مهندسین ساخت و تولید منو راهنمایی کنید

رزا87

عضو جدید
سلام دوستان عزیز من الان دانشجوی مهندسی برق گرایش بیوالکتریک هستم ولی مهندسی مکانیک رو بیشتر دوس دارم,در مورد این گرایش مکانیک چیزیه زیادی نمیدونم ممنون میشم کمکم کنید چون میخوام تغییر رشته بدم و برم مکانیک گرایش ساخت و تولید بخونم-همه میگن این گرایش خیلی سنگینه مخصوصا واحدای عملیش درسته؟

y.ghaderi.mpe

عضو جدید
ساخت و تولید گل رشته های مکانیک .دوسال اول یه ذره کارگاهات زیاد اما بعد کم میشه ولی در کل خیلی بهتر از جامدات وسیالات

zarghami1

عضو جدید
حیفه برق نیست!
میدونی تغییر فیلد چه کاره سختیه؟
کی گفته ابن کار و بکنی @! :smile:

نمیدونم چه قدر از برق خوندی و چه قدر از ساخت میدونی! اصه اون قدر خوندی که بفهمی که بدت میاد؟

اگه با محیط های کاؤگاهی و سوله و گریس و سوهان ..... اینا حال میکنی بیا! چون یه مهندس ساختی تو این محیط هاس! فک نکن یه مهندس لپ تاپ به دست پشته میزی میشی! کلاس مهندس های برق یه کم بیشتره! (در آمد برقی هام یه کم بیشتره) هزینه شروع به کاره ساخت هم بیشتره.... :)
حسابی ترسوندمت!

ولی جالبی های ساخت: توانایی پیاده کردن خلاقیت هات خیله، صنعت مادره! گرایشش های شغلی زیاده! (دستت بازه) و ....

ولی ذهنه خلاق میخواد. اگه خیلی وقته که با برق سر و کار داری این کار خوب نیست!
تو ساخت کسایی که خیلی وقته با ماشین و بزاده و سوهان و کازگاه سر و کار دازن خرف اول رو میزنن! (از ساخت چیزی میدونی؟) :que:

امید وارم حسابی تزسونده باشمت! :biggrin:;)
موفق باشی!

MEOM66

عضو جدید
سلام دوستان عزیز من الان دانشجوی مهندسی برق گرایش بیوالکتریک هستم ولی مهندسی مکانیک رو بیشتر دوس دارم,در مورد این گرایش مکانیک چیزیه زیادی نمیدونم ممنون میشم کمکم کنید چون میخوام تغییر رشته بدم و برم مکانیک گرایش ساخت و تولید بخونم-همه میگن این گرایش خیلی سنگینه مخصوصا واحدای عملیش درسته؟

سلام مهندس عزیز
اول کاملا در مورد تغییر رشته فکر کن و 100% مطمئن شو بعد اقدام به تغییر کن.
به هر حال به عنوان یک عضو کوچک از جامعه ی ساخت تولید به شما خوش آمد میگم
اینم اطلاعات مختصری در مورد (تنها رشته کاملا مهندسی) ساخت تولید

MEOM66

عضو جدید
مهندسی ساخت و تولید

مهندسان ساخت و تولید سنسورهای به کار رفته در کیسه ی هوای خودروی شما ، نوک چاپ در چاپگر ، و کلید اپتیک در تلفن همراه شما را می سازند . آن ها همچنین در زمینه ی تولید موتورهای جت کوچک ، تلسکوپ های پیشرفته ، سمعک های درون گوشی ، ریزپردازنده ها ، و نیز تولید سبز مشغول به فعالیتند . فارغ التحصیلین این رشته یاد می گیرند چگونه از طریق میکروماشین کاری بر روی نوک یک سوزن بنویسند ، رباتی را کنترل کنند ، به کمک رایانه مدل های سه بعدی پیچیده بسازند و یک طرح را به یک ماشین پرسرعت انتقال دهند تا آن را بسازد .
طبق انجمن مهندسان ساخت و تولید ، مهندسی ساخت و تولید با این عبارت مشخص شده است : " رشته ای از مهندسی است که به تحصیلات و تجاربی نیازمند است تا رویه های مهندسی را در پروسه های تولید و شیوه های تولید را در صنعت بفهمد ، به کار گیرد و کنترل کند . و به توان بزنامه ریزی در فرایند های تولید نیازمند است تا درباره ی ابزار ها ، روند ها و ماشین آلات و تجهیزات تحقیق کند و آنها را بهبود بخشد و امکانات و سیستم ها را برای تولید فراورده های با کیفیت و هزینه ی بهینه یکی کند ."

