مهندسین به اینجا سری بزنید

وضعیت
موضوع بسته شده است.

امیر Amir

کاربر حرفه ای
این لینک ها کتب صنایع هست که به زبان انگلیسی هست.

خیلی جالبه. لااقل میتونید زبان انگلیسیتونو تقویت کنید

عاطفه خدادی

عضو جدید
این لینک ها کتب صنایع هست که به زبان انگلیسی هست.

خیلی جالبه. لااقل میتونید زبان انگلیسیتونو تقویت کنید

من به دو تا از لینکها سر زدم البته بیشتر از اسم اونا خوشم اومد (مدیرت زمان و تصمیم گیری بهتر)به نظرم کاربردین هنوز فرصت خودنش را پیدا نکردم شاید هم خیلی تخصصی باشن و من هنوز زبان تخصصی پاس نکردم! اما یه پیشنهاد دارم چه طوره یه فراخوان اعلام کنیم مبنی بر این که این مقالات رو ترجمه کنن بعد بحث های تخصصی راجع هر مبحثی رو ائه بدیم
فکر میکنم اینطوری کمک شایانی به ارتقای دانش مهندسی اعضا بشه

امیر Amir

کاربر حرفه ای
من اگه میدونستم چه طوری که به شما نمیگفتم:que:

با سلام
برای مثال کتابی که عکس اون رو فایل ضمیمه قرار دادم کتابی هست که هم میتونه کمک به زبان انگلیسی افراد بکنه و هم شاید یک افق فکری برای دوستان باز بکنه.

شخصا کتاب DICIPLINE POCKETBOOK از سری کتابهای MANAGEMENT POCKETBOOK
SERIES رو دانلود کردم و PDF اون رو وقتی PRINT گرفتم کتابی 105 صفحه ای شد و متنی بسیار ساده و روان داره,
کتابهای مدیریت پروژه و این قبیل رو لینک اونهای هم الان در اختیارتون هست رو هنوز دانلود نکردم.

حالا دوستان هر جور مایل هستند میتونند عمل بکنند,
من معلم نیستم و دوست هم ندارم باشم اما اگر میخوایید مباحث اینجوری راه اندازی بکنید اگر کسی شرکت نکنه و هیچ گونه علاقه ای هم در شرکت نبینم من هم از همین الان انصراف خودم رو قطعی میدونم.

پیوست ها

• des.jpg
    des.jpg
    24.9 کیلوبایت · بازدیدها: 0

عاطفه خدادی

عضو جدید
با سلام
برای مثال کتابی که عکس اون رو فایل ضمیمه قرار دادم کتابی هست که هم میتونه کمک به زبان انگلیسی افراد بکنه و هم شاید یک افق فکری برای دوستان باز بکنه.

شخصا کتاب DICIPLINE POCKETBOOK از سری کتابهای MANAGEMENT POCKETBOOK
SERIES رو دانلود کردم و PDF اون رو وقتی PRINT گرفتم کتابی 105 صفحه ای شد و متنی بسیار ساده و روان داره,
کتابهای مدیریت پروژه و این قبیل رو لینک اونهای هم الان در اختیارتون هست رو هنوز دانلود نکردم.

حالا دوستان هر جور مایل هستند میتونند عمل بکنند,
من معلم نیستم و دوست هم ندارم باشم اما اگر میخوایید مباحث اینجوری راه اندازی بکنید اگر کسی شرکت نکنه و هیچ گونه علاقه ای هم در شرکت نبینم من هم از همین الان انصراف خودم رو قطعی میدونم.

