیدا شد
و در کتابی با همین عنوان راه حلشو به چاپ رسوند. هرچند از همون سال به بعد راه حلهای زیادی برای روبیک ارائه شد ولی ساده ترین راه توسط پرفسور ریاضی به نام دیوید سینگ مستر ارائه شد.
این راه حل بسیار ساده است و مکعب رو به صورت ردیف به ردیف از پایین تا بالا به سادگی به حل میرسونه. این راه حل ا دعا میکنه که مکعب رو در کمتر از 100 حرکت حل میکنه.
در سال 2007 توسط کامپیوتر راه حلی 26 حرکتی برای روبیک ارئه شد و در سال 2008 کوتاه ترین راه حل ممکن یعنی 22 حرکت برای روبیک کشف شد.

David Singmaster

همچنین هرساله مسابقه هایی برای حل کردن سریع روبیک در جهان برگذار میشه که رکورد حل سرعتی روبیک متعلق به فردی آلمانی به اسم Erik Akkersdijk و در مدت زمان 7.08 ثانیه است.

میتونید ویدو این حل رو در اینجا پیدا کنید.

بهترین رکورد ایران هم با مدت زمان 12.71 ثانیه است.

هر حرکت در حل روبیک باید حساب شده باشه وگرنه میتونه تمام زحمت چند ساعتتونه به هدر بده.

حتما شما هم مکعب روبیکی درست نشده تو خونه دارید، اگه میخوایید مکعبتون رو حل کنید از این PDF( حجم 1مگ) استفاده کنید و قدم به قدم واسه ی حلش اقدام کنید.
فقط اگه میخواید که از حل روبیک لذت ببرید، فورا جواب رو نگاه نکنید، اول هدف رو که در بالای هر صفحه سمت راست کشیده شده است رو نگاه کنید
و سعی کنید که خودتون به هدف برسید و اگه نتونستید به سراغ راه حل برید.

آخرین ویرایش:

Eshragh-Archi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
حالا فهمیدم چرا خاله ی شصت و اندی سالم چرا ساعتها تو خودش فورو میره
آخی..
راه حلی هم پیداکرده..

بعد از مدتها ما یه تاپیک از آبجی اشراق دیدیم بلاخره:lol:
اعصابم رو خورد میکنه این بازی، من که اصلاً نگاشم نمیکنم:razz:

مرسی مصطفی جان..:redface:
خیلی وقت بود تاپیک نزده بودم !

اعصاب خوردیش اینه که 8 تا خونه از مکعب هاشو درست کنی فقط یکیش بمونه !

Eshragh-Archi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من که حتی اصلاً نتونستم هیچیش رو درست کنم، خواهرم دو تا وجهش رو خودش درست کرد تنهایی ولی دیگه نتونست بقیه وجه هاش رو!!!

بیشتر از یه ساعت بخوای درستش کنی اعصاب آدمو خرد میکنه
بقیه شم بذاری واسه فردا آدم یادش میره .

بعضیا چشم بسته هم درستش میکنن !

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بیشتر از یه ساعت بخوای درستش کنی اعصاب آدمو خرد میکنه
بقیه شم بذاری واسه فردا آدم یادش میره .

بعضیا چشم بسته هم درستش میکنن !
آره دیدم، کلاً تو زندگیم از بازی فکری خوشم نمیومده:biggrin:

شما چقدرش رو تونستید درست کنید؟
از روی این فایل آموزشش رفتید ببینید درست میشه یا نه؟

Eshragh-Archi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آره دیدم، کلاً تو زندگیم از بازی فکری خوشم نمیومده:biggrin:

شما چقدرش رو تونستید درست کنید؟
از روی این فایل آموزشش رفتید ببینید درست میشه یا نه؟

:d
از هر وجهش از کل 9 تا خونش 4-5 خونه شو تونستم درست کنم..

بعضی وقتا هم از یه وجهش 7-8 خونشو درست کردم ...

فک کنم درستش این باشه که کل وجهاشو با هم جلو بری
توی فایل pdf دیدم ، همینجوریه !

مکعبشو ندارم خراب شده !