zarghami1

عضو جدید
مهندسی ساخت و تولید

مهندسان ساخت و تولید سنسورهای به کار رفته در کیسه ی هوای خودروی شما ، نوک چاپ در چاپگر ، و کلید اپتیک در تلفن همراه شما را می سازند . آن ها همچنین در زمینه ی تولید موتورهای جت کوچک ، تلسکوپ های پیشرفته ، سمعک های درون گوشی ، ریزپردازنده ها ، و نیز تولید سبز مشغول به فعالیتند . فارغ التحصیلین این رشته یاد می گیرند چگونه از طریق میکروماشین کاری بر روی نوک یک سوزن بنویسند ، رباتی را کنترل کنند ، به کمک رایانه مدل های سه بعدی پیچیده بسازند و یک طرح را به یک ماشین پرسرعت انتقال دهند تا آن را بسازد .
طبق انجمن مهندسان ساخت و تولید ، مهندسی ساخت و تولید با این عبارت مشخص شده است : " رشته ای از مهندسی است که به تحصیلات و تجاربی نیازمند است تا رویه های مهندسی را در پروسه های تولید و شیوه های تولید را در صنعت بفهمد ، به کار گیرد و کنترل کند . و به توان بزنامه ریزی در فرایند های تولید نیازمند است تا درباره ی ابزار ها ، روند ها و ماشین آلات و تجهیزات تحقیق کند و آنها را بهبود بخشد و امکانات و سیستم ها را برای تولید فراورده های با کیفیت و هزینه ی بهینه یکی کند ."

البته که توضیحات این دوستمون خیلی کاملتره! اما من هنوز فک میکنم که کاملا مهندسی نیست! :)

nicemkh2008

عضو جدید
salam. man khodam daaneshjuye mohandesie sanaayeam ke shabaahat besyaari be mohandesie saakhto tolid dare. be nazare man in behtarin geraayeshe mekaanike chon ham be mabhase taraahi va saakht mipardaaze va hah kare modiriatio anjaam mide. inke to betuni faraayande taraahi va saakhto behine va maghrun be sarfe konikheyli jaalebe. dar zemn gostareye kaaresh kheyli bishtar az geraayesh haaye dige mekaanike. bazar kare kheyli khubi dare. baazam age komak khaasti dar khedmatam. ya ali

morteza_yaz2000

عضو جدید
سلام دوست عزیز
ساخت و تولید مادر تمام رشته هاست
شما اگه علاقه داری وارد این رشته بشی باید یه چیزی رو در نظر داشته باشی که برای ورود به این رشته اگه می خوای در تمام زمینه هاش موفق باشی و فقط به دنبال مدرک نباشی مثل خیلی ها باید یه فنی باشی چون بعضی از مباحث اونو تا فنی نباشی نمی فهمی
متاسفانه شرایط تحصیلی ایران این اجازه رو داده که هر کس با هر مدرکی ( غیر فنی) وارد این رشته بشن . اینو برای توهین به دکسی نگفتم برای اطلاع خودت گفتم چون فردا روز وارد یه محیط کاری که بشی اگه فنی نباشی یه کاگر ساده ی بیسواد به راحتی دستت می ندازه .
آینده شغلی هم خوبی داره فقط یه کم تلاش و همت می خواد
;)

hosseintak67

عضو جدید
salam mohandes be nazare man sakhto tolid baraye shoma dokhtara sangine bekhosos inke bazare karesh chandan ba fizike shoma tanasobi nadare va ye mohandese sakht niaz be ye rohiye jangande dare ke shoma dokhtara kamtar be an tavajoh mokonin shoma berid sayalat ya jamedat chon reshtehaye teorikand va shoma movafagh tarin har chand bargh az in dota gerayesh behtare....

TASHA

عضو جدید
سلام دوست عزیز
ببینید توی کشور ما علاقه حرف نمی زنه بلکه امکانات رفاهی حرف اول رو میزنه؟شما باید به این فکر کنید که هر رشته ایی رو که در آن مشغول به تحصیل هستید بازارکار داره یا نه.مثلا اونقدری که توی کشور اسپانیا به موسیقی اهمیت می دهند توی کشور ما موسیقی جایگاهی نداره.من دوستدار رشته موسیقی بودم ولی به خاطر اوضاع جامعه ساخت و تولید رو انتخاب کردم که واقعا دوستش دارم.به نظر من بین رشته های فنی هیچ فرقی نیست فقط سعی کن از یک دانشگاه معتبر فارغ التحصیل بشی و بار علمی خودت رو بالا ببری.به قول ناپلئون:سه گروه همیشه جایگاه مطلوبی دارند:1دانشمند2صنعتگر3موسیقیدان

پیروز سربلند پاینده باشید

mehdisato66

عضو جدید

سلام من موقع انتخاب رشته 39 انتخاب برق زدم 1 انتخاب مكانيك كه همون مكانيكو قبول شدم اما الان خدارو شكر ميكنم كه برق قبول نشدم چون الان ميبينم كه مكانيكو بيشتر دوست دارم اما در رابطه با تغيير رشته حتما فكراتو كن و تصميم درستو بگير .:):):):)

arash ersali

عضو جدید
ساخت و توليد حرف نداره ولي برا اونايي كه هنرستاني بودن بعد هم كارداني گرفتن و حالا مهندسي حتي اونايي كه از رياضي هم اومدن ساخت و توليد مشكل زياد دارن همون برق رو ادامه بدي خيلي بهتره

بالا