مکانیک دزفول(کمک)

mina1991

عضو جدید
سلام دوستانمن تازه مکانیک دزفول قبول شدمدوستانی که مکانیک دزفول میخونن لطفا یکم راجع به جو دانشگاه و استادا بگید وکلا مکانیکیای عزیز یه راهنمایی راجع به درسا کنید

حسين 1966

عضو جدید
در مورد دانشگاهتون من شنيدم که زياد سخت گير نيستند مخصوصاً اگه سيالات باشيد
خيليها تو چمران وقتي دو سه ترم نميتونند از بعضي استادا نمره بگيرن يه ترم دزفول مهمان ميشن با يه معدل خوبي برمي گردن:d
اما شما ترم اول با استادا گروه مکانيک کار نداريد چون فقط درسهاي پايه داريد (رياضي 1 ، فيزيک 1 ، شيمي ، زبان ، معارف ، تربيت بدني ، از فيزيک و شايدم نقشه 1 يا شايدم يه درس ديگه اي ...) که دو تاي اول خيلي مهمن و پيش نياز اولين درس تخصصيون يعني استاتيک اند
موفق باشيد

ghazaal.s

عضو جدید
با سلام.من که خودم دانشجوی مهندسی پتروشیمی دزفولم واقعا سختگیرن چه برسه به بچه های مکانیک.اما نترسین زیاد درس بخونین.خوابگاتون روناشه که اگه زیاد بارون بیاد میره زیر آب !

m_roshan

عضو جدید
سلام دوستانمن تازه مکانیک دزفول قبول شدمدوستانی که مکانیک دزفول میخونن لطفا یکم راجع به جو دانشگاه و استادا بگید وکلا مکانیکیای عزیز یه راهنمایی راجع به درسا کنید
سلام
منم دزفول مکانیک میخونم استاداش که عالیا ولی از نمره دادن خبری نیست باید درس بخونی:D:D:D:D

m_roshan

عضو جدید
با سلام.من که خودم دانشجوی مهندسی پتروشیمی دزفولم واقعا سختگیرن چه برسه به بچه های مکانیک.اما نترسین زیاد درس بخونین.خوابگاتون روناشه که اگه زیاد بارون بیاد میره زیر آب !
او ببرتو؟

esmaeili60

عضو جدید
کاربر ممتاز
در مورد دانشگاهتون من شنيدم که زياد سخت گير نيستند مخصوصاً اگه سيالات باشيد
خيليها تو چمران وقتي دو سه ترم نميتونند از بعضي استادا نمره بگيرن يه ترم دزفول مهمان ميشن با يه معدل خوبي برمي گردن:d
اما شما ترم اول با استادا گروه مکانيک کار نداريد چون فقط درسهاي پايه داريد (رياضي 1 ، فيزيک 1 ، شيمي ، زبان ، معارف ، تربيت بدني ، از فيزيک و شايدم نقشه 1 يا شايدم يه درس ديگه اي ...) که دو تاي اول خيلي مهمن و پيش نياز اولين درس تخصصيون يعني استاتيک اند
موفق باشيد

ايني كه تو ميگي جندي شاپوره شاخه شمالي

ولي اين طوري نيست

چون اساتيد مال چمرانه

خوب تو برو كوي آزادگان - من هم اونجا بودم

سلام
منم دزفول مکانیک میخونم استاداش که عالیا ولی از نمره دادن خبری نیست باید درس بخونی:D:D:D:D

هي بگو مدير گروهش

آزاد يا چمران

esmaeili60

عضو جدید
کاربر ممتاز
هی خوتی مهندس پولتنگری

نه خدا نكنه

اون كه داداشش هم رفت با يكي ديگه درسو گرفت

ولي باور كن از كوچيكي ميشناسمش

همش شوخي باهاش ميكردم

اگه ميدونستم قراره چي بشه مي...................

من عمران خوندم

mina1991

عضو جدید
ايني كه تو ميگي جندي شاپوره شاخه شمالي

ولي اين طوري نيست

چون اساتيد مال چمرانه

خوب تو برو كوي آزادگان - من هم اونجا بودم

هي بگو مدير گروهش

آزاد يا چمران

سراسری مگه دانشگاه دزفول از شاخه های چمرانه؟ااااا پس استادای بدش کین که باهاشون نگیرم؟

m_architect

عضو جدید
سراسری مگه دانشگاه دزفول از شاخه های چمرانه؟ااااا پس استادای بدش کین که باهاشون نگیرم؟

سلام. من تو دانشگاه جندی شاپور درس می خونم ولی خوب رشتم معماریه. در مورد دانشگاه بایدبگم تا سال 84 زیر شاخه چمران بود ولی الان مستقل شده و با نام دانشگاه صنعتی جندی شاپور دزفول شناخته میشه. از استادای شما فقط یه نفرو میشناس اونم چونیه مدت معاون دانشجویی بودو زیاد باش سرو کله میزدم! یه نکته مثبت که هست اینه که امسال برای اولین بار تو رشته مکانیک دانشجوی ارشد گرفته. پس خود به خود سطح استادا و دانشجوهاش میره بالاتر. نگران نباشید دانشگاه کوچیکی هست ولی به سرعت در حال پیشرفته.

در ضمن بی کار شدین یه سری به آتلیه های معماری بزنین! حال و هواش خیلی متفاوته با رشته خودتون. خوشحال میشیم

esmaeili60

عضو جدید
کاربر ممتاز

رفيقمون همه چيزو گفت

من عمران ميخوندم به همين خاطر زياد وارد نيستم

ولي اگه كسي درس بخونه ديگه خوب و بدش اختلافي ندارن

pedram.po

عضو جدید
منم برق میخونم اگه درس بخونی خوبه
ولی از جوش اصلا راضی نیستم
خیییییییییییییلی سخت گیرن

بالا