سلام،شما کدوم دانشگاه درس میخونین؟vayyyyyyyyyy. khosh be halet!!!!!!!!!!!!!!man 2 terme pish kargah ro vardashtam hanoz kelasesh tashkil nashode! asabemono khord karde!
خوش اومدیسلام ابجی فاطمه خوشبختم .من تازه بااین سایت آشنا شدم امیدوارم همدانشجوی خوبی براتون باشم .دانشجو مهندسی مدیریت اجرایی پیام نور واحد ایلام
با سلام. واقعا سایت عالی دارید. من هم کارشناسی ام را صنایع خوندم و ارشد MBA میخواهم بخونم. خوشحال میشوم که کمکتان کنم.
بله باید برای اینکه عضو نظام بشیم کاری کنیم.
من به مسکن وشهرسازی نامه نوشتم اما اونابعد8 ماه بهم جوابی ندادن!!!
حالا به طور مثال اگه ما اومدیم یه درس از صنایع پاس کردیم یه درس از عمران یه درس از برق که جمعا بشه 12 واحد اختیاری تکلیف گرایش چی میشه؟
یعنی توی این رشته این قانون هست که حتما باید دروس فقط یک گرایش رو پاس کرد ؟
من یه بارم توی تایپیک ایدی ها نوشتم منم ریزنمراتمو برای سازمان مسکن فرستادم اونا هم برای وزات خونه تهران فرستادن .2ماه شده ولی جوابشو ندادن .ایشا... جور شه ما از این بلاتکلیفی دربیایم.
اگه بفهمیم بازار کارش چیه نصفه مشکلات این رشته حل میشه.
چرا اینهمه خودتو اذیت میکنی/؟؟؟؟؟کدوم پودمان رو گذروندی؟؟؟؟؟؟ تا بهت بگم بعد ایمیلتو برام پیام بزار
سلام دوستان من رشته مهندسی مدیریت اجرایی خوندم و تک تک دوروسم را با عشق خوندم و در این رشته در کل کشور شاگرد اول شدم و عاشق این رشته هستم ولی متاسفانه وارد بازار کار که شدم هیچ کسی قبولم نکرد این رشته هنوز خوب معرفی نشده و قابلیت آن هنوز مشخص نشدهبیایید برای آن تدبیری بیندیشیم
چرا اینهمه خودتو اذیت میکنی/؟؟؟؟؟کدوم پودمان رو گذروندی؟؟؟؟؟؟ تا بهت بگم بعد ایمیلتو برام پیام بزار
دامروز نظام مهندسی گفت که این رشته عضو نظام نمیتونه باشه.
مبارک باشه من که با رشتمون خیی داارم حال میکنم.![]()
سلام به همگی.
میبینم که آقای علیرضا هنوز به بچه ها امیدواری الکی میده.آخه برادر برا چی این کار رو میکنی؟!
من الان 1 ساله فارغ التحصیل شدم.از سال 87 تا حالا دنبال اینم که ببینم کجا با مدرک رشته ما کار مناسب وجود داره.تا الان به این نتایج رسیدم:
1.دوستان میتونن مدرک رو بیخیال بشن و دنبال کاری برن که به مدرک ما ربطی نداره شاید بعد از یه مدت دوندگی یه کاری پیدا کنن.
2.دوستان اگه پارتی داشته باشن اصلا به مدرک احتیاج ندارن.
3.دوستان برن ارشد رو حتما در یه رشته ای که بازار کار مناسب داره بگیرن و برن سر کار.
4.دوستان بیخیال سر کار رفتن بشن (البته خانم ها)
البته جدیدا دارم از یه اداره ای این موضوع رشتمونو پیگیری میکنم که در صورت رسیدن به نتیجه قابل قبول حتما براتون توضیح میدم.
شما که عمرانید بیشتر باید در پروژه ها باشید میگن نمینویسند اما شما لیست دروس گذرانده را ک داریدمن خودمو اذیت نمیکنم دیگرانن که مارو اذیت میکنن؟من گرایش عمرانو برداشتم درسای مکانیک خاک,قوانین حاکم؛تحلیل سازه,ماشین آلات رو از اختیاریا پاس کردم.جوابمو که نوشتید که بگم مکانیکم برای تاسیساتم جواب میده؟ میگن تو مدرک نمینویسه گرایش چیه.
ایمیلم هم:safarbali.lida@gmail.com
د
نظام مهندسی لیستی از ذروسی رو ک پاس کردید رو از کردید رو ازتون میگیره تازه گیا توی پرتابل پیام نور نوشته بود ک رشته ما یکی از شاخه های مکانیک شده
والله اینجا که من سوال کردم گفتن شما میتونید برای تاسیسات نظام مهندسی امتحان بدید
شما که عمرانید بیشتر باید در پروژه ها باشید میگن نمینویسند اما شما لیست دروس گذرانده را ک دارید
سلام دوستان من رشته مهندسی مدیریت اجرایی خوندم و تک تک دوروسم را با عشق خوندم و در این رشته در کل کشور شاگرد اول شدم و عاشق این رشته هستم ولی متاسفانه وارد بازار کار که شدم هیچ کسی قبولم نکرد این رشته هنوز خوب معرفی نشده و قابلیت آن هنوز مشخص نشدهبیایید برای آن تدبیری بیندیشیم
سلام از کجا اطلاع پیدا کنیم که می تونیم نظام مهندسی امتحان بدیم میشه لطفا راهنماییم کنی؟