موبایل 6300

adonice

عضو جدید
سلام بچه ها:gol:، مموری کارتمو (1 گیگ) وقتی تو گوشیم می ندازم هرچی توش می ریزم نمی شناسه ده بار بیشتر فرمتش کردم هم با گوشی خودم هم با نوکیا 3250 هم با کامپیوتر اما نشد، یکی میگه ویروس گرفته اما جاوا که ویروس نمی گیره یکی دیگه میگه سوخته نمی دونم مشکل از کجاس؟ :cry: کمکککککککککککککک

متالیک

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام

عزیزم اول ببین 6300 اصلا مموری 1 گیگ رو ساپورت می کنه یا نه!؟ http://www.gsmarena.com/nokia_6300-1800.php آره ظاهرا تا دو گیگ هم ساپورت می کنه! ;)

باید دید وقتی گوشی شما مموری رو نمی شناسه شما چطوری فورمتش کردید!؟

مموری رو یه گوشی درست و حسابی دیگه تست کنید اگه رو یه گوشی دیگه هم جواب نداد احتمالا مموری اشکال داره

Saeed_askari

عضو جدید
کاربر ممتاز
من قبلآ 6300 داشتم
2 مشکل داره
1: زود باتری تموم میکنه
2: درست برنامه روش نصب نمیشه

ولی پلایرش اینا عالیه
شما یه کار کن
مموری رو بزن تو کامپیوتر
ببین اصلآ باز میشه
شاید مشکل از مموری باشه
چون واسه خودم پیش اومده
مموری بعد از مدتی خراب میشه یا به دلیل سرعت کم درست نمیخونه

adonice

عضو جدید
زدم به کامپیوتر اره باز میشه اهنگ یا عکس هم می ریزم قبول می کنه اما تو گوشی که می ذارم فرمت اونها را نمی خونه یا چیزی بلوتوس می کنم میگیره اما فرکتشونه نمی شناسه، پیش یه موبایل فروش بردم گفت نشونی هایی که میدی معلوم میشه رمت سوخته، می خوام ببینم واقعا سوخته یا نه؟:(

متالیک

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
رم وقتی بسوزه فرقی نمی کنه با رم ریدر تو کامپیوتر هم نمی آد

Saeed_askari

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام آقا سعید چرا جواب منو ندادی؟ :(بگو چیکار کنم

سلام
پست شما رو حالا دیدم
بعد از 6 روز!

راستشو بخایین من زیاد از مبایل سر در نمیارم
پیشنهاد میدم به این سایت برین
www.mobilestan.net

عضو شین
و سوالتونو تو بخش خودش مطرح کنید
یعنی این قسمت
http://www.mobilestan.net/forumdisplay.php?f=63

مطمعنآ جواب میدن

adonice

عضو جدید
سلام
پست شما رو حالا دیدم
بعد از 6 روز!

راستشو بخایین من زیاد از مبایل سر در نمیارم
پیشنهاد میدم به این سایت برین
www.mobilestan.net

عضو شین
و سوالتونو تو بخش خودش مطرح کنید
یعنی این قسمت
http://www.mobilestan.net/forumdisplay.php?f=63

مطمعنآ جواب میدن
سلام اقا سعید، من چند تا کتاب الکترونیکی ریختم تو گوشیم (6300) اما وقتی برنامه رو اجرا می کنم صفحه اوول و میاره ولی صفحه های بعد این ارورها رو میده:
PMM
Out Of Memory Error java/Lang/OutOfMemoryError
یا
FW
Out Of Memory Error java/Lang/OutOfMemoryError​
رم گوشیم 800 مگ جا دراه سایز این برنامه ها هم اخرش تا 200kb ، اما ارور میده، چیکار کنممممم؟:confused:

MOHSEN_ZBAZY

عضو جدید
سلام
دوست عزیز ایراد شما از سه جا بیشتر نمیتونه باشه
شما اگر رمتونو با ramrider توی کامپیوتر اجرا کردید ایراد از رم نیست
1. ممکن است از نرم افزار گوشی باشد
2.ممکن است ایراد از آی سی رم باشه
3.ممکن است ایراد از سوکت رم گوشیتون باشه
البته شمااول گوشیتونو reset کنید بعد اگر نشد format کنید اگر باز نشد اول روی مورد 2 کار کنید بعد 3:heart::heart::heart::heart::gol::gol::gol::gol:

MOHSEN_ZBAZY

عضو جدید
سلام بچه ها:gol:، مموری کارتمو (1 گیگ) وقتی تو گوشیم می ندازم هرچی توش می ریزم نمی شناسه ده بار بیشتر فرمتش کردم هم با گوشی خودم هم با نوکیا 3250 هم با کامپیوتر اما نشد، یکی میگه ویروس گرفته اما جاوا که ویروس نمی گیره یکی دیگه میگه سوخته نمی دونم مشکل از کجاس؟ :cry: کمکککککککککککککک
سلام
دوست عزیز ایراد شما از سه جا بیشتر نمیتونه باشه
شما اگر رمتونو با ramrider توی کامپیوتر اجرا کردید ایراد از رم نیست
1. ممکن است از نرم افزار گوشی باشد
2.ممکن است ایراد از آی سی رم باشه
3.ممکن است ایراد از سوکت رم گوشیتون باشه
البته شمااول گوشیتونو reset کنید بعد اگر نشد format کنید اگر باز نشد اول روی مورد 2 کار کنید بعد 3:heart::heart::heart::heart::gol::gol::gol::gol:

MOHSEN_ZBAZY

عضو جدید
زدم به کامپیوتر اره باز میشه اهنگ یا عکس هم می ریزم قبول می کنه اما تو گوشی که می ذارم فرمت اونها را نمی خونه یا چیزی بلوتوس می کنم میگیره اما فرکتشونه نمی شناسه، پیش یه موبایل فروش بردم گفت نشونی هایی که میدی معلوم میشه رمت سوخته، می خوام ببینم واقعا سوخته یا نه؟:(
دوست عزیز گوشی های java 2 به این صورت هستش شما تنها راهتون اینه که با هر pach جدیدی که برای گوشیتون میاد گوشیتون فلش کنید
در ضمن ببینید اون فایلی رو که توی گوشیتون اجرا نمی کنه توی کامپوتر delete میشه یا اگر نشد رمتون نیم سوز شده اگر شد تنها راهتون فلش

MOHSEN_ZBAZY

عضو جدید
دوست عزیز گوشی های java 2 به این صورت هستش شما تنها راهتون اینه که با هر pach جدیدی که برای گوشیتون میاد گوشیتون فلش کنید
در ضمن ببینید اون فایلی رو که توی گوشیتون اجرا نمی کنه توی کامپوتر delete میشه یا نه اگر نشد رمتون نیم سوز شده اگر شد تنها راهتون فلش