سلام
من با نظرتون مبنی بر این که متون این کتب ساده هستند موافقم اما در حد 2 تا لینک اول اجازه بدید لینکهای دیگه رو هم دانلود کنم ببینم متنشون چطوری آیا خودم به شخصه از پسش بر می یام بعد! عنوان این لینکها هست (مدیریت پروژه)(مدیریت ریسک در پروژه)(آمار مهندسی)حتی اسم این لینکها هم منو ترقیب میکنه که ببینم در مورد چی هستن!(بدون مبالغه) برای ترجمه هم فکر نکنم نیازی باشه که حتما تحت الفظی هر کدوم رو ترجمه کنیم به هر حال دوستانی که پی این چیزا میان قبلا واحدهای مربوطه رو پاس کردند اگر فقط کسی باشه که بتونه صحت هر ترجمه رو تایید کنه کافیه
اما درمورد میزان استقبالی که میشه هیچ تضمینی وجود نداره
این ایده به این خاطر به ذهنم رسید که وجود یک بخش تحت عنوان مقالات انگیلیسی روتوی این سایت کم دیدم بی شک یه همچین بخشی میتونه مفید باشه استادای ما که از ترم اول ازمون تحقیق های زبان اصلی با ترجمه می خواستند

امیر Amir

کاربر حرفه ای
سلام
من با نظرتون مبنی بر این که متون این کتب ساده هستند موافقم اما در حد 2 تا لینک اول اجازه بدید لینکهای دیگه رو هم دانلود کنم ببینم متنشون چطوری آیا خودم به شخصه از پسش بر می یام بعد! عنوان این لینکها هست (مدیریت پروژه)(مدیریت ریسک در پروژه)(آمار مهندسی)حتی اسم این لینکها هم منو ترقیب میکنه که ببینم در مورد چی هستن!(بدون مبالغه) برای ترجمه هم فکر نکنم نیازی باشه که حتما تحت الفظی هر کدوم رو ترجمه کنیم به هر حال دوستانی که پی این چیزا میان قبلا واحدهای مربوطه رو پاس کردند اگر فقط کسی باشه که بتونه صحت هر ترجمه رو تایید کنه کافیه
اما درمورد میزان استقبالی که میشه هیچ تضمینی وجود نداره
این ایده به این خاطر به ذهنم رسید که وجود یک بخش تحت عنوان مقالات انگیلیسی روتوی این سایت کم دیدم بی شک یه همچین بخشی میتونه مفید باشه استادای ما که از ترم اول ازمون تحقیق های زبان اصلی با ترجمه می خواستند
صلاح مملکت خویش خسروان دانند.

من یک نفر از همه چیز در این تالار انصراف دادم.

وقت رو باید جایی گذاشت که یک بازخوردی داشته باشه...

شما هم هر جور مایلین عمل کنید.

با احترام

امیر Amir

کاربر حرفه ای
با سلام,
اگر مقاله به زبان انگلیسی هم جسارتا داشتین من طالب اولش هستم:)

در هر زمینه ای از صنایع بود فرقی برای من نمیکنه.

با احترام

امیر

ind.eng

عضو جدید
با سلام,
اگر مقاله به زبان انگلیسی هم جسارتا داشتین من طالب اولش هستم:)

در هر زمینه ای از صنایع بود فرقی برای من نمیکنه.

با احترام

امیر

شما خودتون صاحب نظرید ولی اگر در هر زمینه ای مطلب خواستید خوشحال میشم کاری

از دستم بر بیاد

thanks

امیر Amir

کاربر حرفه ای
شما خودتون صاحب نظرید ولی اگر در هر زمینه ای مطلب خواستید خوشحال میشم کاری

از دستم بر بیاد

thanks
اگر براتون مقدور هست کم کم این تاپیک رو به روز کنید و در یک پریود زمانی مشخص لینک هایی مشخص از فیلد های مختلف رو قرار بدین ممنون میشم.

شخصا دنبال متون عمومی در مورد مهندس صنایع هستم و اینکه متن در مورد کنترل کیفیت و مدیریت اجرایی.

با احترام

امیر

امیر Amir

کاربر حرفه ای
به نظر من...کنترل کیفیت

البته

شما مختار و تصمیم گیرنده نهایی هستین.

ind.eng

عضو جدید
حضور و نقش پررنگ مهندسی صنایع در تمامی زمینه ها اثبات شده از همین رو

این link رو قرار دادم تا ببینید در شرکتی چون walt disney که به نظر میرسد

هیچ ارتباطی با صنعت ندارد چگونه از این رشته استفاده میکند