*** مهم ***

zeinab68

عضو جدید
کاربر ممتاز
روش جدید سرقت از طریق همراه اول

اگر برای شما پیامکی آمد از شماره 30008951با این متن که:

" الطفا برای اصلاح کد پستی و پلاک خود به شماره 9092301230 تماس بگیرید"

چه از این شماره باشد و چه از شماره ای دیگر, اگر شماره ای که باید با آن تماس بگیرید شماره ای است که با 909 شروع می شود, این یک حقه ی چدید دفاتر خصوصی همراه برای سرقت پول خردهای جیب شماست که البته اگر آن را ضربدر یک میلیون مخاطب کنید برای خودش عددی ميشود.

تماس شما با شماره ها909 دقیقه ای 500 تومان محاسبه می شود که به جیب کسی می رود که خط را از مخابرات اجاره کرده.

هر تماس شما حدود حداقل 1000 تا 2000 تومان پول به جیب اجاره کننده خط می ریزد و یکمیلیون تماس می شود یک تا دو میلیارد تومان, آن هم به همین سادگی.

MaSoUd MLV

عضو جدید
خدارو شکر من که خط همراه اولم قطعه
ایرانسل که مشکل براش پیش نیومده؟؟

zeinab68

عضو جدید
کاربر ممتاز
بابا خانومی انفورماتیک..............

babi charlton

عضو جدید
کاربر ممتاز
خدا رحم کنه
راه های دزدیو
خدا خودش صاحب مملکتو برسونه

Mossit

عضو جدید
کاربر ممتاز
واسه من یه چنین پیغامی اومد ولی پاسخ اش هم به شکل پیامک ارسال می شد.

fifa

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اونروز هم يكي خونه ما زنگ زد گفت كه يه بسته پستي داريد كه اين شماره رو روش نوشتن آدرستونو بديد براتون بياريم.من ساده هم برداشتم آدرسو دادم ولي بسته اي دستمون نرسيد رفتيم اداره پست گفتن اين شماره ،شماره هيچكدوم از مراكز پستي نيست.منم دوباره برداشتم به همون شماره زنگ زدم يه مرد برداشت تا جريان رو شنيد گوشيو قطع كرد.اينم گفتم كه اگه زنگ زدن گفتن بسته پستي داريد آدرس مركز پستي رو بگيريد و خودتون بريد.

bamir

عضو جدید
909

909

سلام
با تشکر از اطلاع رسانی شما بعد از خواندن مطلب شما من پیگیر شدم آدرس وبلاگشان را پیدا کردم بد نیست شما هم یک سری بزنید دیگر قضاوت با خودتانhttp://hamrahsabz.blogfa.com/:gol:

عبیدی

عضو جدید
سلام ، من 4 ماهی هست که با این شماره درتماسم چون روزای تعطیلم فعالیت می کنند و همیشه اطلاعاتشون بروزه خیلی راضیم .واسه دین خدماتشون می تونین یه کیلیک کنین .
http://hamrahsabz.blogfa.com/

turquoise

عضو جدید
کاربر ممتاز
روش جدید سرقت از طریق همراه اول

اگر برای شما پیامکی آمد از شماره 30008951با این متن که:

" الطفا برای اصلاح کد پستی و پلاک خود به شماره 9092301230 تماس بگیرید"

چه از این شماره باشد و چه از شماره ای دیگر, اگر شماره ای که باید با آن تماس بگیرید شماره ای است که با 909 شروع می شود, این یک حقه ی چدید دفاتر خصوصی همراه برای سرقت پول خردهای جیب شماست که البته اگر آن را ضربدر یک میلیون مخاطب کنید برای خودش عددی ميشود.

تماس شما با شماره ها909 دقیقه ای 500 تومان محاسبه می شود که به جیب کسی می رود که خط را از مخابرات اجاره کرده.

هر تماس شما حدود حداقل 1000 تا 2000 تومان پول به جیب اجاره کننده خط می ریزد و یکمیلیون تماس می شود یک تا دو میلیارد تومان, آن هم به همین سادگی.

مگه می شه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/