موسسه ی غیر انتفاعی

ireng

عضو جدید
سلام به همگی
یه سوال مهم!!!!!!!!!!!!!!!!!
اگه شما یه روز دانشگاه غیر انتفاعی شیخ بهایی اصفهان (رشته برق الکترونیک) قبول میشدید مرفتید یا نه؟

ایا مدرکش معتبره.اصلا به درد میخوره دانشگاش یا نه؟
یا صبر می کردین سال دیگه(از نظر من این جوری بهتره)
اصلا شما جای من بودید چی کار می کردید؟
مرسی

سیندرلا

عضو جدید
سیندرلا

سیندرلا

بله عزیزم همکار من مهندس کامپیوتر هست و دانشگاه ازاد شهرستان خونده اطلاعاتش از یه دکترای الکترونیک بیشتره چون خودش دنبالش بوده الکی وقت پشت کنکور تلف نکن برو دنبال علم تو در اینده قوی و با سواد باش هیچ شرکت یا... ازت نمیپرسه معدلت چنده یا کجا خوندی این سوال رو از کسای میپرسن که کار بلد نیستن فقط واد خوندنو پاس کردنموفق باشی

Zargham

عضو جدید
کاربر ممتاز
بله عزیزم همکار من مهندس کامپیوتر هست و دانشگاه ازاد شهرستان خونده اطلاعاتش از یه دکترای الکترونیک بیشتره چون خودش دنبالش بوده الکی وقت پشت کنکور تلف نکن برو دنبال علم تو در اینده قوی و با سواد باش هیچ شرکت یا... ازت نمیپرسه معدلت چنده یا کجا خوندی این سوال رو از کسای میپرسن که کار بلد نیستن فقط واد خوندنو پاس کردنموفق باشی

دوست عزیزم سیندرلا جان این تصور شماست که فکر می کنید دوستتون که رشته کامپیوتره از یک دکترای الکترونیک بیشتر بلده:redface::redface::redface::redface::redface:
علوم مهندسی هم باید تئوری بدونی و هم عملی کارکرده باشی....
هر کدوم بدون اون یکی ارزش چندانی نداره...
پس بهتره دوستمونو اینجوری راهنمایی کنیم که بره ادامه تحصیل بده و با علاقه درسهاشو یاد بگیره که فردا توی بازار کار و در عمل کم نیاره...
موفق باشید

سیندرلا

عضو جدید
جناب اقای ضرغام

جناب اقای ضرغام

سلام ممنون از اینکه صحبتای من رو کامل کردید اما واقعا همکار من هم از نظر تئوری قوی هستند و هم عملی منظور من این بود ک دوست من بجای اتلاف وقت پشت کنکور به دنبال علم باشن که واقعا الان این سوال برای کسانی که میخوان برن به دنبال کار پیش نیاد که علم بهتر است یا مدرک؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!بازم از انتقاد شما متشکرم

HALMAS

عضو جدید
سلام ؛
من با حرفاي هردوتون موافقم به اضافه ي اينكه عمر بزرگ ترين ثروته ؛ پس فعلا برو درستو بخون در كنارش خودت تلاش كن هر چيزي رو كه نمي دوني / چه تئوري و چه عملي / يادبگيري تا بيخودي عمرت تلف نشه .
مطمئن باس در بزرگترين و معتبرترين دانشگاه هم در س بخوني خودت تلاش نكني ؛ زياد تفاوت نداره .

:gol:با سپاس / halmas /:gol:
:gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol: