مکانیک خواجه نصیر یا صنعتی اصفهان(خیلی فوری)

whiterose

عضو جدید
اتفاقا برعكس...من خودم از 2 استاد(يكي در آمستردام و ديگري در كانادا )پرسيدم، در رشته هاي مهندسي KNTU وضع به مراتب بهتري داره....:gol:

zouyousefain

عضو جدید
سلام دوست عزیز
من دانشجوی برق خواجه نصیر هستم
به نظر من هر دو دانشگاه خوبن ولی مهم اینه که شهرتون کجاس و تو کدوم منطقه ای؟
مثلا من خودم رتبم تو سال ۸۷ شده بود ۱۵۰۸ که با این رتبه برق خواجه نصیر قبول شدم ولی برق صنعتی اصفهان نه...
به خاطر اینکه من کرج بودم و بومی تهران به حساب می آمدم ولی کسی که مثلا در شهرستان لرستان بود با همین رتبه صنعتی اصفهان قبول می شد ولی خواجه نصیر نه...
پس کاملا حواست به این بومی سازی و این چیزا باشه که یه وقت اشتباه نکنی :redface:

zouyousefain

عضو جدید
خواجه نصیر

خواجه نصیر

رتبه بندی دانشگاه ها براساس خیلی از معیار هاست که بعضیهاشون هم خیلی مهم نیست ..پس نمیتونیم به این رتبه بندی خیلی توجه کنیم...به نظر من این سوال جوابش کاملا مشخصه ..خواجه نصیر از بهترین دانشگاههای ایرانه (صد البته صنعتی اصفهان هم دانشگاه خوبیه) و اساتیدی با رزومه درخشان داره ..حتی فکر کردن هم نمیخواد 100% خواجه نصیر..البته باید به رفت و امدتم توجه کنی....چون خواجه نصیر خوابگاه نداره(این خودش یه دلیله واسه اینکه رتبه خواجه نصیرو بیاره پایین تو رتبه جهانی)
کی گفته خواجه نصیر خوابگاه نداره؟؟؟
اتقاقا ۲تا خوابگاه پسرانه داره ۲ تا دخترونه
تنها دلیلی که رتبه خواجه نصیر رو پایین میاره پراکندگی دانشگاهه

gtrfjn

عضو جدید
کی گفته خواجه نصیر خوابگاه نداره؟؟؟
اتقاقا ۲تا خوابگاه پسرانه داره ۲ تا دخترونه
تنها دلیلی که رتبه خواجه نصیر رو پایین میاره پراکندگی دانشگاهه

اره مثل اینکه من اشتباه کردم...اتفاقا بیشتر از 2 تا خوابگاهم داره:http://www.leitnerbox.ir/1387/10/معرفی-دانشگاه-صنعتی-خواجه-نصیر-الدین-ط/

mashti

عضو جدید
از همه نظر خواجه نصیر بهتره
منم فکر می کنم از نظر علمی اصفهان سر باشه
کتاب اصول علم مواد و عملیات حرارتی و اصول شکل دهی کتاب انتشارات دانشگاه صنعتی اصفهان رفرنسه
ولی کلا اصلا ندیدم از خواجه نصیر کتابی گل کنه

sina_oonline

عضو جدید
البته که خواجه نصیر....خواجه از بقیه دانشگاه های تهرون بدتره ولی بازم برا خودش کسیه

بالا