سلام
من یه کم اطلاعات درمورد دانشگاهتون میخواستم برای انتخاب رشته کارشناسی نا پیوسته معماری؟؟؟
سطح دانشگاه و سطح اساتید و ...
سلام دوست عزیز . من دیگه فارغ التحصیل شدم . البته در مقطع کاردانی و الان برای کارشناسی تو دانشگاه طبری هستم . اما هنوزم همه فکر و ذکرم دانشگاه صنعتی و بچه های باحالش . من که طی دوسال تحصیل و انجام فعالیت تو انجمن علمی معماری ، چیزی جز خاطره ی خوب از صنعتی ندارم .
شما هم خوش آومدی
به امید هرچه بیش تر شدن اعضای دانشگاه در این سایت و همکاری ها هم کلامی های بیش تر
موفق باشید
سلام آلاله- من هم دانشجو صنعتی هستم رشته کارشناسی ناپیوسته ترم 5سلام.من آلاله آبي دانشجوي ترم3موسسه آموزش عالي(دانشگاه)صنعتي مازندران هستم.
خوشحال شدم وقتي ديدم يكي ازبچه هاي دانشگاه!اينجاست.
باآرزوي موفقيت بچه هاي ايران زمين
09101000456
فقط بچه هاي دانشگاه بزنگند!
s_v_h_2005@yahoo.comسلام.من آلاله آبي دانشجوي ترم3موسسه آموزش عالي(دانشگاه)صنعتي مازندران هستم.
09101000456
قفس داران غرورم را شکستند,بهارنارنج:
عطر بهار نارنج در باغ بيدارم ميكند
نميبينش اما صدايش مرا با خود می برد
عاشقم ميكند دلم برايش تنگ است
دلم براى ديدنش تنگ نمی دانم
اين ديدن و دلتنگی رخ می نمايد
نمی دانم! نمی دانم! نمی دانم...!
سلام.من آلاله آبي دانشجوي ترم3موسسه آموزش عالي(دانشگاه)صنعتي مازندران هستم.
09101000456
سلامسلام
این تاپیک مال این دانشگاست دیگه؟
موسسه غيرانتفاعي صنعتي مازندران بابل
اگه هست چه خوب
من امسال کنکور کارشناسی ناپیوسته دادم
رتبم 12 هزارشده
یکی از دوستام گفت این دانشگاه با بقیه غیر انتفاعیا فرق میکنه و شکل دبیرستان نیست
درسته؟
لطف میکنین یکم در مورد دانشگاهتون توضیح بدین
خوابگاه میده؟
تو چه شهریه؟
شهرش خوبه؟
سینما داره؟
ارزش داره از زاهدان بیام اونجا؟
عکسم میتونین بزارین ازش؟
خلاصه منو راهنمایی بکنین
ممنون
منتظرم
سلام
این تاپیک مال این دانشگاست دیگه؟
موسسه غيرانتفاعي صنعتي مازندران بابل
اگه هست چه خوب
من امسال کنکور کارشناسی ناپیوسته دادم
رتبم 12 هزارشده
یکی از دوستام گفت این دانشگاه با بقیه غیر انتفاعیا فرق میکنه و شکل دبیرستان نیست
درسته؟
لطف میکنین یکم در مورد دانشگاهتون توضیح بدین
خوابگاه میده؟
تو چه شهریه؟
شهرش خوبه؟
سینما داره؟
ارزش داره از زاهدان بیام اونجا؟
عکسم میتونین بزارین ازش؟
خلاصه منو راهنمایی بکنین
ممنون
منتظرم
KHeeeeeeeeili Foori , manam Daneshgahe SHoma dar omadam , reshteye SanaYeeسلام من کاردانی رو این دانشگاه خوندم از نظر سطح علمی اگه بخوای در سطح خوبی هست .
من با دانشجو های معماری زیادی رابطه دارم که تو دانشگا های شعریتی یا سوره و دانشگاههای دیگه ای که خیلی آس بودن درس خوندن ولی دانشگاهی که من درس خوندم هیچ کم و کاستی نداشته تازه خیلی از اکتیویته هایی که ما داشتیم اونا نداشتن. تازشم معماری رشته ی که باید خود دانشجو فعال باشه نه استاد . تو درسای تءوری استادای خیلی خوبی داشتیم.درسای عملی هم استاد فقط یه خط نشون میده بقیه با خودمون بود. من اونقدی از دانشگاهمون راضی بودم که کارشناسیمم با اینکه رتبم 1000 بود دانشگاه خودمون رو زدم.![]()