مکانی برای تلپ شدن رشتیا!!!!!!!!!

AminNePo

عضو جدید
کاربر ممتاز
تفلون یه جائیه اونطرفا!!!!!!

اصلا تو برا چی میخوای بدونی آبجی من بچه کجاست؟؟؟؟؟؟/////

pme

عضو جدید
کاربر ممتاز
ای خدا من با اینا چیکار کنم، بعد میگن چرا گیر میدی...
together خانم جان
گیلکی که نتنی صحبت بکنی لااقل شیمی انگلیسیه ایپچه قوی بوکونید
اووووووووووو برر جان
مو ديكشنري نرم ( يا عمو:surprised:)
يه سووال چرا به خودمون ميگيم عمو؟:surprised:
سلام بر همه زاكان گول رشتي!
خوب ايسيد؟
خب مثل اينكه قرار بود ايه آشپزي هم ياد بديم
آفرين!
شوما را گيدي مردك خوب
مردي كه نتانه خو زنه چخرتمه چكونه به چه درد خوره آخه!ها؟؟
من با كمال ميل به همه شومان بالاخص دكتر فرشيد جان چخرتمه چكوني ياد دهم!
فقط الان نيبه
چون من باستي بشم نود بدينم نتانم چخرتمه چكونم!
شرمندم
فردا شمي را چكونم
:w17::w17::w17:
خيلي قشنگ ميحرفي:w27:
گيلكيش يادم اومد
قشنگ صوبته كني

فرشید_civil

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام بر همه زاكان گول رشتي!
خوب ايسيد؟
خب مثل اينكه قرار بود ايه آشپزي هم ياد بديم
آفرين!
شوما را گيدي مردك خوب
مردي كه نتانه خو زنه چخرتمه چكونه به چه درد خوره آخه!ها؟؟
من با كمال ميل به همه شومان بالاخص دكتر فرشيد جان چخرتمه چكوني ياد دهم!
فقط الان نيبه
چون من باستي بشم نود بدينم نتانم چخرتمه چكونم!
شرمندم
فردا شمي را چكونم

خدایاااااااااااا... من ننم تو چرا پسر نبوستی... اخه تو خسته نیبی اقد فوتبال دینی.
ایها الناس، ا خانوم مهندسی که دینید تک تک بازیانه اس اسه دینه، منی که طرفدار دو اتیشم حاله حوصله دیدنه بعضی بازیانه نرم. ولی ماشالله اشنه انرژی تمام ناشدنیه.
بابا تو دیگه کی هستی...
خانم جان من باید می زناکه چخرتمه چکونم یا اون مره؟ حالا چخرتمه درسته یا چغرتمه؟ شمان د خیلی غولیض بوگفتید...

pme

عضو جدید
کاربر ممتاز
خدایاااااااااااا... من ننم تو چرا پسر نبوستی... اخه تو خسته نیبی اقد فوتبال دینی.
ایها الناس، ا خانوم مهندسی که دینید تک تک بازیانه اس اسه دینه، منی که طرفدار دو اتیشم حاله حوصله دیدنه بعضی بازیانه نرم. ولی ماشالله اشنه انرژی تمام ناشدنیه.
بابا تو دیگه کی هستی...
خانم جان من باید می زناکه چخرتمه چکونم یا اون مره؟ حالا چخرتمه درسته یا چغرتمه؟ شمان د خیلی غولیض بوگفتید...
مگه فقط ريكن طرفدار فوتبال ايسن؟:surprised:

فرشید_civil

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
مگه فقط ريكن طرفدار فوتبال ايسن؟:surprised:

اشن فراتر از ایته طرفدارید...
مره یاده تاپیک کل کل استقلال و پرسپولیسه دورون ایته پرسپولیسیه چنان فیتیله پیچ بوکود که هنوز که هنوزه اثری ازش پیدا نیه

pme

عضو جدید
کاربر ممتاز
مره یاده تاپیک کل کل استقلال و پرسپولیسه دورون ایته پرسپولیسیه چنان فیتیله پیچ بوکود که هنوز که هنوزه اثری ازش پیدا نیه
به افتخارش يه كف مرتب:w17:
:lol:
:w15::w15::w15:
چه شکلک نااااااااااااازییییییییییییییی :w15:

خوشگله شکلک !!! :lol:

artmiss

عضو جدید
بابا تو دیگه کی هستی...

آخه دوكتور جان ايچي گي ترا
فوتبال كه پسر دوختر نره!
چخرتمه چكدونم پسر دوختر نره!
حالا اگه خوايي حتما ايا جنسيت معلوم بيبه خب كاملا موشخصه
فوتبال دوخترانه شينه چخرتمه چكودن هم مردكانه شين
ان ده سوال نره كه
رشتي هم بايد غوليض گب بزنه ده!
فكر كنم چخرتمه درست بيبه!

artmiss

عضو جدید
اووووووووووو برر جان

مو ديكشنري نرم ( يا عمو:surprised:)
يه سووال چرا به خودمون ميگيم عمو؟:surprised:

خيلي قشنگ ميحرفي:w27:
گيلكيش يادم اومد
قشنگ صوبته كني

شمي قوربان
قشنگ صوبته كني نه،قشنگ گب زني!
"عمو" هم فكر نكنم بدريم
بايد از حاجي واورسيم
هر چي بيبه اون امي پيشكسوته!

artmiss

عضو جدید

تا شوما نبيد كه امان نتانيم اظهار وجود بوكنيم برار جان
شوما امي هوايا خيلي داري
برارا قوربان!

فرشید_civil

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
چیشد این چخرتمه
من گشنمه!!!!!!!

بابا اینا فقط حرف میزنن، بیا الان خودم با زبان شیوای گیلکی بهتون یاد میدم.
اقایان و خانومان شیمی قلم و کاغذا بورید، خوایم یکی از غذاهای محبوب وخوشمزه گیلانیه شمره اموزش بدم.
مهندس ارتمیس بعلت مشغله کاری مره مامور بوکود که از شرمندگی شمان در بیم ... (البته در گوشی شمره بگم که اشن ا غذای بلد نبو چکونه مره سپر بلا بوکود، فقط نیشید انه نگید شمره بوگوفتم که می موهانه کنه)
خوب مواد لازم:
مرغ متوسط يک عدد
مرغانه 4 عدد
پياز سرخ شده 2 قاشق سوپ خوري
آرد يک قاشق سوپخوري
زعفران کمي (دلخواه)
فلفل به مقدار لازم

اهوم اوهوم...
ابتدا با ذکر بسم الله و سلام و صلوات بر روح پاک شهدا و ائمه اطهار و بجا اوردن دو رکعت نماز و ذکر شعار مرگ بر منافق و حزب فقط حزب علی رهبر فقط سید علی کارا شروع بوکونید. از الان به بعد تنیدی شیمی اهنگ مورد علاقه یه بنید و صد البته حرکات موزون هم تنید انجام بدید (اهاااااان بگردنا بگردن... منم چون عاشق فرامرز دعاییم ا اهنگا بنم: شب که شما بخانه زنی گیره بهانه ، زنی می امره قهره او دشمنه می جانه...) که برای سلامتی روح و جسم و صد البته خوشمزه تر شدن غذا کمک شایانی کنه، فقط زیاد تند نیبه که ممکنه در اثر حرکات بیش از حد غذا فگرده و شیمی خوشگله جانه بوسوزانه... خانومانه عزیزم در هر شرایطی حجابه رعایت بوکونید، لااقل در پختن غذا که خیلی مفیده چون شیمی موهان که طول هر کدام 54 سانته داخله غدا نکفه. (خانوم روسریتو بکش پایین، اسلامو زیر سوال نبر)...
ابتدا شیمی مرغا پاک بوکونید و قطعه قطعه هم بوکونید، سپس کمی مرغا سورخ بوکونید و با پیازو و زعفران حل بوکونید و با دو لیوان اب بنید بپزه...بعد تنید آردو با کمی روغن تفت بدید و به شیمی مورخ (مرغ) اضافه بوکونید. نمک و فلفل هم به مقدار لازم اضافه بوکونید، بعد مرغانه را در ظرفی جداگانه به هم بزنید و به شیمی چغرتمه و به قوله امی استاد چخرتمه اضافه بوکونید. بعد بنید تا شیمی غذا جا دکفه. حالا اگه خانوم تشریف دارید تنید تا زمانه آماده شدنه غذا به مطالعه کتب علمی بپردازید و اقایان هم تنید ایته تماس کوچیک با خوشنه LOVE بگیرید و اونه به خوردن یه غذای خوشمزه دعوت بوکونید. و تا نزول اجلال فرمودن سوگولیشان میز غذایه با هنرمندی هر چی تمامتر دیچینید (گول هم فراموش نبه . ترجیحا 10-12 عدد گوله سورخ قرمز رنگ). غذایه مواظب بیبید نسوزه، حرف زدن با تلفن بیش از 1 دقیقه نبه، بعد از تلفن زدن و چیدن میز تنید به شیمی قرو فر برسید
انم از اموزش چخرتمه ایشالله از هفته های بعد طرز تهیه سایر غذاها و چگونه گذراندنه وقت تا اماده شدنه غذا ره شمره اموزش دم تا اقد منت ا دخترانه نکشید تا امره اموزش غذا بدید.

