تو ایران که گواهینامه سرخوده
دوتا تک چرخ
گاز ترمز حله:دی
از کی گواهینامه دارین؟؟
بعد چند بار امتحان قبول شدین ؟//
یکم توضیح امتحان
چرا نمیری بگیری؟؟؟من ندارم:دی
پسر عموم داشت
اونم جز گاز و ترمز من ازش چیزی ندیدم:دی و چندتا تصادف:دی
دیگه با این شرایط فکر کنم تو بتونی بگیری
چرا نمیری بگیری؟؟؟
من نمیتونم چون تصادف نکردم
تحلیلت بهتر از بی بی سی هستشمن الان کاربردی نداره واسم
ماشین هست باهاش قان قان میکنم:دی
پس بهت پیشنهاد میکنم چند باری تصادف کنی بعد بگیری
البته..اگه میخوای از این cg125 , 150 ta 200 بگیری همون که گواهینامه بگیر
اگه میخوای موتور بالاتر بگیری که هست و به علت ممنوع بودن تو ایران من اسم نمیبرم باید دائما از دست پلیس فرار کنی.....پس بگیری نگیری فایده نداره
تحلیل رو داری؟:دی
کلام آخر امتحانش چجوریه و توضیح اگه داری بده--- اگه نداری بگو تا ببریمت زندان---من الان کاربردی نداره واسم
ماشین هست باهاش قان قان میکنم:دی
پس بهت پیشنهاد میکنم چند باری تصادف کنی بعد بگیری
البته..اگه میخوای از این cg125 , 150 ta 200 بگیری همون که گواهینامه بگیر
اگه میخوای موتور بالاتر بگیری که هست و به علت ممنوع بودن تو ایران من اسم نمیبرم باید دائما از دست پلیس فرار کنی.....پس بگیری نگیری فایده نداره
تحلیل رو داری؟:دی
کاری نداره اگه قبلش یه مدت با یه موتور تو پیاده رو شلوغ از بین مردم عبور کنی و به کسی نخوری میتونی همون بار اول تو امتحان گواهینامه موتور قبول شیسلام
گواهینامه تون رو از کی گرفتید و بعد چند بار امتحان دادن قبول شدید؟؟
میخام گواهینامه موتور بگیرم
امتحانش چطوریه؟؟چقد باید تمرین کنم و چجوری؟؟
با تشکر
کاری نداره اگه قبلش یه مدت با یه موتور تو پیاده رو شلوغ از بین مردم عبور کنی و به کسی نخوری میتونی همون بار اول تو امتحان گواهینامه موتور قبول شی
وری گوووووووددر مورد امتحان عملي گواهينامه:
بستگي داره شما كجا امتحان بدي.
شهرك آزمايش 4 تا (به قول خودمون) كله قندي داره كه فاصله اونها به اندازه ي 6 تا و 2/3 پا هست. (از طول موتور چند سانتي بيشتره)
فاصله مناسبه ولي موتورهاش.......
رفت شما از سمت راست شروع ميشه موانع رو رد ميكني و تا خطي كه بعد از آخرين مانع هست دور ميزني و اينبار از سمت چپ موانع رو رد ميكني.در شهرك آزمايش رفت در مسير سربالايي و برگشت در سرپاييني هست.
بيش از دنده يك اصلا نميتونيد بريد چون با سرعت زياد رد كردن موانع تقريبا غير ممكن ميشه.
تمرين هست كه ميتونه هر فرد رو قبول كنه.
قبلش تمرين فراوان كنيد.
البته نه با كاب،بلكه با سي جي 125 و حتي الامكان يه مقدار داغون،
ولي موانع تمرينيتون رو با فاصله كمتر از موانع امتحان بذاريد تا تبحر لازم رو پيدا كنيد،بعد رفته رفته اندازه موانع رو كمتر كنيد تا برسه به مثلا به اندازه طول موتور،
اگر با كمتر از اين فاصله هم كاملا بتونيد موتور رو رد كنيد از موانع راحت ميتونيد قبول شيد،
توجه داشته باشيد در طول مسير به هيچ وجه پاتون نبايد رو زمين قرار بگيره،
موتور نبايد كوچكترين برخوردي با موانع داشته باشه،
كمترين لرزشي نبايد در بدنتون مشهود باشه (از ديد افسر امتحان)
در رابطه با استفاده از كاب در امتحان هم بايد بگم كه نشدنيه،
البته ظاهرا زمانهاي گذشته هر كس ميتونست با موتور خودش امتحان بده ولي الان فقط با موتورهاي خود شهرك بايد امتحان بديد.
راستی اگه تونستی جزء نفرات اول برو چون وقتی صفحه کلاچ داغ میشه ...![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
جزوات دستنویس کلاس های حضوری مدار و کنترل خطی دکتر جبه دار در موسسه ماهان تابستان 90 | نیازمندی ها | 2 | |
N | لوازم دوربین دار | نیازمندی ها | 0 |