هدایت سنجی(نوعی روش اندازه گیری در شیمی تجزیه)
هموفیلی (بیماری مربوط به انعقاد خون )سوکسله (همونی که با حلال پترولیوم اتر پر میکنی بالنش رو ماده رو می پیچی تو کاغذ بعدش میذاری با غوطه وری روغنش استخراج شه و بعدش توی آون بقیه حلال رو درمیاری بعئ نمونه رو درمیاری و میزان زوغنشو حساب می کنی/ دستگاه استخراج /اندازه گیری روغن)
هموفیلی (بیماری مربوط به انعقاد خون )
ناهید(یکی از سیارات منظومه شمسی)
خدا دیکشنری را از ما نگیره، لامصب خیلی مفیده هاااااااا
آتنولول (پایین آورنده فشار خون بالا-ضد آنژین صدری)
لیتموس(یکی از شناسرگرهای رنگ در شیمی)اون یکی اسمش چی بود؟
دلتا(نماد تغییر و اختلاف مقادیر اولیه و ثانویه اینو ندونی کل یه مساله رو ممکنه اشتباه حل کنی و پاس نشی!)
ای بابا! با الف باید میگفتین نه للیتموس(یکی از شناسرگرهای رنگ در شیمی)
جالبه بدونید از لیسیتین برای تهیه سس مایونز استفاده میکنن، لیسیتین کمک میکنه روغن مایع و سرکه که دو فاز جدا هستند در یک فاز قرار بگیرند. هر چند که من از مایونز بدم میاد.اسمش چیه؟ نرم افزار بابیلون یا ای بوک؟
از بس اسم دارو می نویسی، هر دفعه می خوام اسم دارو بنویسم!! (مثلا الان لوراتادین!! این چی بود فقط اسمش یادمه)
لسیتین (یه امولسیفایر صنعتی/تجاری- فسفولیپید)
لوراتادین یه آنتی هیستامینه
نیاسین آمید (ضد کردم-ضد انگل)
دات (عدد انگلیسی اعشاری رو با دات باید بنویسی و بفرستی تا برات مساله حل کنن نه با ممیز!! پس و پیش می شه یکی هم باید اونو تصحیح کنه!! ممیز مال فارسیه/ خطابم به دوستمه)
تیابندازول (ضدکرم-ضد انگل)
همه چی گرونه، این نون را هم نخوریم که دیگه باید انگشت بمکیمتکراری
لواش(یه نان سنتی مسطح که نیازی به آرد قوی نیست، آرد و آبو نمک و خمیرمایه می زنن، مدت استراحت و چونه گیری و استراحت نهایی و البته ماشینی هم تولید می شه مشکلش ضایعات در اثر پخت ناکافی، سوختن و اینا بوده، الان که همه دیابتی ان و نون خورا کم شدن!! عزیزان این همه نون نخورین! والا 60 گرم کربوهیدرات توی رژیم سنتزی کافیه به ازای هر کیلو بدن فکر کنم/)
ریبوفلاوین(ویتامین B2)همه چی گرونه، این نون را هم نخوریم که دیگه باید انگشت بمکیم
شراینر (اسم نویسنده کتابی که مربوط به جداسازی و شناسایی ترکیبات آلی هستش و پدر ما دراومد تا پاسش کنیم)
ریبوفلاوین(ویتامین B2)
اینرسینیروی گرانشی (همونی که ما رو چسبونده به کف زمین اینه ها نه گرونی!!)
تب زرد(yellow fever(
نور تریپتلین (داروی ضد افسردگی)دی مدولاسیون (تحمیل زدایی)
نور تریپتلین (داروی ضد افسردگی)
نورتریپتلین من می دونی چیه؟؟
------------------------------------
نون آخر: نون اول
نوشیدنی تخمیری
یخ خشک در استون (جهت تهیه حمامی با دمای 75- درجه سانتی گراد)
ن تجویز میکنیم تا بتونیم دارو مون را بفروشیم دیگه![]()
حالا من با چی بگم خو!؟؟!؟!!؟ک یا ن؟
با هردوتاش میگم :
کمک فنر
ناحیه مرزی
[/B]
یکا (واحد unit برای کمیت ها/ معمولا SI باید باشه مگر اینکه نسبت باشه که فرقی نمی کنه )
اورلپت (داروی ضد صرع)
سلام عزیزم/خوبی جونم؟
سال جدیدتون مبارک باشه انشالله
تریستور
سلام عزیز دل شما خوبی؟
خعلی ممنون ایشالا سال خوبی برات باشه
ریزوبیوم (باکتری های خاکی تثبیت کننده ی نیتروژن)
ممنونم بهترین
مبدل موتور
ریبوزوم(اندامک بدون غشا و محل پروتئین سازی سلول)
خب توضیح بدین که چی هست دیگه!مدولاتور
![]()