ااااااااااااااااااااااااا.بقیه مشکلاتتون کی حل شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟خدا رو شکر این یه مشکلم حل شد !![]()
نه بابا تورو خدا !!!!!!!!!!!!!!!!!نميدونستم. بميرم كه چقزه مغزتو به كار انداختي.خوب شد گفتيتقصیری نداری تو
نهایت فعالیت مغزت تا همینجاست که فکر می کنی پاسور به خاطر عکسهاش ممنوعه
ميداني چه زماني پاسور آزاد ميشود .
1:ایا هنوز پاسور ممنوع هست
2:چرا پاسور ممنوع هست.عده ای کمی هستند که باهاش قمار میکنند.مثلا میشه یک فوتبال هم دید و سرش شرط بست و قمار کرد.یا میشه با شطرنج هم شرط بست و قمار کرد
3:این پیشبینی فوتبال که جدیدا مد شد.ایا حرام هست؟؟پس چرا اجازه اینکار به طور گسترده داداه میشه؟؟
لطفا به این 3 سوال جواب بدید
نه بابا تورو خدا !!!!!!!!!!!!!!!!!نميدونستم. بميرم كه چقزه مغزتو به كار انداختي.خوب شد گفتي
ميداني چه زماني پاسور آزاد ميشود .
.
.
هروقت مغزت از رسوبات وزنگارها وحقارت ها وعقده هاي و.و.و آزاد ميشود
.
.
.
ولي فعلاً براي مغزت زندان ابد ...........بريدند![]()
پاسور ، قمار ، یا هر چیزی از این قبیل به این دلیل ممنوع و حرام است چرا که صدمات فراوانی را به یک یا چند نفر از طرفین وارد می کند همانند نزول
اگه منظورت از پیش بینی همان هایی است که در برنامه های مثل "یک جهان یک جام" رخ می دهد به نظر من نباید ایرادی داشته باشد ، چرا که لطمه ای به کسی وارد نمی شود در هر ارگان و شرکتی بودجه ای برای تبلیغات داده می شود و این کار هم یک نوع تبلیغات است
اما نوعی از این پیش بینی بین مردم رواج افتاده که قبل از بازی نرخی را تعیین می کنند بر سر نتیجه ی بازی که اکثر این افراد همان قماربازهایی هستند که حتی کوچکترین سررشته ای از فوتبال ندارند و یا حتی نمی دانند چه تیم هایی یاهم بازی می کنند و ممکن است به راحتی پول های خود را از دست بدهند ، به نظر من این کار هم حرام است
شما الان روي سخنت با كيه؟ولش کن بابا ، میتونی از جوابی که در بالا داده به سطح فکریش پی ببری
چه شخصيت والايي داري. خجالت اوره. طرز صحبتت با يه دختر. متاسفم براتميداني چه زماني پاسور آزاد ميشود .
.
.
هروقت مغزت از رسوبات وزنگارها وحقارت ها وعقده هاي و.و.و آزاد ميشود
.
.
.
ولي فعلاً براي مغزت زندان ابد ...........بريدند![]()
من فقط پاسور را صرفا براي سرگرمي انتخاب ميكنيم. هيچ قماري هم در كار نيست1:ایا هنوز پاسور ممنوع هست
2:چرا پاسور ممنوع هست.عده ای کمی هستند که باهاش قمار میکنند.مثلا میشه یک فوتبال هم دید و سرش شرط بست و قمار کرد.یا میشه با شطرنج هم شرط بست و قمار کرد
3:این پیشبینی فوتبال که جدیدا مد شد.ایا حرام هست؟؟پس چرا اجازه اینکار به طور گسترده داداه میشه؟؟
لطفا به این 3 سوال جواب بدید
چه شخصيت والايي داري. خجالت اوره. طرز صحبتت با يه دختر. متاسفم برات
نوشته اصلي بوسيله bpcom http://www.www.www.iran-eng.ir/images/buttons/viewpost.gif
قرار بود به جای شاه هم عکس امام باشه
حتما تغيرات انجام خواهد شد![]()
آيا به تمسخر كشيدن وبه استهزاء وبه سخره در اوردن ؛............چه شخصيت والايي داري. خجالت اوره. طرز صحبتت با يه دختر. متاسفم برات
آيا به تمسخر كشيدن وبه استهزاء وبه سخره در اوردن ؛............
ارزشها وباورها يك مكتب ومذهب ..................
درست است يا خير ؟
اگر درست است
.
.
.سخنم را پس ميگيرم
.
.
دختر خوب ونازنين
خیلی از دوستان من خیلی با پاسور بازی میکنند ولی هیچکدومشون باهاش قمار نمیکنند.
دروغ چرا.
خودم هم چند بار بازی کردم.
ولی باهاش قمار نکردم.
1 ساعت با دوستامون خوش بودیم.
منظور من این برگه هایی هستند که میزنند .یعنی از 1000 تومان تا 100 هزار تومان میتونه پیشبینی کنی.
یعنی اگر از فوتبال شناخت داشته باشی.
اشکالی نداره ؟؟
شما الان روي سخنت با كيه؟
چه شخصيت والايي داري. خجالت اوره. طرز صحبتت با يه دختر. متاسفم برات
پس همان متنی که برای wasper نوشتم رو بخونیدمن فقط پاسور را صرفا براي سرگرمي انتخاب ميكنيم. هيچ قماري هم در كار نيست
ارزش ها و باورهاتون همین چند تا چیز ظاهری هست بعد اون وقت توهین به مردم هم جزو ارزش هاتونه؟
دوست عزیز ارزش مند ترین ارزشی که تو همه کتاب های آسمانی اومده رعایت حق مردم و ادب وانصافه. متاسفم که کتابتونو هم مثل چیزای دیگه ظاهرا عمل می کنید.
من به هيچ وجه قصد توهين نداشتم.با احترام به خاطر انسانیتتون نه به خاطر خانم بودنتون
از نظر من شما دچار تضاد شخصیتی هستید
دلیل این عکس و توهین به خانم های محجبه و آقایون محاسن دار و این مطلب شما
و همچنین به خاطر توهین به امام (ره)
پیشنهاد می کنم خود را به یک........ معرفی کنید
با احترام تمام
دوستدار انسانیت
اقاي محترم :ارزش ها و باورهاتون همین چند تا چیز ظاهری هست بعد اون وقت توهین به مردم هم جزو ارزش هاتونه؟
دوست عزیز ارزش مند ترین ارزشی که تو همه کتاب های آسمانی اومده رعایت حق مردم و ادب وانصافه. متاسفم که کتابتونو هم مثل چیزای دیگه ظاهرا عمل می کنید.
اين يه واقعيت تو جامعه ي ما هست. مانندتراژدي غمگيني بود تا نشون بديم كه ارزش ادما رو با اين چيزا وزن ميكننداگر همین چیزهای ظاهری و (بی اهمیت طبق گفته شما ) مهم نبودند ، امثال استارتر عزیز تمسخر نمی کردند
من به هيچ وجه قصد توهين نداشتم.