Sarp
مدیر بازنشسته
مصرف موز برای بهبود روحیه مفید است
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشكی تهران گفت: موز دارای برخی اسیدهای آمینه ضروری برای بدن است كه جویدن و آهسته بلعیدن آن در بهبود روحیه مفید است.
احمدرضا درستی مطلق افزود: انواع چای سبز و سیاه از نوشیدنی های مفید برای مغز هستند.
وی گفت: انواع نان و غلات با تأمین كروم به حافظه و یادگیری كمك می كنند، مصرف سیب با عسل و شیر حافظه و قدرت تمركز را افزایش می دهد.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشكی تهران اضافه كرد: موز در برخی منابع برای از بین بردن ضعف روحیه توصیه شده است. موز دارای برخی اسیدهای آمینه ضروری برای بدن است كه جویدن و آهسته بلعیدن آن را برای بهبود روحیه مفید است.
درستی گفت: مصرف روزانه 30 تا 60 گرم ماهی به ویژه از نوع سالمون ماكرل، ساردین و هرینگ توصیه می شود. روغن ماهی حاوی اسیدهای چرب امگا-3 است كه انتقال پیام های عصبی در سیستم مغزی و عصبی از یك سلول به دیگری را تسهیل می كند.
وی افزود: كودكانی كه امگا3 كافی دریافت نكرده باشند، ضریب هوشی كمتری دارند. هگزا انوئیك اسید (DHA) یكی از انواع اسیدهای چرب امگا3 هستند كه موجب بهبود سرعت، قدرت و كارایی مغز و حافظه، یادگیری و بهبود حالات روحی می شود.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشكی تهران گفت: افرادی كه ماهی مصرف نمی كنند، بهتر است روزانه یك كپسول امگا3 كه حداقل 650 میلی گرم تا یك گرم از این نوع چربی را در خود دارد، مصرف كنند.
منبع : farsnews.com
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشكی تهران گفت: موز دارای برخی اسیدهای آمینه ضروری برای بدن است كه جویدن و آهسته بلعیدن آن در بهبود روحیه مفید است.
احمدرضا درستی مطلق افزود: انواع چای سبز و سیاه از نوشیدنی های مفید برای مغز هستند.
وی گفت: انواع نان و غلات با تأمین كروم به حافظه و یادگیری كمك می كنند، مصرف سیب با عسل و شیر حافظه و قدرت تمركز را افزایش می دهد.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشكی تهران اضافه كرد: موز در برخی منابع برای از بین بردن ضعف روحیه توصیه شده است. موز دارای برخی اسیدهای آمینه ضروری برای بدن است كه جویدن و آهسته بلعیدن آن را برای بهبود روحیه مفید است.
درستی گفت: مصرف روزانه 30 تا 60 گرم ماهی به ویژه از نوع سالمون ماكرل، ساردین و هرینگ توصیه می شود. روغن ماهی حاوی اسیدهای چرب امگا-3 است كه انتقال پیام های عصبی در سیستم مغزی و عصبی از یك سلول به دیگری را تسهیل می كند.
وی افزود: كودكانی كه امگا3 كافی دریافت نكرده باشند، ضریب هوشی كمتری دارند. هگزا انوئیك اسید (DHA) یكی از انواع اسیدهای چرب امگا3 هستند كه موجب بهبود سرعت، قدرت و كارایی مغز و حافظه، یادگیری و بهبود حالات روحی می شود.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشكی تهران گفت: افرادی كه ماهی مصرف نمی كنند، بهتر است روزانه یك كپسول امگا3 كه حداقل 650 میلی گرم تا یك گرم از این نوع چربی را در خود دارد، مصرف كنند.
منبع : farsnews.com