آخرین ویرایش:

m@ys@m

عضو جدید
کاربر ممتاز
کدومو..مکعبو یا آقاهه رو..؟

مكعب
آقاهه چه گناهي داره بيچاره !
راستي بچه ها نرم افزارش و پيدا كردم
حالا با خيال راحت مي تونين حلش كنين بدون ترس و واهمه

1. ابتدا بر روی لینک زیر کلیک کرده و نرم افزار مربوطه را دانلود کنید

دانلود نرم افزار مکعب روبیک

2. بعد از دانلود و ذخیره آن بر روی کامپیوتر خود آن را اجرا کنید و شکل مکعب خود را با استفاده از نرم افزار طراحی و بعد درست کنید

3. از منوی File گزینه New Cube را انتخاب کنید

4. بعد از انتخاب این گزینه شکل ظاهر می شود این شکل مکعب خالی را نمایش می دهد که اولین خانه آن در حال چشمک زدن بوده و رنگهای رایج در مکعب را در سمت چپ تصویر می بینید

5. حالا شما مکعب به هم ریخته خودتان را بر روی میز به حالت سه گوش قرار دهید که مثل مکعب خالی موجود در شکل 3 طرف آن را ببینید و شروع کنید با استفاده از رنگهای موجود در سمت چپ شکل مکعب خالی را مشابه مکعب خودتان در بیاورید. اگر دقت کنید هر رنگی را که شما انتخاب می کنید عدد روی رنگ ها یک عدد کم می شود این کار را تا آنجا باید ادامه دهید که کلیه اعداد روی رنگها صفر شود اگر احیاناً شما در طی کارتان اشتباه کرده باشید یکی از رنگها منفی خواهد شد و شما می توانید با زدن دکمه Next و یا Previous به عقب یا جلو رفته و با پیدا کردن خانه اشتباه آنرا تصحیح کنید

6. اگر همه خانه ها را درست وارد کرده باشید شکل شما دکمه ok ظاهر و پررنگ می شود و تمامی اعداد روی رنگ ها صفر می شود

7. بعد دکمه ok را کلیک کرده و از شکل جدید در منوی Slove گزینه Slove را انتخاب کنید

8. بعد از این کار شکل شما به حالت درمی آید که در آن دکمه Next را می بینید و تعداد مراحلی را که باید طی کنید تا شکل شما تکمیل شود در این شکل شما 100 مرحله را می بایست انجام دهید حال با کلیک بر روی دکمه Next و با توجه به چرخشی که نرم افزار انجام می دهد شما هم همانکار را بکنید تا بعداز اتمام تمام مراحل مکعب شما به شکل کامل شده در بیاد.

اگر چرخش مکعب خیلی سریع بود و شما متوجه آن نمی شوید می توانید سرعت چرخش آن را کم کنید برای این کار به منوی File گزینه Animation Speed را انتخاب و سرعت را تنظیم کنید.

آوای علم

مدیر تالار مشاوره
مدیر تالار
همیشه میگم ابجی خودمی بگو بی دلیل نیست

من دو سه ردیف همیشه درست می کردم

بقیه اش می گفتم خدا بزرگه :biggrin:

Eshragh-Archi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

E.lahe

عضو جدید
کاربر ممتاز
هر جا تشکر لازمه تموم میشه

اون قدیما 53 ثانیه درستش میکردم هاااا
ولی الان آخرین وجهش رو میمونم !

البته رکوردش بستگی به جنس مکعب همخ داره
این پلاستیکیها خیلی یه جورین !

Eshragh-Archi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
هر جا تشکر لازمه تموم میشه

اون قدیما 53 ثانیه درستش میکردم هاااا
ولی الان آخرین وجهش رو میمونم !

البته رکوردش بستگی به جنس مکعب همخ داره
این پلاستیکیها خیلی یه جورین !

:w30:

53 ثانیه ایولللل ...
کارت حرف نداره :w17:
باید توی دستت راحت بچرخه

E.lahe

عضو جدید
کاربر ممتاز
:w30:

53 ثانیه ایولللل ...
کارت حرف نداره :w17:
باید توی دستت راحت بچرخه
مال من یه جور پلاستیک بود
هم خوش دست بود
و هم خوب رو همدیگه میلغزیدند !
ولی اینایی که 1000 تومن میفروشن اصلا نمیلغزن !:w06: همون بهتر که یه چکش ورداری بزنی پخش و پلا بشن :w16::w02::w12:

Eshragh-Archi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مال من یه جور پلاستیک بود
هم خوش دست بود
و هم خوب رو همدیگه میلغزیدند !
ولی اینایی که 1000 تومن میفروشن اصلا نمیلغزن !:w06: همون بهتر که یه چکش ورداری بزنی پخش و پلا بشن :w16::w02::w12:

رفته بودم بخرم یکیش همونجا تومغازه توی دستم خورد شد ..:whistle:
این مرد عنکبوتی ها شو هم حتما دیدی ..:d

کوچولوترها از این عنکبوتی میخرن :d