آخرین ویرایش:

فرشید_civil

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
:w15::w15::w15:
چه شکلک نااااااااااااازییییییییییییییی :w15:

خوشگله شکلک !!! :lol:

اهااااان این درسته کم کم داری پیشرفت میکنی ولی همیشه لازم نیست صفتو فاعل جاش عوض شه. از عکساتم ممنون، فقط حال کن چی چغرتمه ای واستون درست کردم...
خوب امروز روزه امتحانه، سه تا سوال میپرسم زود تند سریع بدون تقلب باید جواب بدی، وگرنه...
وگرنه دوباره میپرسم:D
1-سیفتال (یا سفتال)؟
2- چی چی لاس؟
3- کولکاپیس؟

AminNePo

عضو جدید
کاربر ممتاز
تشکرررررررررررر خیلی زیاد
حالا یکی از دخملا بیاد اینو درست کنه من بخورم خیلی گشنمه!!!!!

AminNePo

عضو جدید
کاربر ممتاز
همشهری بزرگ کردی که برات غذا بپزه؟؟؟ :w00:
نمی خوام !!
بپز..سریع !!:w08:
آرهههههههههههه
حالا شانس آوردی نمیگم جورابای سهیلو بشوری!!!!!
من بلد نیستم
جای فلفل یهو دارچین میریزم!!!!!

فرشید_civil

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
تشکرررررررررررر خیلی زیاد
حالا یکی از دخملا بیاد اینو درست کنه من بخورم خیلی گشنمه!!!!!

همشهری بزرگ کردی که برات غذا بپزه؟؟؟ :w00:
نمی خوام !!
بپز..سریع !!:w08:

آرهههههههههههه
من بلد نیستم

اقا جان دعوا نگیرین، خوبه غذا رو همین الان گذاشتم رو گازا... وایسین نیم ساعت دیگه چکوده میشه:D
مهندس سارا تو برو فعلا جوابه سوالاتو بنویس 5 دقیقه دیگه به پایان امتحان نمونده تنبل خان

AminNePo

عضو جدید
کاربر ممتاز
اقا جان دعوا نگیرین، خوبه غذا رو همین الان گذاشتم رو گازا... وایسین نیم ساعت دیگه چکوده میشه:D
مهندس سارا تو برو فعلا جوابه سوالاتو بنویس 5 دقیقه دیگه به پایان امتحان نمونده تنبل خان
ای قربون دستت!!!!!
مراقب نمیخوای واسه امتحان؟؟؟؟؟؟/
(من چون بلد نیستم نمیتونم تقلب برسونم)

saraaa

عضو جدید
کاربر ممتاز
آرهههههههههههه
من بلد نیستم
اوهو....خوب چشم حاج مرتضی رو دور دیدیاااااا :mad::w00::w00:
:redface: نمی خوااااااااااااااااااااااامممممممممم